- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış şeyler kısmını değerlendirmeyeceğim ama, cümlenin ilk kısmındaki doğru kişiyi bekleme kısmına yorum yapmak istiyorum. Güzel kalpli arkadaşım, beklemek nedir allah aşkına? Bitkiler sadece bekleyerek olgunlaşıyor meyve veriyor kaldı ki onların bile bir çoğu güneşe doğru hareket ediyorlar, bizler fark edemesek de... Yani doğru kişinin ayağına gelmesini bekliyorsan, bir ömür geçmiş bakmışsın daha hala bekliyor haldesin.. Sen de adım atacaksın, insanlara şans vereceksin ama tabii ki tanımaya çalışarak. Beklersen, olduğun yerde kalırsın.
031 Yorumla
Soran+1 yılİşte önüme kumse çıkmıyo hep yanlışlar geliyo
- +1 yıl
Sana hak veriyorum, hissini de anlıyorum kesinlikle ama yine de denemekten başka çaresi yok bu işin. Emin ol bir çoğumuz için böyle. Yeni insanlarla tanışmak gerekiyor ki o mu değil mi anlayabilelim.
Soran+1 yılYok ya ben genelde yanlış hareketinde eliyorum. Mesela alkol kullanıyosa , ki bu devirde alkol kullanmayan yok nerdeyse bağımlı olmasa bile illaki içiyodur. Oyle insanlarla olmaktansa yanlız kalayım diyorum ama düzgünüde çıkmıyo işte karşıma
- +1 yıl
Şöyle bir örnek vereyim açık şekilde, kendimden. Üniversite yıllarında mesela, çok alkol tüketirdim, arkadaş ortamım çok çok iyiydi. Ama bu zamanla aşırı düzeyde azaldı. Mesela şu an 35 yaşındayım, arkadaşlarımın çoğu evli çocuklu. Çok sık görüşemiyoruz zaten, göüşünce de alkol pek tüketilmiyor eskisi gibi. Veya kendi başıma eve bazen diyorum ki 2 bira alayım, inan 1 tanesini mesela içiyorum diğeri öyle duruyor dolapta, sonra bi bakıyorum son kullanma tarihi geçmiş. Yani diyeceğim, yılda 1-2 bile belki anca oluyordur. Bunu niye anlattım, hani böyle olan biriyle tanışırsın, bence bu denli sorun etme yani insanlığına bak, sana olan niyetine davranışına bak. O kişiden zaten sana zarar gelmez 1 yıl içinde 1 kez alkol tüketse bile. Ha ama benim için asla ama asla olmaz , kesinlikle kabul edebileceğim bir şey değil dersen de, bir şey diyemem tabii.
Soran+1 yılKızılcık şerbeti izliyomusun
- +1 yıl
Hayır.
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Bizim diziler aşırı kalitesiz ve kötü bence
Soran+1 yılBakma böyle soru sorduğuma dalgasına soruyorum. Doğru düzgün sevgilim bile olmadı 1 tane oldu oda işte alkol kullanıyodu yani kullanıyomuş ben hiç görmedim kendisi söyledi. Neyse işte çok farklıydık ben onun çevresine arkadaşlarına ayak uyduramıyodum o yüzden ayrıldım. Kimseyle fiziksel temas istemiyorum ama sarılıp öpüsmeyincede terk ediliyorum 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Fiziksel temas olmadan sevgili olmak zor yani kastettiğim yatağa girmek değil. Senin kendince bir hayat görüşün var, buna insanlar tabii ki saygı duymak zorunda ama bilmiyorum yani işin biraz zor :/
Soran+1 yılÖyle. Kızılcık şerbetinde de Umut ve Nursema var bak istersen internetten orada adam bira istiyo kızda tesettürlü felan. Oyle bi ilişki istemiyorum
- +1 yıl
Alkole çok kafanı takma bence :D
- +1 yıl
Alkol yani düşünebileceğin en önemsiz şeylerden birisi
Soran+1 yılYok demek istediğim mesela o alkollü mekana gitmek ister ben gitmem. Mesele sadece mekan değil arkadaşlarıda bana uymuyodu onların eğlence anlayışıyla benim eğlence anlayışım farklıydı onlar benden tarafa gelmedi benimde onlara uymam inancıma ters yani
- +1 yıl
Belli bir yaştan sonra bazı şeyler sadeleşiyor zaten
Soran+1 yılAradaki farklılığı anlatmaya çalışıyorum iyi insan olmakda önemli ama ben inançlı biriyim
- +1 yıl
Türkiye'de ben şunu gördüm. Çok şehir gezdim dolaştım bu yaşıma kadar, çok insan tanıdım, gözlemledim. %100 olarak şöyledir demek tabii ki yanlış ama, Türk erkekleri ister inançlı ister inançsız olsun, büyük çoğunluğunun hatta %85'inin diyeyim, özellikle inançlı olanların, dinen veya islama göre uygun olmayan kesin davranışları veya alışkanlıkları var. Kişisel-karakteristik özellikleri böyle olan insanlar da var, vurdumduymaz oldukları için işlerine öyle gelenler de.
