Arkadaşımın sevgilisi ile konuşmalarına bakın önceki sevgilileriylede böyle konuşuyo gayet de seviliyor sayılıyor sinir oluyorum. Ben ne zaman üzülür kırılır karşımdaki diye ince fikirli hareket etsem ağzıma ediliyor. Bende öyle olcam erkekler öyle kızları seviyo. Sakın biz erkekler böyle kızları sevmeyiz demeyin, güzel kız görünce hepiniz köle moduna girersiniz, ama sizi seven daha az güzel kızı takmassınız.
Neden hanım kızlar sevilmezken, ters kötü davranan kızlar sevilir?
Valla hiç de sevilmedim 21 yaşındayım. O kadar da ilgi çekici guzelligim olmadığı için böyle bu dünya materyalist anladın mi paran güzelliğin varsa böyle değer görürsün zamanında bir çocuğu sevdim ilgi gösterdim o da onu aldatan kızı tekrar affetti çoğu erkek karşısındaki güzel kız da olsa köpeği oluyo bu kız her konuştuğu erkeğe böyle davraniyo ve erkekler aşk acısını çekiyor benim bu yaşıma kadar aşk acimi çeken olmadı
genellemeyelim ama. bak ben burda senin derdini dinliyorum :) bütün insanlar aynı değil. elbet 5 parmağın 5 ide bir olmadığı gibi sana da güzel hoşuna giden ve seni sevecek insanlar denk gelecek.
ha ama hemen şimdi olsun diyosan elden gelecek bişey yok :(
21 de erken daha ya. güzel değilim falan diyosun da. var mı bir fotoğrafın atabilir misin? özelden falan?
Atamam kimseye atmiyorum aslında o kızın da aman aman güzelliği yok sadece hep makyaj süslü giyim ile ilgi çekiyor ve hiç bir erkeğe değer vermiyor bende artık oyleyim
ben sana söylüyorum ama. o onu özgüven olarak görüyor diye bu özgüven demek olmuyor. bayağı karaktersizlik diyorum sana. birini istemiyorsan istemiyorum dersin bitirirsin. süründürmenin manası yok. özgüvenle alakası yok. kabalık ne zamandır özgüven oldu?
Özgüvenli dediginiz kızların çoğu insnalari asagilayip kibirli davraniyo yazdım o adama yazdığı cevaba bak "Ukala kibirli assalayici kız salak mıdır sence? Bunları yapabilmek zeka ister , adamına göre davranıyor , kullanıyor hatta aldatıyor. Zeki bir karakter." Yani o kızı zeki görüyo
ne diyeyim ki? ne dememi bekliyorsun? sana olduğun gibi yaşa değişme en güzeli saf ve dürüst yaşayabilmek diyorum. yok öyle olmaz diyosun :D ne diyeyim :)
Karşıdaki erkeğin aptal oluşu ve kızın kendine değer vermeyen biriyle uğraşıyor oluşu yüzünden böyle oluyor
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
bu dünya materyalist anladın mi paran güzelliğin varsa böyle değer görürsün zamanında bir çocuğu sevdim ilgi gösterdim o da onu aldatan kızı tekrar affetti çoğu erkek karşısındaki güzel kız da olsa köpeği oluyo bu kız her konuştuğu erkeğe böyle davraniyo ve erkekler aşk acısını çekiyor benim bu yaşıma kadar aşk acimi çeken olmadı
E öyle zaten, bak senin sevdiğin de aptalmış. Ben de çok sevdim, doğru dürüst ise sevilmedim (maddiyat olarak çok seven oldu ya da tip için) ama diğer türlü olmadı. Hatta aldattı beni ama ben affetmedim, affetmem ihaneti. Güzel bir kadın görünce erkeklerin bir çoğunun ağzının suyu akar. Hele ki bir de ilgi alaka görsün geçmiş olsun, o erkeği kaybettin çok saçma
Yani evet. Sen de haklısın, o yüzden genelde soğuk ve insanlara uzak duruyorum mesela ben. Karşımdaki kişiyi daha net tanımaya başlayınca kendimi açıyorum yavaş yavaş. En azından acı çekme ihtimali azalıyor, ve gerçekten yanımda olacak kişileri bulabiliyorum. Etiket her anlamda önemli, düzgün fizik, hoş bakışlar, iyi kıyafet...
Ya ben de ilişki konusunda oyleyim bu sefer karşımdaki diyo mesela samimiyet e önem veririm diyo e ben pas vermeyince samimiyet sizmi oluyorum böyle diyen erkeğe ne cevap veririm bir keresinde soğuk değilim mesafeyi severim demistim😂😂
Her gördüğümüz kişiye yaaa canım diyecek halimiz yok sonuçta. Bir süre samimiyet iyidir, ciddiyeti seviyorum açıkçası. Bence merak da uyandırır insanda tabi bu benim görüşüm karşı tarafta 😂 İyi demişsin, soğukluk farklı mesafeli olmak farklı zaten. Bu zamana kadar bunun ayrımını yapamayan ilişki yapmasın..
Ben sevgilimi severim demedim bir , çocuk salak ise benim sorunum değil 2 , arkadaşının gizlide olsan özel hayatını ifşa edebiliyor olman hiç hoş değil 3.
Zeki kadin hoşuma gider, dizginleyemecegim bir zekilik ya da konuşma tarzı değil eğer hayatıma böyle biri girecek olursa fakat ben 3. Kişi görüşümü paylaştım. Aldatiyorsa onun kabahati pisliği beni alakadar etmez. Kimseye de müstahak olamaz.
Tamam da demek istediğim şu ; bu konuşmada özgüven ve zekilik yok ki? İstemiyorsan net ol dimi ben de net insan severim ayrıca özgüven li diye gorudugnuz çoğu kız ukala kibir li olup karşındakini küçümsüyo hani tamam kendini güzel ifade ediyo falan ama benim için çevreye tavrı da önemli
Ukala kibirli assalayici kız salak mıdır sence? Bunları yapabilmek zeka ister , adamına göre davranıyor , kullanıyor hatta aldatıyor. Zeki bir karakter.
En İyi Cevaplar