ben artık olmayacak Aşkın peşinde koşmak yerine yoluma bakmak istediğimi söylemek isterdim peki ya siz sevdiğiniz biri varsa ona ne söylemek isterdiniz?

ben artık olmayacak Aşkın peşinde koşmak yerine yoluma bakmak istediğimi söylemek isterdim peki ya siz sevdiğiniz biri varsa ona ne söylemek isterdiniz?
20.11.2013 tarihi felaketinin ardından Sana olan bütün sevgim bitti. Duyguların incinmiş ve eski sevgilinden yaralanmıştın. Seni gerçektem sevmiştim. İlk defa aşkı sende hissetmiştim lakin seni başkasının yatağında buldum. Beni yarabandı olarak kullanan aciz bir kadınsın. Sana son sözüm o yarattığın 💩 çukurunda çürümeye ve tek gecelik ilişkilerinde kaşar peyniri görevini en güzel şekilde yapman dileğimle... Senden nefret ediyorum, beni karşı cinslere olan güvenimi zedelediğinden ve reeldeki olan aşktan soğuttuğun için.
Kimse hiç bir şey bilmesin. ama sevdiklerim olursa ileride ona şiir vermek isterdim..
Kalbimde bir ses, hüzünlü ve derin, Yalnızlığın şarkısını fısıldıyor benliğime. Boş sokaklarda yankılanan adımlarım, Issız duvarlarda yankılanan çığlıklarım.
Gözlerim dalıyor karanlığın sonsuzluğuna, Aradığım bir umut, bir ışık arıyorlar. Ama her yer sessiz, her yer karanlık, Yalnızlığım sarıyor beni soğuk bir battaniye gibi.
Rüzgar uğuldarken kulaklarımda, Eski anılar canlanıyor zihnimde. Bir zamanlar ne kadar kalabalıktı bu dünya, Ne kadar sevgiyle doluydu kalbim.
Şimdi ise her şey boş, her şey anlamsız, Yalnızlığın gölgesi çökmüş her yere. Elim uzanıyor sevgiye, dostluğa, Ama tuttuğum her şey kayboluyor karanlıkta.
Gözyaşlarım akıyor sessizce, Kimse duymuyor bu hüzünlü feryadı. Yalnızlığın ateşi yakıyor içimi, Yok ediyor beni yavaş yavaş.
Ne olur Tanrım, duy sesimi, Kurtar beni bu karanlıktan, bu yalnızlıktan. Ver bana bir dost, bir el, bir ışık, Yoksa öleceğim bu sessizlikte.
Belki bir gün biter bu çile, Belki bir gün bulurum sevgiyi. O güne kadar hep yalnız kalacağım, Yalnızlığın şarkısını söyleyeceğim.
Beni sevmeye , beklemeye olduğun gibi olmaya devam et bütün her şeyinle nazınla pattes yanaklığınla , bu dünya da olması için her şeyi yapacağım olmazsa da ahirette artık
Cevap
5Cevap
Eline verirdim defteri. Açıp bakardı sonra bana dönüp.
Bu boş derdi.
Bende senin şerefin kadar yazdım işte ondan boş derdim.
Bakalım ne yazmış
Sen çoktan kaybettin rotani, bense sana liman olan gönlümdeki o iskelede seni beklemeyi bıraktım.
Sen artık bir hatira oldun bende , düşündükçe tebessüm ettiren.
Teşekkürler
İleride evlenir ve çocuğum olursa ona öğüt defteri bırakmak isterdim.
Çay seven güzel bayan yazardım
Öyle biri yok
seni çok seviyorum 🥀🖤
Sadece bir mesaj i. Yeter geri gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?