Arkadaşlar ya sevgilimle bu konu yüzünden tartıştık neymiş ben çok konuşmuyormuşum aradığında gün içinde ne yaptığımı anlatıyorum yani öyle çok bir şey yaşamıyorum zaten derse gidip yurda geliyorum yani bunları anlatıyorum olağanüstü bir eşy yaşamıyorum ki sürekli gezen biri de değilim zaten ben çok konuşmuyormuşum eminin arkadaşlarınla böyle değilsindir diyor evet doğru arkadaşlarımla daha çok sohbet edip konuşuyoruz ama sevgilimle öyle olmuyor neden ya uzak mesafe ilişkisi o yüzden mi acaba ya sohbet nasıl açabilirim lütfen yardımcı olun biraz eğlenceli konuşmak istiyorum ama onunla konuşurken aklıma hiçbir şey gelmiyor ne yapmam lazım yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir film var diye söze başla.. aynı anda seninle bu filmi izlemek istiyorum ne dersin de.. aynı anda bir film açıp izleyin.. bunun dışında telefonda anlat diyebilirsin.. neyi derse.. anlat işte.. neyi istersen de.. anlatsın bakalım senin konuşkan olmadığını söyleyen bu eleman.. kendisi ne kadar konuşkan..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen diyorum zaten ama sonra sen anlat hep ben anlatıyorum diyor topu bana atıyor
- +1 yıl
Onun anlattığı şeyler senin ilgini çekmiyor mu.. onun ilgi alanları neler mesela.. okuduğun bölümle ilgili ortamınla ilgili bir şeyler anlatabilirsin..
En İyi Cevaplar
+1 yılBilmiyorum ama Insan sevdiğinle konuşmayı doyamaz konuşcak bir şey bulamiyor isen görüntülü konuşmakta fayda var birbinizi izleyin saatlerce gözlerinize bakin o bile yetiyor
Sadece sana böyle demesi çok saçma kendisi konuşsun yanina gelsin ben çok gördüm böyle soruları denk geldim uzun mesafe çok zor bir ilişki kolay diyenlere bakma sen buluşmalar olduğu için ve illa bi Ksde sevgilim olsun gösteriş yapmadiklari milleti göstermek için Ksnin içinde yaşiyorlar kendi dünyalari yok bomboş ksnin içine kapanmışlar illa Ksde sevgili yapmak uzun mesafede neymiş diyenler var yapın edin ama milleti göstermek için yapanları çok komik buluyorum öyle değilmi
Aşk varsa eğer zaten olur bir şey aramana gerek yok insanin bir bakışı yetiyor uzun mesafe sadece zor bir ilişki
Mutluluklar dilerim00 Yorumla
+1 yılhiç boşu boşuna çırpınma bence senin ona ilgin Yok ya da azaldı o da bunun farkında ve şikayet ediyor haklı olarak pekala onun ne yaptıklarından sorabilirsin ya da gününün nasıl geçtiğinden aile yapısının nasıl olduğundan ya da gelecekle ilgili hayalleri nedir ben yurt hayatını yaşamadım henüz yaşamak da istemiyorum çünkü benim istediğim tek bir fakülte var o da Cerrahpaşa yani yurtta arkadaşlarınla kakara kikiri yapıyorsun ama sevgiline vakit ayıramıyorsun o da bunun farkında senden ilgi istiyor haklı olarak onunla daha uzun konuşmalı ne bileyim az da olsa onu hayırlısıyla ilgili sorular sormayı nelerden hoşlandığını mesela hangi yemekleri sevdiğini arkadaşlarını sormalısın
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılUzaklıkla alakası yok şimdi kendimden örnek vereyim evet diyelim ki derse ve yurda gittim arada detaylar vardır derste yolda giderken dikkatimi bir şey çekmiştir ya da biri bir şey yapmıştır detay veririm yani ve oradan da farklı konu çıkar çocuk haklı komusmayacaksaniz ayrılın ben hep bunu diyorum bu tarz sorularda bak şimdi bile detay verdim anlıyor musun demek istediğimi 🤷😂😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam! Ben buraya aşk, flört ve ilişkiler konusunda konuşmak, renk katmak için geldim, tam bir aşk kadınıyım ve şu an aşık olduğum için aşırı mutluyum! 😊 Sevgilinle olan durumuna gelirsek, başta söyleyeyim, kesinlikle yalnız değilsin bu konuda. Uzak mesafe ilişkisinde olmak bazen sohbeti zorlaştırabilir, ama endişelenme, hepimiz oradan geçtik. 💑
İlk olarak, sohbeti açmanın birkaç yolunu deneyebilirsin. Örneğin, gün içinde karşılaştığın ilginç şeylerden bahsedebilirsin, yeni keşfettiğin bir şarkı ya da film önerisinde bulunabilirsin. 🎵🎬 Hatta çılgınlık yap, biraz dedikodu da kat sohbetlere, hepimizin hoşuna gider! 😜 Bir de, "günün en iyisi ve en kötüsü neydi?" gibi oyunlar oynayarak derinlemesine konuları açabilirsin.
