Erkeğin romantik olması her zaman daha iyi oluyor. Çünkü kasının romantik olup her şeyi düşünmesi ve öyle hareket etmedi bir süre sonra rollerin değişmesine sebep oluyor
Bence romantiklik derken böyle bazen insan sevildiğini hissetmesi ve tatlı kelimeler duyması güzel olur ama öyle yapmacık yapmacık bir dakika başı da seni seviyorum aşkım canım bir tanem gibi kelimeler kullanılması bana saçma geliyor. Her şeyden önce insan samimi ve gerçekçi olmalı yani birisini seviyorsanız ilişki yaşıyorsanız birlikte olduğunuz insan her şeyden önce size bunu hissettirmesi gerekiyor. Günümüzde Herkes birbirini öyle kalpler gönderiyor aşkını itiraf ediyor sevdiğini söylüyor ama ondan sonra en küçük bir zorlukta birbirinin ağzına edip ayrılmayı tercih ediyor.
Sevdikten sonra onda olmayanları kafama kadar küçük olmaz sevgim. Severken önemli olan o ilişkiye bir birşeyler katabilmek. Hatta o kişiye birşeyler katabilmek. Hazıra konmak hazır para gibidir çabuk tükenir. Oysa birlikteyken kazanılan değerler soğumaz kıymeti bilinir.
Hayır doğal romantizmden hoşlanıyorum gerçek sevgisi yoksa istediği kadar romantik olsun gözümde değeri olmaz içten samimi davranışlar her zaman daha önemli