Soran+1 yılİşte yukarı tükürsen bıyık aşşağı tükürsen sakal hesabı. Mesele şu ki ben tercih yapmak istemiyorum hem dinine bağlı hende doğru düzgün bi insan olsun istiyorum ama beklemekten iflahım kesildi
- +1 yıl
Dinine bağlı biri denk gelse bile mutlaka dinde kabul görmeyen bir huyu-davranışı veya alışkanlığı olacaktır. Aksi olan birine denk gelmen bu devirde mucize.
Soran+1 yılİllaki vardır kimse melek değil sonuçta ama en azından bazı temel kaidelere uyan birisi olması lazım ama oda yok
- +1 yıl
Yok demedim zaten dikkat ettiysen :)
Soran+1 yılYani kötü huyları illaki vardır dedim. Kimse günahsız değildir günahsız birini aramıyorum zaten ama en azından belli başlı şeylere uysun
- +1 yıl
İşte o belli şeylerde de açıkları olacak çok çok yüksek ihtimalle. Çünkü neredeyse kimse, islamın emrettiği gibi veya kurallarına göre yaşamıyor artık. Din, allah ile kul arasındaki inanç ancak dinin de emretmiş olduğu kesin kurallar var. İnsanların %99'u bu kurallara tam olarak uymuyorlar. Bunu söylediğin zaman da o benim ile allah arasında, günahı bana diye kılıfını bulmuşlar, bunu söylüyorlar.
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılAmz napayım kriterlerimde çok yüksek değil aslında 😂
- +1 yıl
Aslında değil evet ama günümüz yaşantısı için yüksek gibi
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
Kimse mükemmel değil, sana da mükemmeli arıyorsun demiyorum. Ama bazı şeyleri görmezden gelmelisin bence.
Soran+1 yılAma din benim için önemli beraber bi hayat yaşayacağin kişiden bahsediyoruz çok farklı hayat tarzlarımız olursa çatışma kaçınılmaz
- +1 yıl
Dini açıdan değil canım, başka konulardan
Soran+1 yılNe gibi
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılVav, uzun zamandır bu kadar kaliteli bir soru görmemiştim çok ciddiyim. Sen soru sormuşsun, ben de soracağım ve en sonunda cevabımı vereceğim. Edebinle doğru kişiyi beklemeye okey, fakat yanlış kişilerle yanlış şeyler yaşamak nedir?
013 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim olamayacak sıfattaki insanlarla görüşmek
- +1 yıl
Sevgilin olamayacak kişiler, maddi yönde mi yoksa görünüşten kaynaklı mı? Biraz daha açarsan 😅
Soran+1 yılAlkol sigara kullanan, kaba davranan
- +1 yıl
Şimdi şöyle; 27 yaşındayım ve bu güne kadar tek bir damla alkol ağzıma sürmedim, sürmem de. Fakat sigara kullanıyorum, sigaradan dolayı senin hayatına giremeyecek miyim mesela?
Soran+1 yılO tartışmalı bi konu ömrümun aonuna kadar sigara kokusu çekemem ben
- +1 yıl
Haklısın, sevmeyebilirsin bu bir sorun değil ki. Seni isteyen kişi, hiç bir şekilde sigara kullanamaz. Sen bir kadınsın, belli başlı şeyleri söylediğin takdirde her problemi ortadan kaldırabilirsin.
Soran+1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️
- +1 yıl
Çok konuşkanmışsın maşallah
Soran+1 yılNe diyeyim
- +1 yıl
Sohbet etmeye çalışıyorum, emoji koyuyorsun. Üç beş kelime yazanlara daha fazla ve daha açıklayıcı cevaplar vermişsin
Soran+1 yılAma onların konuları farklı sen direk kendinle ilgili şeyler yazdın o yüzden 🤷🏻♀️ koydum
- +1 yıl
Muhteşem derecede içimde kaldı konuşamamak ama neyse sorun değil, diğerleriyle iyi sohbetler.