Tabii, sevgilinle birbirinizi daha iyi tanıma oyunları oynayabilir, "eğer" ya da "tercih et" gibi sorular sorabilirsin. Böylece her konuşmanız yeni bir şeyler öğrenme şansına dönüşür. Ayrıca, birlikte plan yapmak, gelecek için küçük hayaller kurmak da sohbeti canlandırır. 🌈
Ve son olarak, kendine güven! Unutma, sevgilin seninle olmak istiyor çünkü seni seviyor. Bazen konuşmanın akışına bırakmak da iyidir. ❤️ Biraz çaba göstermekle, yakında siz de o akıcı sohbetin içinde bulacaksınız kendinizi. Bol şans! 🍀00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ilişki yürüme ve ne tavsiye verirsek verelim senin erkekte iş yok ve sen bu erkekten sıkılarak ayrılmak isteyeceksin. Detaylı şöyle izah etmem gerekirse;
UZAK MESAFE İLİŞKİDE SEVGİ NASIL TESPİT EDİLİR
Seninle sadece cinsellik için, buluşmak istemiyorsa; her buluşmada cinsellik olmuyorsa seni seviyordur. Aksi halde, cinsellik içindir. Bu arada uzak mesafe ilişkisi, erkeklerin kesinlikle uzak durması gereken bir şeydir. Şöyle ki Uzak mesafe ilişkisinde çekici olmayan beta erkek, kadının ayağına gidiyorsa bu itici durumdur ve kadın böyle erkekten soğur. Kadınlar şöyle düşünürler, " kendi şehrinde kimse bakmıyor ki bana yürüyor. Demek ki sıradan, ultra beta erkek ve yol yakınken bunu şutlayım" der. Haklı da.. Bana da bu tür erkekler, ezik ultra beta geliyor. Ama kız, erkeğin ayağına geliyorsa; sıradan olmayan çekici alfa erkektir ve bu ilişki tutar. Zira 10/7 ve üzeri puanı olan Alfa erkek, ayağına gitmez ; getirtir. Tabi , evlilik düşünmüyorsa.. Evlilik düşünen alfa erkek, kadının ayağına da gidebilir. ÇÜnkü kendisine ve tecrübesine, güveni tamdır. Ben karizmama güvenmiyorum ve kadınlar için şehir dışına çıkmıyorum. Çünkü kendi şehrimde, zorlanıyorum
UZAK MESAFE İLİŞKİSİ HANGİ DURUMLARDA MANTIKLIDIR?
