ARKADAŞLAR BEN NE YAPMALIYIM?

Merhaba erkek arkadaşım benden ayrıldı arkadaş kalmak istedi bende kabul ettim çünkü hala canım gibi onu seviyorum ve geri döneceğimize inanıyorum. Geçen konuştuğumuz da bizden tekrar olmayacak umutlanma dedi. Fakat söyledikleri ile yaptığı bir değil uzak mesafeyiz bir birimize konumumuz açık ayrılmaya rağmen kapatmadı ne zaman arasam açıyor uzun uzun konuşuyoruz nereye gidip geldiğimi haber ediyorum aynısını o da yapıyor gittiği yerden resim atıyor önceden ben istesem de resim atmazdı bana şimdi ben istemeden atıyor yani yaptıkları ile bana umut veriyor aslında ama ona diyince kabul etmiyor. Onun olduğu şehire gitmek istiyorum ilk başlarda gelme benim için diyordu şimdi ise gelirsen şöyle böyle yaparız bakarız diyoe. Ben ne yapmalıyım onun yanına gidip bi sürü masrafa girip tadını mı çıkarayım yoksa oraya harcayacağım masrafı bulunduğum şehirde alışverişe gezmeye güzelliğe mi harcıyayım? Akıl verin lütfeeen 🙂‍↔️ dip not benim hiç arkadaşım yok yalnız takılırım hep bi sevdiğim vardı o da gitti benden o yüzden sizlere soruyorum

ARKADAŞLAR BEN NE YAPMALIYIM?