Küçük tartışmaların büyük kavgalara dönüşmesini bir çok çift yaşamıştır, bu durumu yaşamamak için senin çözümlerin nelerdir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben genelde öfkeli olduğum zaman yalnız kalmayı uyumayı tercih ederim, çünkü öfkeli zamanda konuşunca insan doğru konuşamaz kırıcı olur geri dönüşü olmayan hatalar yapar o yüzden hani derler ya aklı selim hareket etmek gerekiyor. Sevgilim yok olsaydı bu durumda bir süre uzak kalıp sakın olalım ondan sonra konuşalım derdim ve bir miktar uyumayı tercih ederdim.
Sinirli anında haklı olduğunu söyleyerek. O an ki tartışma soğuduğunda ve siniri yatıştığında yanına gidip ikna ederek, tartışma soğuduğunda daha mantıklı düşünüyorlar.
Hoşa gitmeyen bir durum olduğunda içe atmamalı sonra birikip birikip patlıyor. İletişim ve üslup bence çok önemli. Kulak arkası yapılacağına konuşulmalı ki sağlıklı bir birliktelik olsun.
Taraflardan biri daha sessiz kalmalı ikiside alevlenirse o ilişki yürümez. Ama her zaman aynı taraf sessiz olmamalı paylaşımlı
Kesinlikle çok doğru her zaman savunduğum şey bu ☝️
Cevap
6Cevap
Tartışma sevmiyorum sonu iyi bitmez
Tabi ki de mantıklı şekilde düşünüp konuşarak. ve alttan alarak. iletişim olmadığı sürece ilişkiler biter
Geçmem büyüsün. Ateşten korksak cehennemde en ön sıradan bilet rezerve etmezdik.
Ben susarım ya o konuşur durur sonra birden atağa geçerim
Tartışma konusunu unutarak, yok satarak, görmezden gelip alttan alıp geçiştirerek. Ben anlatamadım sen haklısın diyerek.
Konuşmaya çalışmak olabilir
Hoş yaa bizim ailde konuşunca hep daha kötüsü oluyor bence en iyisi susumak🤫🤫🤫Şşşşş
Tartışma yaşarsak baktım o sinirli ben susarım ya da başka bir yere geçerim o konuşur, bağırır vs sakinleşir yani asla üzerine gitmem.
Tartışmak istemiyorsam genelde tamam derim ya da yalnız kalmak istediğimi söylerim. genelde öyle yapmışımdır.
Ortamdan uzaklaşarak , konuyu değiştirerek , gülerek. Alttan alarak. Bende sevdiği şeylerle onun dikkatini dağıtarak.
@xsrl05 Sevgilim yok yalnızlığı tercih ettiğim bir dönem 💀
Tartışılması gerekiyorsa tartışılır.. Sakinleştirmek gibi huylarım yoktur benim de sinirim bozuksa..
Bunun için olgun ve anlayışlı olup alttan almayı da bilmek gerekiyor.
ben daha cok buyutuyorum hele ki hakliysam akdhsjdbbxsbs
geçmem.. her şey olacağına varır
Çözüm yapıcı olmak
Tatlılık yaparım :D Küçük şeyleri büyütmem
Duygusal temasla
Umrurasamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?