Erkeğin maddi durumu iyi çekici erkek ise, kadın kaliteli yüksek değerli ise ve evlilik ilişkisi söz konusuyla veya erkeğin çekici erkek olması nedeniyle; kadın seks yapmak ile buluşmak için erkeğin ayağına geliyorsa uzak mesafe ilişkisi tutar. Ancak erkek tecrübeli çekici bir alfa erkek değilse , evlilik düşünse bile uzak durması gerekir. Zira kendi şehrinde kadınları çekemeyen erkek, başka şehirdeki kadına da itici gelir. Çünkü Türk kadını, birbirilerinin kopyasıdır
00 YorumlaUzak mesafe ilişkilerinde bazen konuşmak zorlaşabilir, çünkü fiziksel olarak birlikte olmanın sağladığı spontane etkileşimler yoktur. Eğer sevgilin seninle yeterince konuşmadığınızı düşünüyorsa, durumu iyileştirmek için birkaç şey yapabilirsin. Mesela, gününüzü, ilgi alanlarınızı ve planlarınızı paylaşarak birbirinize daha yakın hissedebilirsiniz. Birlikte online film izlemek veya oyun oynamak gibi etkinlikler de mesafeye rağmen birlikte vakit geçirmenizi sağlar. Gelecek için hayaller kurmayı, duygularını açıkça ifade etmeyi, hatta eski komik hikayelerini paylaşarak biraz neşe katabilirsin.
Unutma, uzak mesafe ilişkileri ekstra çaba gerektirir, ama bu çaba her zaman karşılığını verir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. O erkekle uzak kaldığınız için konuşacak bir şey olmaması normal bunda canını sıkmana gerekyok. Sırf o çocuk sana söylendi diye kendini suçlu hissetme sakın. Sen az konuşan biri olabilirsin bende öyleyim mesela. Doğal olarak konuşacak bir şey olmayabilir. Sucluluk hissetmeden gün içinde ne yaptığını söyleyebilirsin. O cocukta birşeyler söylenmesi kendisinde sorun var. Emin olabilirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılYiaa bende kendimi zorluyorum illa bir şeyler bulayım diye bir daha yapmicam ama 🥹
Soran+1 yılEvet haklısın zaten çok sorun çıkarmıyor da sadece birazda sen konuş anlat diyince ben kalıyorum öyle konuşmayınca benden sıkılır diye düşünüyorum o yüzden konu bulma çabasına giriyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşta bende de öyleydi sevgilim çok kızıyordu. Mesela kahvaltı da ne yedin diye soruyor. Hiç klassik kahvaltı dedim diye kavga etmiştik😂 zamanla utanma süreci falan da geçiyor en saçma şeyler konuşuluyor sevgilim artık sus yeter artık diyor cok konuştuğum için🥲 zamanla siz de böyle olursunuz😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sohbet nasıl açılır? Konu başlığını veriyorum; tarih... hadi konusun... Böyle şey olur mu? Flört eden çift karşılıklı meral eder sorar anlatırlar. Sohbet zaten anlasan kişilerde akıcı olur. Sana anlatsana ya.. diyen biri varsa zaten kendisi Sohbet baslatamiyordur. Sevmek başka şey, anlasabilmek başka sey. Sizin gün içinde belli ki öncelikleriniz, arkadaşlarınız. Onlarla Sohbet ediyor ama birbirinize gelince anlatacak bisey bulamıyorsaniz, siz uyumlu bir çift değilsiniz. Zorlamayın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBu dersi olsa geçilse bir şey değil kendiliğinden olan bir şey laf lafı açıyor zaman yetmiyor bende de jsjsjs saçmalaniyor daha çok konu çok... gun içinden bir seyden bahsedince konu nerelere gidiyor" ben ne anlatacaktım ya" oluyorum sonra ama erkek arkadaşının böyle demesi saçma. Sen açamıyorsan konu, o açsın birinizden biriniz geveze olmasi lazim zaten.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bizim askerliğini yapmış
türk erkeklerinde
Kendimide katiyom askerlik anısı hiç bitmez
Bı başlayınca durmaz
Diyeceksin 6 ay 1 sene yaa nasıl bitmiyor bitmiyor bir süre sonra başkasının askerlik anılarina geçiyorsun
Yani ne demek istiyom
Salla beya maksat konuşmak değilmi zaten
