Kızlar neden Tehlikeye meyilli ve serseri erkeklere sevmeye meğillidir ve dünyadaki genel durum ve eğitimin önemi?

Öncellikle ilkel içgüdü olarak sizde biliyorsunuz ki tehlikeye meyilli insanların daha fazla hayatta kalma içgüdüsüyle kadınların bu tipler daha çok ilgisini çekiyordu fakat günümüzde değişen dinamiklerle bunun yerini seka aldı ve zeka fiziki tüm senaryolardan daha güçlü hatta zekamız sayesinde doğada 1 numara olduk ve yönetebildik fakat insanın genetiği itibari ile zaten seka ile ön plana çıkıyor bu homohabilistede böyleydi fakat dikkatimi çeken ve bana tuhaf gelen günümüz kadınlarının çoğunda içgüdüsel olarak saldırgan ve 5 para etmez insanlara ilginin arttığı ve daha sonrası malum haberlerde acı gerçekleri duyar olduk sizce bu durum günümüzde iyi bir eğitimle değiştirilebilir mi? Yoksa iç güdüsel baskı daha mı ağır gelir? Bu gelişmiş ülkelerde ve dünya durum nasıl sizce? Freudunda birçok araştırmaları var mesela ben Ukrayna ve Polonya arasındaki bu kırmızı çizgiyi çok net gördüm ukraynadada serseri erkeklere itaat varken polonyodaki kızların asla taviz vermediğini ve kendini tehlikeye atmadığını gördüm dünya genelinde ise en azında elbette tüm kızlarla iletişim kurmak ve bir şans veriyor kızlar fakat türkiyedeki kızlarda bu durum farklı gibi çünkü direkt aşağılama ile başlıyor zeki erkekleri ve tanışmak isteyen kişiyi eğer bir örnek vermem gerekirse en basitinden sokakta bir analiz yapın 10 çiftten kaçının yanında ne tür insan var? Özellikle Türkiyede.. şimdiden cevaplarınız ve düşünceleirniz için teşekkürler güzel bir sohbet olmasını diliyorum.

Kızlar neden Tehlikeye meyilli ve serseri erkeklere sevmeye meğillidir ve dünyadaki genel durum ve eğitimin önemi?