Soran+1 yılNiye küsüyon arkadaşım
Sürekli birileriyle sevgili ol demiyorum ama insanlarla zaman geçirmeden, onları tanımadan doğru kişiyi bulamayız. Beklemek bence zaman kaybı. İlişki yaşarken sınırlarını bilmen önemli tabii. Eğer sonradan pişman olacağın şeyler yapmak istemiyorsan düzeyli ilişkiler yaşayabilirsin. İnan buna saygı duyan erkekler de var.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende o durumdayım şu an. Doğru insanı bekliyoruz iyi hoş ama çapkın yakışıklı her kızın aradığı tipler tanışmak istiyor yanlış şeyler zaten yaşamam ama bilmiyorum yanlış mı yapıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılYani bende muallaktayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeklemenin bir sonuca varmadığını gördüm yani imtihanım bu yönde. Ama beklemeyenlerin mutlu olduğunu görüyorum. Bu sebeple yaşadığınız ikilemdeyim ne yazık ki
26 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılValla bu kadar beklemeye kıvanç tatlıtuğdan aşşağısı kurtarmıycak gibi
Cevap sahibi+1 yılBenim kriterler düştü. Yükseldiyse ne güzel
Soran+1 yılBenimkiler gidrrek yükseli yo valla bu gidişle sap kalcam
Cevap sahibi+1 yılDüşünce de bir şey değişmiyor. Kader de sap kalmak varsa (inşallah yoktur) her türlü kalacaz. İstemişken Kivanç istemek lazım
Soran+1 yıl😂😂 aynen
+1 yılSıradan olma çünkü edebiyle beklemenin pek de tercih edilmediği bir dönemde yaşıyoruz ama herkes daha yeni bulur sonuç olarak kendin için doğru olanı yap bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. O ince çizgide kal bence uzun bekleyiş olabilir ama en azından pişman olmazsınız
07 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum ama ya gelmezse
Soran+1 yılNapayım sokakta pankart açıcam yakında hayırlı bi sevgili aranıyor diye 😂😂
Soran+1 yılYazın güzelse sen yazıver bi zahmet
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBen de bekliyorum ama çok mu iyi yapıyorum, kötü mü yapıyorum bilmiyorum. Belki de hayatı kaçırıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılaradaki cizgi oldukca kalin. Ince felan degil. Dikkat et edebinle bekle. sabret
027 Yorumla
Soran+1 yılNapayım senin gibi 108 yaşına gelinceye kadar bekliycem galiba
- +1 yıl
beni beklemezsin. Kaderinde guzel kismetler vardir. sadece yanlis yapip pisman olmani istemiyorum. Ya da kisaca pisman olacagin hicbirsey yapma.
Soran+1 yılOrası öyle ama saplıkta zor valla
- +1 yıl
bende su anda sap sap geziyorum. ama zina yapmak istemiyorum
Soran+1 yılZina demiyorum ki
Soran+1 yılEl ele tutuşmakta zina aslında
- +1 yıl
erkek olmadigin icin anlamiyorsun. sen zina yapmadan birseyler yasamak istersin erkeklik o konuda rahat duramaz.
- +1 yıl
el ele tutusmak. sarilmak. opusmek... tamam cinsel olarak tam iletisim olmuyor ama erkek belli seviyeden sonra fazlasini ister.
Soran+1 yılBiliyorum o yüzden sevgilim yok ya zaten. Hem Sevgilim olsun istiyorum hem bişey yaşamayalım istiyorum ama ikisi bi arada olmuyo o yüzden ince çizgideyim ya
- +1 yıl
Haklisin. Senin tarafindan beklentin sinirlari olan duygusal beklentilerin karsilik buldugu bir iliski. Bir arkadaslik. aslinda senle arkadas oluruz da sadece konusma babinda ama sen asik frlan olmaya cok musaitsin. o sebeple isin zor.
Soran+1 yıl😂😂😂 ne demek aşık olmaya müsayit
- +1 yıl
yani farzedelim bulustuk. muhabbet ettik. birbirimize dokunmadik ama gulumsedik. sen benden etkilenirsin hocam. sonrasi sana eziyet olur
Soran+1 yıl😂😂 benim seni beğeneceğimi nerden çıkardın
- +1 yıl
:) cok musaitsin buna. Oyle dusunuyorum.
Soran+1 yılYok 108 yaşındakiler ilgimi çekmiyo
- +1 yıl
:) kimsenin ilgisini cekmez. olsede gomsek kurtulsak derler. zenginse mirasini beklerler. insanoglu cok kotu. Cok sukur o yasta degilim. Ama sanada yasimi soylemem
Soran+1 yılGerçekten 108 yaşında olduğunu düşünmedim zaten
- +1 yıl
:)))))))))))))))))))))))))))))))
Soran+1 yılSana aşık olcam nolur benimle konuuuuş 🤣🤣🤣
- +1 yıl
:)))))))))) olmayacaksan herseyi konusurum
- +1 yıl
Olursan gercekten cok uzulurum
Soran+1 yılAynen daha yüzünü görmeden aşık olurum bide yüzünü görsen aşkından ayataklara düşerim dimi
- +1 yıl
abartma. sadece seni bu duygusal boslugunda incitmek istemiyorum
Soran+1 yılAllah Razı olsun
- +1 yıl
Sana tavsiyede bulunayim. istanbuldaysan, asiyana git. otur bir banka. kendini dinle.