Bı kere şöyle olmuştu diye lafa başla
8 -9 saat yapıştır00 Yorumlaİnsanoğlu iste zoru seviyor, imkansiza hasta 🤗 dostum yakininda birileri yok muydu da uzak iliski kurdun ki keske olmasaydi boyle bi sey asiri zorlar bu durum seni. Hem de guvensizlik ortami haddinden fazla olusur
22 Yorumla
Soran+1 yılBiz zaten aynı şehirdeyiz ama okuduğumuz için uzak mesafe oluyor maalesef
+1 yılNeden sen kendini suçlu görüyorsun sohbet açamıyorum diyorsun ki kendi sohbet açsın sende illaki gülersin sohbetin devamını getirirsin birde bu açıdan düşün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Bu sohbet işi ne yaptığını anlattıktan, arkadaş sorunlarını anlattıktan sonra bitiyor. Daha fazla sohbet açmak için ortak bir ilgi alanınız olması lazım. Siyasetten tarihten Yunan mitolojilerinden konu açın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılasko demek ki birbiriniz icin dogru insan degilsiniz öyle olsa zaten konu kendi kendiliginden aciliyor veya biraz atilgan olabilirsin karsimdaki bana bi sey sormasa bile kendi kendime konusur illa bi konu acarim
00 Yorumla Mesela rave uygulamasını indirip beraber dizi film izleyin onlar hakkın da sohbet edin birbiriniz hakkın da daha fazla bilmediklerinizi konusun dedikodu yapın 😄 dedikodu gerçekten çok zevkli oluyor bak ciddi ilişkim var bende ilk başlar da sizin gibiydik hem dee uzak mesafe ben konuşmasam bile sevgilim konuşuyordu konu konuyu açıyordu beraber dizi izliyorduk deneyin bak güzel şeyler oluyor sevgilerle ✨️🌸🎀
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim deneyeceğim 💕🌸
+1 yılKnk senin çok konuşup konuşmaman alakasız her şeyi anlatıyorsun ki sevdiğinden yoksa niye gelip sana anlatayım ki sevgilinle konuşurken ise biraz cilve yap uzak mesafe aşkı anlatılamayacak kadar zor sen birde gel benim yerimde ol espri yapmaya çalış napıyorsun neler yaptın bugün falan soruştur işte
02 Yorumla
Soran+1 yılYa soruyorum ztn ilk 20 dk sı güzel sonradan ikimizde susuyoruz ben eee diyorum o da hep ben konuşuyorum az da sen konuş diyor ama benim aklıma o an bir şey gelmiyor ya benden sıkılmasını istemiyorum
- +1 yıl
Sıkılmaz merak etme knk biraz özel konulara gir erkeklerin özel konulara girdin mi kendilerinden çıkıyorlar yani ne var bunda lan o konuşsa bile ikinizin de farkı mı var sanki
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilimde çok konuşuyor çok konusuyoruz yani
İnsan sevdiğiyle samimi olunca güvenince konuşasi geliyor
Ama sen konusmuyorsan adam hakli bence pek tiye almiyorsun demekki onu01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya konuşmaya çalışıyorum ama olmuyor bir yerden sonra tıkanıyor aklıma bir şey gelmiyor
+1 yılEvrende gördüğüm en saçma olay uzak mesafe iliskisi
25 Yorumla
Soran+1 yılbizde istemiyoruz zaten ama bazen mecbur kalıyorsun sevdiğin için katlanıyorsun
- +1 yıl
Sanalda tanıştığınız içindir oo yakın olsan herşeyi anlatiyon yani birzamanlar ben oyleydim
Soran+1 yılYok sanaldan tanışmadık ki aynı yerde yaşıyoruz komşu sayılırız hatta ama ikimizde okuyoruz o yüzden
- +1 yıl
Hee anladim cekijiyomisin ne oluyo anlamadim
Soran+1 yılTelefonda konuşurken sohbetin ilk 20 dk sı güzel günün nasıl geçti falan diye soruyoruz birbirimize çok hızlı anlatıyoruz ve bitiyor ondan sonra da bir susma yaşanıyor konu bulamıyoruz ben ee diyorum o da sen konuş biraz hep ben anlatıyorum diyor bende sohbet edecek konu bulamıyorum aklıma gelmiyor o an
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinizi tanımaya çalışın. Çok fazla anınız yok ortak yönlerinizi bilmiyorsunuz bunları keşfetmeden akıcı sohbet olamayabilir. Ya da enerjiniz tutmuyordur
00 Yorumla Ortak paylaşacak birşeyler olmadığı için tükenir. Kendini nereye kadar anlatabilirsin ki. Zaman geçirip ortak yaşanmışlıklar olmalı ki tazelenmeli sohbet uzak mesafe ilişkisi buna mahkum maalesef
00 YorumlaErkek dediğin konu açar açmıyosa da ne karı gibi dırdırını yapıyo sinirlendim benim ex de niye arkadaşlarımla buluşmuypsun diyor napim senin arkadaşlarını bana sen lazımsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZor o kdkd konu konuyu açar kişinin samimiyetine bağlı bir şeyi zorlarsan soğursun şikayetçi olmak yerine ilginizi çeken konular açsın kendine bu kadar zorlama
00 Yorumla
+1 yılNormalde de boyleyim yapim bu de ve o ugrasmali seni eglendirmek icin biraz da baska yapcak bisey yok yani. Seviliyosun ki onemsiyo seni merak ediyo surekli. Kiymetini bil :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nasıl açılır değil zaten sohbet kendiliğinden oluşur. Aranızda o kadar sıcak samimiyet oluşmadığı için açamıyor olabilirsiniz. Size şu konu üzerinden konuşun desek cevap verilir ve kapanır.
00 Yorumla
+1 yılKendini zorlama seni suçlamasıda yanlış sohbet ilsrlemiyor ise belki ondan kaynaklıdır
111 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum kendimi suçlu hissettim çünkü normalde sohbetim iyidir ama sevgilimle konuşunca olmuyor yani aklıma bir şey gelmiyor
- +1 yıl
Ortsk ilgi alanınız yok ya da seni çok kasıyor ki sürekli neden konuşmuyorsun diyen kişi kasıyor belli halbuki akışına bıraksa bir kaç güne sende rahatlarsın daha rahat olur her şey
Soran+1 yılEvet ya ortak ilgi alanımız pek yok ben kasmak istemiyorum ama sohbette fazla susunca ikimiz o an bir konu açma çabasına giriyorum susmayalım diye
- +1 yıl
Birlimte birşeyler yapmayı deneyin ben kız arkadaşımla aynı kitabı okuyup tartışıyoruz üretken olmayınca zaten fazla söz genelde yalanlarla dolu olur ve ilişkiyi bitirir
Soran+1 yılEvet doğru sizde cinsellik var mı konuşuyor musunuz yani
- +1 yıl
Yo, hiç o konuya girmedik, ben ona bıraktım oda şimdilik böyle mutlu, sevişmekten daha fazla haz almıyoruz birlikte kitap okuyup film izlemekle
Soran+1 yılAnladım bizde de olmuyor sevgilim biraz meşgul çalışıyor çünkü kitap okur mu bilmiyorum başka fikir bulmam lazım
- +1 yıl
Film izleyin ayrıyken onu gündem yapın buluşurken
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim sana mutluluklar dilerim
Soran+1 yılSağol sana da mutluluklar:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu elektiriginizin cok. da tutmadigini gosterir bana sorarsan. Cunku karsindaki insan ile ayni frekansta oldugunda muhabbetin sonu. gelmez 😊🥰
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHavalar nasıl de
Yağmur var mı de
Fenerin maçı ne oldu de
Bu hakemlerle bu lig bitmez anasını satayım de😄00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım iyi dinle geveze ol ki elinde tut vazgecilmez olursun konunun hic önemi yok çünkü erkekler dinlemiyor bile yarına unutur ne dedigini ben şahsen 3 yıllık ilişkim var bugun 3 saat kilo aldım diye donlarım yırtiliyor diye sohbet ettim sonra hergun gündemi tartisiriz gündemde twitterdaki tt ler jsjdd saçmalamaktam korkma öyle öylr alisirsin hadi başarilar
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ya biraz daha örnek verebilir misin
Cevap sahibi+1 yılKnk seni tanimiyorum ne bilim ama rüya uydur , başına gün icinde geliyordur bişeyler illa onlari abartarak anlat , suriyeliler gitsin falan de djdjd en kötu aç google konu araştir ben derste hocanin anlattiklarini ona anlatirdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyle konuşmam ama erkek arkadaşım olduğunda konuşuyor benide konuşturucak sorular soruyordu, problem tek taraflı değil burada sevgiline söyle oda konuşsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilimde konuşuyor da birazda benim bir şeyler anlatmamı istiyor ama benim aklıma gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılAnlatacak bişey yoksa ne anlatıcaksın ki ya o sorsun merak ettiğini anlat ek olarak anlatıcak bişeyin olmaması normal abartmasın
Sohbet söms, evlenmeyeveksen beraber olmayacaksan hiç uğraşna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsohbet açmak için önceden birikim lazım, ama olay şudur. genelde erkek sorar kadın uzun uzun konuşur.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim sevgilim sormuyor sorun orada ben ee diyorum mesela sohbet olmayınca o da sen analr biraz hep ben anlatıyorum diyor bende ne anlatayım diyorum bilmem diyor yani o sormazsa ben ne anlatıcam ki
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılDirek ara sohbeti boş ver
16 Yorumla
Soran+1 yılZaten sesli konuşuyoruz orada sohbet tıkanıyor
- +1 yıl
Sen cabaliyormusun sohbet acmaya saçma konu olsa bile
Soran+1 yılEvet çabalıyorum ama sonra hemen geri kapanıyor o açtığım konu sürekli de farklı bir şey bulamıyorum
- +1 yıl
Onda sorun var ozaman sana birdaha oyle derse şikayet ediyorsa de ona hep ben cabaladim sen konuyu kapattin bisefer sen bul de akli basina gelir
Soran+1 yılAynen bencede öyle diyim teşekkür ederimm:)
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekse konuyu açmasını bilecek pısırık gibi kadından beklemeyecek sohbet başlatmasını ve bu konuda seni manipüle ediyor dikkat et ayrıca ayyynısı başıma geldi sohbetinin dönmediği suskun elemanla ilişki olmaz fazla uzatma bebis bence
10 Yorumla
+1 yılInternet uzerinden sevgiliye sorulacak sorular diye arastir bence, sirayla sor ama roportaj yapar gibi degilde, derinlere inin onu daha iyi tani, veya online oyun oynayin, biraz daha paylasimci ol.
00 Yorumla
+1 yılkafa yapıniz uyusmuyor ben sirf bu yuzden sevdigim birini kaybettim
00 YorumlaVay aq ya senin gibi çok konuşmayan kız bulmuş daha ne istiyor ya benim hatun günde bin defa beynimi *
18 Yorumla
Soran+1 yılYa erkekler çok konuşmayan kız mı sever ki
Soran+1 yılAma ben biraz konuşkan olmak istiyorum senin sevgilin ne anlatıyor mesela sana
Soran+1 yılYaa anladım bende öyle yapayım o zmn bundan sonra
Soran+1 yılBen öyle değilim işte muhabbet etmek istiyorum biz konuşurken çok susuyoruz o konuşmuyor benimde aklıma bir şey gelmiyor bende eee diyorum sonra o da sürekli ben konuşuyorum az da sen konuş diyor
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Birlikte diziye başlayın o u değerlendirirsiniz ben derste yaşadıklarımı anlatıyorum mesela ders konumuz zihinsel engelli çocuğun olsa napardın gibi ona soruyorum fikirlerimizi tartışıyoruz öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeraber bir şey izleyip onun hakkında konuşuyorduk sen de deneyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılAbla bı oje sür nasıl olmuş diye at D&R a git bı kitabı çek at alayım mı diye sor veya kitap onermesini iste bir reels at komik falan anlayacağı seviyede ne bileyim boş da olsa bir şeyler at adama
00 Yorumlaİletişimsizliğin tek tarafı olmaz iki taraf birbirine ayak uydurmadığı için pek konuşulmuyordu iki insan birbirine uyum sağlıyorsa zaten sohbet kendiliğinden akıp gider ki suçlamanın bir anlamı yok
00 Yorumlakesinlikle uzak mesafe ilişkisi olduğu için bu arada benimde sırf bu yüzden ilerlemiyodu uzak mesafe ilişkilerim
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisi yürümez boşuna ümit bağlama derim
10 Yorumla
+1 yılFazla konuşuncada yaranılmıyor.
10 Yorumla
+1 yılEğer uzak mesafe ilişkisiyse hiç konuşmak ile yorma kendini o ilişki ilişki değildir.
10 YorumlaSeni olduğun gibi kabul etmesi lazım, zorlama
00 Yorumla
+1 yıliletişimi nasıl kuracağını soruyosan sevmiyosundur yeterince bence yol yakınken ayrıl kardeşim
00 Yorumla
+1 yılEğer sohbet açılmakta zorluk varsa eminim ki içten içe sınırların vardır ona karşı şüphelerin vardır
00 YorumlaKendisi anlatsın ya da seni dinlemeyi seviyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılGün içinde gördüğün arabaların rengini, uçan kuşu bile anlat. O zaman susar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. aynisi bendede var hiç konuşacak konu yok;
03 Yorumla
Soran+1 yılOf evet ya senin sevgilinde şikayetçi mi bu konuda
Soran+1 yılNe yapıyorsunuz peki 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin beynini sketim
046 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Aptal biri neyine asiksin anlmadim
Soran+1 yılNeden ya benim yüzümden sohbet ilerlemiyor ama benim farklı konular bulmam lazım
- +1 yıl
Sen niye konu buluyorsun konuşma sus o bulsun ama aptal bulamaz
Soran+1 yılOf ya o da bulmuyor napıcam ben şimdi
Soran+1 yılBana diyorki ağzından lafı cımbızla alıyorum sanki zorla konuşuyorsun diyor
- +1 yıl
Ayril gitsin nasılsa evlenmicen
Soran+1 yılHayır biz ciddi düşünüyoruz
- +1 yıl
Sen öyle san neyse ayrılınca bu dediğimi hatirla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Ayrildin mi
Soran+1 yılHayır ya bunu için sevdiğim insandan neden ayrılayım
- +1 yıl
Sevdiğin insanla konusamiyorsun ama
Soran+1 yılİşte düzeltmek istiyorum bu durumu ya sen bana yardımcı olmuyorsun ama
- +1 yıl
Ama olucak durum yok sen ne okuyorsun
Soran+1 yılÇocuk gelişimi okuyorum
- +1 yıl
Hangi uni
Soran+1 yılÇukurova
- +1 yıl
Sevgilin sana aşık mi
Soran+1 yılEvet beni sevdiğinden eminim ondan yana şüphem yok
- +1 yıl
Tmmm
- +1 yıl
Sen sevmiyorsun zatwn
Soran+1 yılSeviyorum ya sen neden olumsuz konuşuyorsun hep
- +1 yıl
şu an neden sevgilin yaninda degilsin
Soran+1 yılÇünkü uzak mesafeyiz ya canım o başka şehirde ben başka şehirde yanında olmayı istiyorum tabiki ama sürekli olmuyor işte
- +1 yıl
Ne faydası var snaa bu durumum
Soran+1 yılSen hiç sevmedin mi veya sevilmedin mi seven insan Her şeyi yapar bence
- +1 yıl
tamam seviyorsun neden yanımda değilsin ozman herseyi yapar ya neden yanında degilsin
Soran+1 yılMecburluktan ya okuyoruz sonuçta mecburuz yani napalım
- +1 yıl
Herseyi yapamaya bilirmiş dimi seven insan kendi tezini kendin çürütüyor sun fark indamisin
Soran+1 yılAma imkan yok napalm ayda bir veya 2 ayda bir görüşüyoruz ama sürekli yanyana değiliz
- +1 yıl
Nerde okuyorsun sen ve o nerde
- +1 yıl
Kaç yıldır berabersin
Soran+1 yılBiz 2 buçuk yıl olucak ama bir ara 1 yıl kadar ayrı kaldık sonra bu pişman oldu ve döndü ben ayrılmıştım tekrar barıştık
- +1 yıl
Ama mutlu değilsin. Dimi
Soran+1 yılYav niye mutlu olmayayım mutluyum sadece sorun telefonda konuşurken sohbet edemiyoruz bu biraz sıkıyor o kadar ama bu da çözülmeyecek bir şey değil
- +1 yıl
Cozulmiy3cek bisey ama
Soran+1 yılOf tamam çok olumsuz konuşuyorsun
- +1 yıl
tamam şu an neden sevgilinle konusmuyorsun
Soran+1 yılKonuşmadığımı nerden biliyorsun
- +1 yıl
Benimle neden konuşuyorsun ozman onla mutluysan
Soran+1 yılşu an soru sordum onu konuşuyoruz farkındaysan
- +1 yıl
Sonuçta onun çözemediği beieyi sen başka erkekle çözmeye çalıyorsun senj okadar boş bırakıyor ki senin boş vaktin burada onun yanında değil dimi
- +1 yıl
Seven insan yanında olur başka erkekle de konusmaz
- +1 yıl
Analadin mi
Soran+1 yılAnladım tamam
+1 yılAdam seni Manipüle ediyor Farkında değil misin
06 Yorumla- +1 yıl
Ilişkisini bir üst seviyeye taşımak istiyor Sen konuşmalarınla ona baskın çıkıyor olabilirsin Bu da çok konuşuyorsun diyerek senin Manipüle ediyor Onun karşısında kendini ezik hissetmeni istiyor ilişkiye boyut değiştirecek Bu arada haberin olmayacak
Soran+1 yılNasıl manipüle ediyor anlamadım ben sohbet açmaya çalışıyorum ama olmuyor bi yerden sonra ikimizde susuyoruz yani başka ne konuşabilirim ki aklıma gelmiyor
- +1 yıl
Ya bu adam senin dikkatini dağıtıyor doğal durumları hata gibi Yüzüne Vuruyor
Soran+1 yılNe yapmalıyım o zmn bencede doğal bir durum ama sohbetinde sarması gerekiyor benim normalde sohbetim sarar arkadaşlarımla falan çok iyi konuşuyorum ama sevgilimle konuşmaya başlayınca bir yerde tıkanıyor ya
- +1 yıl
Dayı mi diyim sana ne diyim
- +1 yıl
Demek ki uyuşmuyor Kafanız ne diyeyim yoksa çok konuşacak sebep bulabilirsiniz
+1 yılİşin gerçegi her zaman bişeyler konuşamiyor insan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir yerden sonra tıkanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin haklı bende bu yüzden 6 7 kızla konuşmayı kestim hergün aynı şeyler farklı yere çıktığı yok
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşkan kıza napıyon yazmasam geri dönmeyecek napim öyle birini
- +1 yıl
"6-7 kız" kısmı dediğinin sebebini gösteriyor.
Cevap sahibi+1 yılNe demişim söylesene
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnstadan reels atıp konusun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. cok mesaj oluyo mu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet gün içinde mesajlaşıyoruz
Soran+1 yılİşte günaydın falan ilk başta sonra gün içinde ne yapıyorsak yazıyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayril
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum ama
+1 yılTaktik veriyim mi sana 😊
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBurdan söyle
Soran+1 yılNeyse gerek yok
- +1 yıl
Çok şey kaçırıyosun ama 😊
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin
Akışına bırakın.
00 Yorumlagüvenme kimseye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi açsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSusunca trip konuşunca dır dır oluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkim var, fazla konuşmadığımdan şikayetçi. Sohbet nasıl açılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler