Aşk İlişkileri Sevdiğim çocuk sizce çok mu zayıf? Su_perisiii00 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boyu 1,85 kilosu 75Sizce buna kilo aldırayim mi yoksa iyi mi Sevdiğim çocuk sizce çok mu zayıf? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Mümkünse sporla on kilo alsın ypksa zayıflık iyidir 0 4 Yorumla Su_perisiii00 +1 yıl 85 çok değil mi Yorumla barraküda +1 yıl Sporla gelirse değil Yorumla Su_perisiii00 +1 yıl 90 nasıl Yorumla barraküda +1 yıl 90 ağır olmaya başlar 85 iyidir Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Evet öyle 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İyi ya daha ne zayıflar var. Bu normal sayılır. Ben daha zayıftım eskiden. 178'e 58 di bir ara. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nasil bir trolsun sen la 0 3 Yorumla Su_perisiii00 +1 yıl Ne trolü Cevap sahibi +1 yıl Lan bi yerde sevgilim olmadi diyorsun bi yerde bir erkek kandirdi beraber olduk diyorsun bi soyledihin bi soyledigine tutmuyor Su_perisiii00 +1 yıl O ben değilimdir
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mümkünse sporla on kilo alsın ypksa zayıflık iyidir
85 çok değil mi
Sporla gelirse değil
90 nasıl
90 ağır olmaya başlar 85 iyidir
Evet öyle
İyi ya daha ne zayıflar var. Bu normal sayılır. Ben daha zayıftım eskiden. 178'e 58 di bir ara.
Nasil bir trolsun sen la
Ne trolü
Lan bi yerde sevgilim olmadi diyorsun bi yerde bir erkek kandirdi beraber olduk diyorsun bi soyledihin bi soyledigine tutmuyor
O ben değilimdir
Evet
Normal
Normal