Sevgilimi affedemiyorum ama şu an ayrılmak da istemiyorum şu an için kaldiramam?

6 yıllık bir ilişkimiz var ayrıl barış yapardık ilk zamanlar taa 4-5 yıl önce ciddi değildik öyle ve bana soğuk yapıyordu o sıra kuzeninden hoşlanmış ve benden ayrılıp kuzeniyle olmuş onunla da 4-5 ay çıkmışlar bana kuzenim demişti biz ayriyken fotoğraflarını görmüştüm baristigimizda sorgularken ve bayağı inkar ediyordu hayır aramızda bir şey geçmedi valla kuzenim falan ailesi de akrabalari olduğunu söyleyince sıkıntı etmedim biz 4 yıldır hiç ayrılmadık ve gerçekten çok zor zamanlarımda yanımda oldu ben de o da tabi şimdi rastgele bir şekilde ablasindan kuzeniyle zamanında çıktığını öğrendim ve ciddi olmasak da o zaman beni aldatmış oluyor mu noluyor içimi yiyip bitiriyor bu düşünce o sıralar ben de onu öyle sevmiyodum sadece zaman gecriyorduk gibiydi ama yine de bana birini tercih etti düşüncesi kafayı yedirtiyor bana napacam şimdi

Sevgilimi affedemiyorum ama şu an ayrılmak da istemiyorum şu an için kaldiramam?