Kadınlar sevgili yerine hizmetçi mi arıyor?
Buna ek olarak şunu söyleyeyim;
kadınlar, erkeklerden daha iyi ilgi doyuran bir şey buldukları anda erkekleri kapatırlar :D
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar sevgili yerine hizmetçi mi arıyor?
Buna ek olarak şunu söyleyeyim;
kadınlar, erkeklerden daha iyi ilgi doyuran bir şey buldukları anda erkekleri kapatırlar :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dediğin şey doğru. Kadını ilişkide büyük oranda ilgi tutar. Kadınların ne aradığını ben bilemem, çünkü hepsini tanımıyorum.
boku çıktı ama, fazla (ilgi=her istediğimi yaptırayım=hizmetçi) oldu.
İlgiyi dozunda verirsen böyle bir durumda kalmazsın.
insan doyumsuz varlık argümanı var, sen bir dediğini yapma, anında şutlar "nasılsa başkası yapar" der, seviyo ama seçeneği çokya kullanmaktan çekinmez bunuda. sözde seviyor işte.
Eğer her erkek kadının dediği şeyi yapsaydı, bir tane bile düzgün evlilik göremezdin. Kadınlar ilgiden hoşlanırlar, evet. İşte bu yüzden ilgini sürekli canlı tutmak zorundasın. Senin ilgini sürekli alırsa sıkılır. Bunu aralıklı olarak vermelisin. Bu durumda başarısız olacağın kadın nadir, eğer işini biliyorsan.
Bir kadın, "nasılsa başkası yapar" düşüncesiyle beni terk edecekse, yolu açık olsun. Çokta umurumda olurdu doğrusu.
yaklaşık %90'ı böyle işte. bizim hemcinslerin %90'ıda her türlü hizmeti veriyor, kendi hayatından vazgeçiyor. tencere kapak yani.
At sahibine göre kişner. Ben bu durumda türk erkeklerini aşırı başarısız buluyorum. Birçoğunun erkek tanımıyla uzaktan yakından alakası yok.
günümüzde göremiyom zaten düzgün evlilik, bu devide yok zaten.
önceki devirin kadınlarına lafım yok.
Kadınlar değişmedi, erkekler çok bozuldu. Kadınlar için değişen şey sadece durum. Sosyal medya sayesinde ilgiyi çok basit bir şekilde elde edebiliyorlar. O yüzden kadınlar artık ilgiyi fazla umursamıyorlar. Bunun sonucunda para, statü gibi şeylere kafayı takmaya başladılar. Bir erkek olarak düzgün bir geleceğin yoksa, güzel bir kızla birlikte olman zor, çünkü senin yerine tercih edebileceği erkek çok fazla.
Senin yerine tercih edebileceği erkeğin bol olması da, erkeklerin erkek olmamasından kaynaklanıyor. Kızlarla sadece cinsellik için yakınlık kurmaya çalışıp, kendilerini böcek gibi ezdiriyorlar.
"kadınlar, erkeklerden daha iyi ilgi doyuran bir şey buldukları anda erkekleri kapatırlar."
demiştim. bir kadın için günümüzde, ne şekilde ya da çirkin mi güzel mi, bunların bir önemi yok.
ilgiyi veriyor mu, hizmetimi ediyor mu, bu önemli. ve yine dediğim gibi, daha iyi ilgi veren bir şey buldukları anda erkekleri kapatırlar.
o yüzden kadınlar değişti dedim. aynı olduklarını düşünmüyorum, çünkü eski kadınlar hemen boşanmazdı, direnirlerdi yuvam yıkılmasın diye, aradaki fark bu. değişim var yani.
hep erkeğe suç atmak yanlış olur. zaten tüm yükü erkeğe yüklemeye çalışıyorlar.
neden çirkin erkek olmayan birileriyle olduğu için "kızın s*laklığı" olmuyor mesela.
bence tüm suçu erkeğe yıkmak yanlış olur.
Kadınlar değişti diyorsun, saygım var. Bir canlının ciddi bir genetik değişim yaşaması için yüzyıllar gerekir. Elli yıl önceki kadınlarla, şuanki kadınların hiçbir farkı yok. Sadece dünya değişti. Erkeklerde bu değişimden çok kötü etkilendiler. Özellikle yanlış aile yapısı yüzünden birçok erkeğin hayatı kararıyor. Erkeklerin kalitesinin düşmesi, kadınları da büyük oranda bozulmaya sürükledi.
bence çok, gerekçelerimide söyledim zaten. bence insan kendi yolunu çizmeli, "bu böyle yapılmalı" diyenleri boşvermeli, yalnız olsun kendi hayatı olsun. insanların peşinde koşturup kölesi olmasın.
bence kaliteli insan böyle, "yalnızım, dünyanın sonu..." gibi karamsarlığa düşüp depresyonla intahara girişmemeli. İnsanlar yanlış mı yapıyor, kötülük mü yapıyor, kullanmaya mı çalışıyor, s*ktir edip geçmeli. Hak edene hak ettiği gibi davranmak gerek diyorum.
Hakikatin peşindeyim ve objektif baktığımı düşünüyorum.
E sizde hizmetçi arıyosunuz kendinize
günümüz ilişkilerine bakıldığında, hiç sanmıyorum ya
Valla hiç bi erkeğin ne parasına ne puluna bakmam. Siz dötü kalkıkları seçiyosunuz.
%90'ı böyle, olmayanıda vardır tabi, benim hemcinslerde suçlu tabi, %90'ı hizmetkar olmaktan keyif duyuyor gururlanıyor.
Para yediren de yiyen de cok maalesef
Evet öyle