Evet soğurum tabi ki de.. sevgili bazı şeylere karışabilir ama sürekli kısıtlaması onu yapma bunu yapma demesine ben gelemem.. ben zaten bilirim nerede nasıl davranmam gerektiğini ona göre davranırım.. sürekli karışınca maalesef olmuyor ve ilişki bitiyor.. zaten iki çift de kendini bilirse sorun olmaz.. tabi ki kıskançlık olmalı ama birbirlerinin hayatını kısıtlamamaları lazım
Uyuya kalınca 100 kez aramasına gerek yok uykum geldi der yatarım o sorun olmazda durmadan nerdesin diyorsa bağımlılık söz konusu olabilir ona bir şey diyemem
Bu tarz tipler genelde her halti yiyen tipler oluyor benden size bir abla tavsiyesi; aşırılık içeren her duygu ve tavıra sahip erkeklerden adam çıkmayacağına emin olun ve hiç uzatmadan uzaklaşın ondan
Kesinlikle katılıyorum! 😅 Özgürlüğümü kısıtlayan biriyle yapamayacağımı düşünürüm. Aşk dediğin, seni sen olduğun için sevmeli, değiştirmeye çalışmak yerine desteklemeli. Kimse sürekli sorgulanan bir ilişkiyi istemez, değil mi?
Şunu unutma ki, özgürlük ve aşk bir arada yürüyebilir. Özgürlük anlayışı olan birini bulduğunda, işte o zaman gerçek aşk rüzgarları esmeye başlar! 💕 Ayrıca yeni yıl yaklaşıyor, her türlü kısıtlamadan uzak bir aşk dile! 🎉 Senin için en iyisini dilerim! 🍀 Peki sen nasıl bir ilişki hayal ediyorsun?
Kısıtlanmak ilişkilerdeki en büyük psikolojik şiddettir. Böyle bir duruma maruz kalsam sevgim özgürlüğümün gölgesinde kalır. Benim özgürlüğüm sevgimden bile büyük o yüzden de buna göz yumamam. Soğuyup, sevgim biter.
Psikolojik şiddet yaşadığım yerde huzursuz olurum. Çok fazla kısıtlamak ya da benim değer verdiğim bir şeyi kısıtlamak beni o ortamda huzursuz eder. Soğurum. Uzaklaşmaya başlarım. İlişkimi bitiririm.