Esım pıskolojımı bozdu sizce benmı hatalıyım omu?

Esım her seferınde bırsey istesem kavga etsek buyuse bu olayı başkalarına anlatsa cok yalan soyluyor olmayan seylerle benı cok suçluyor kadınım sonuçta erkek gıbı olamam hatasız kulda olamaz dedıgı seyler bunlar yok gezelim benı gezdirmıyon ihtiyacım var herseyımıze karışmadan eglene eglene gezdır bizle cocukları dedim yoksa artık bırseyler yapmak istemiyorum evde ıste bana yuk oluyor ihtiyacım var dedım yok neymiş ben başkalarına ozenmısım yok başkalarına bakıyorum goruyorum tlf gormusum ben sosyal medya bile kullanmıyorum yasımdahı kucuk ondan benım gibiler kullanmayan yok yanı herseyımı kısıyor tamam esımdır diyelim ama herseyı ıstedıgı gıbı olur mu kavga etsek başkasına söylesek ikimiz ben asla ona yalan atmam direk o bana sen başkasından cok bahsediyorsun ozenıyorsun vb cok zoruma gitmeye başladı ozensemde demem ona o benım ıcımdır zararı yok ona ornek vermiyorum ve asla oyle bırsey yok cınku sosyal medya kullanmıyorum cogu tlf benden buyuk kime ozenım anlamadım pıskolojımı bozdu cok bağırdım yeter dıye beğenmiyorsan gıt dedi dahacok ustume geldi agladım ozur dilemesini bekledim ozur dilemedi hakkettıgımı ben bunları dusunmuyorum 2 cocugum var onlarla uğraşmam lazım pıskolomın ıyı olması lazım onlara guzel seyler yasama bilim dıye ama kendisi başkalarına dedımı başkalarını cok ornej veriyor inanıyorlar gerçek olsa hak ettim derim ama gerçek degıl cok zoruma gitti dama cıktım yeter yap soyle bunları kaldıramıyorum dedım yoksa kendimi atarim hayla gelip ozur dilemiyorum sarılmıyor yok babamı arıyacakmıs bunları dıcekmus ben delıymısım bende sinirlendim cocuklarımda bu laflarımı duydu duymasını istemiyordum esıme onlar gormesın duymasın dedıgım halde indir onları gotur aşağıya dedıgım halde ındırmedı sırf benım sınırlılıgımı ofkemu görmesinler dıye ben onları indirdim aşaga sınırlı halimle cocugum 7 yasındaki guldu bana ve sinirliyim asaga ın dedım bağırdım hayla bana guldu ona terlik fırlatım sonra oda agladı cok fazla uzuldum fırlatım dıye artık esimin sucluyor
Esım pıskolojımı bozdu sizce benmı hatalıyım omu?