Soran+1 yılDalga geçiyorum ya depresyonda felan değilim İstanbuldada değilim
- +1 yıl
peki. sana iyi gunler.:)
Arafa geçmişsin, ibreyi edep yönüne doğru çevir.
00 Yorumla
+1 yıl:) aman sakin ol. çalışıyor musun , öğrencimisin , hangi şehirdesin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bence o çizgi üzerinde ip atla bi o yana bi bu yana 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sonra doğru kişiyi bulduğumda sen bunları bunlarımj yaptın deyip beni terkederse
Soran+1 yılOooo bide yalan mı söyleyeyim
Kanki ben şahsen yanlış kişilerle takılmayı doğru bulmam ama yanlış kişilerle takıldıktan sonra burada erkekler şerefsizdir diye başlık açmıcaksan takıl gitsin.
06 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılBi düşüneyim
Soran+1 yılAma mesele bi tanesi değilki. Düzgün insanlar adım atmıyo. Eli yüzü düzgün efendi biri geldide benmi reddettim. Nerde manyak serseri var onlar yazıyo.
Soran+1 yılBizde gelenlerden bi tane seçiyoz artık napalım
+1 yıledebinden taviz verme nefsin isteklerine boyun egme
00 YorumlaSanırım bekleyerek gelmiyor o. Yanlış kişi değil de doğru kişileri bulup doğru şeyler aşamaya çalışabilirsin. Bir yerde mutlaka denk gelirsin. Aramazsan bulamazsın
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen arayacaksin ki bulasin
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇizgini hiç bir zaman bozma
Hangisine daha yakınsın?
04 Yorumla
Soran+1 yılE şıkkı
Cevap sahibi+1 yılE derken Edebinle doğru kişiyi beklemek mi yani?😄
Soran+1 yılEvet bekliyorum ama ya gelmezse
Cevap sahibi+1 yılDoğru şıkkı seçmişsin😊
Kaç yaşındasın ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bukadar ince bir çizgide kaldın
09 Yorumla
Soran+1 yılBeni getirip bıraktılar buraya valla almaya gelen yok
- +1 yıl
Geleyim 😊
Soran+1 yılNe tarafta olucaz
- +1 yıl
Doğru kişi tarafında
Soran+1 yılSeni doğru yapan nedir peki
- +1 yıl
Herşeyi edebi şekilde yapmak
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Aklına ne geliyorsa
- +1 yıl
Ne oldı
Yanlış yoldayım ama yol nasıl güzel 😁
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Edebinle bekle... O çizgiyi kalinlastir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendin bilirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkalbin doğruyu söyler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayırdır seni yolundan çıkaran neyy
00 Yorumla
+1 yıl30undan sonra dağitabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence doğru yolundan şaşma 🖒
00 Yorumla
+1 yılBende araftayım artık yeter
00 YorumlaHormonlar insanı dengesizleştiriyor.
00 Yorumla
+1 yılPardon da yanlış olan ne?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEdebimle yanlış şeyler yapiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılVay canına
- +1 yıl
😎 birkere bulastinmi sonu yok demedi deme
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlişı seçsen bile bir şey elde edemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangisini seçeceksin peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO cizgide 2 senedir varim ve yanlısa dusmedim
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim bi ayağım çukurda
Cevap sahibi+1 yılVer elimi cıkartayim seni
Soran+1 yılİşte yanlış kişi sensen
+1 yılBekleyince geleceğinin garantisi var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ama her önüne gelen kıza sulanan tiplerlede olmak istemiyorum
+1 yılHelalin varken sırtlanlara neden veresin
02 Yorumla
Soran+1 yılTöbe estağfirullah biriyle bişey yaşayalım demiyorum ki
- +1 yıl
Biliyorum kuzum Allah gönlüne göre versin
+1 yılTıpkısının aynısıyım
01 Yorumla
Soran+1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılKapalimsin
00 Yorumla Neden oyleleriyle konuşuyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişman olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen
Cevap sahibi+1 yılAnlık zevkler için vicdanını rahatsız etme
Soran+1 yılYok ya o kadar da değik kimseyle o manada bişey yaşamadım yaşamayada niyetim yok ama bi sevgilim olsa benle ilgilense fena olmazdı
Cevap sahibi+1 yılÇok mu isteklisin
Cevap sahibi+1 yılYanıyor musun bebeğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettürmusun Yaşın kaç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇizgiyi aşma
00 Yorumla
+1 yılFenaaaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım