Ortaokuldan beri tanışıyoruz, son 1 yılda geldiğimiz nokta bu şekilde kız kankam ile. Yıllarca ya sap gezdik ya da manita işleri hiç yürümedi. Bu yüzden son 1 yılda böyle olduk. Hem birbirimize arkadaşlık yapıyoruz hem de tatmin ediyoruz. Manita işleri ile uğraşıp üzülmüyoruz. Aramızda duygusal bağ olmadığı için sonsuza dek sorunsuzca devam edebiliyoruz. Eğer 30a kadar bekar kalırsak evlenicez
En yakın kız kankamla aram böyle var mı benzer aranızda bunun gibi arkadaşo olan?
Sizinki arkadaşlık değil cinsel birlikteliğe doğru gidiyor Ben sana söyleyeyim arkadaşlığını kurtarmak ve bu dostluğu dost kalmasını istiyorsan ki ben kadınla erkek arasında arkadaşlık ve dostluk kavramı hiçbir zaman inanan birisi olmadım Eğer buna dikkat etmek istiyorsan ara ne mesafe koymalısın üstelik mahremin olmayan bir kadınla bu şekilde konuşmalara girmen hoş bir şey değil, belirli bir zaman sonra olay cinsel birlikteliği sevgili olmaya gider daha sonrasında da aradığın bu arkadaşlığı kaybetmeye başlarsın kız belli ki sadece kendini tatmin amaçlı seninle birlikte konuşuyor olabilir o yüzden hiçbir şekilde böyle şeylere girme yaptığı da hoş bir şey değil m