Erkeklerin yorumlarindan anladigim su ki genelde sevilmisler. Yani kizlar daha cok seviyor anlasilan. Ama erkekler boyle sevilmelerine bu sevgiye de layik olamamislar sanki. Neyse. Bende sevdim ama sevgime layik degildi.
Simdi de sevilen biriyim. Ve sunu farkettim belki dogru ya da yanlis. Erkegin sevdigi iliski daha iyi yürüyor. Sen kadin olarak zamanla erkegin seni sevmesini, deger bilmesini sevebiliyorsun. Ama erkekte bu yok bence.
Kadin ne kadar severse sevsin erkekte zamanla sevmek yok. Eger yaninda tutuyorsa cikar icin tutuyor erkek. Cinsellik olsun, yemek temizlik vs icin olsun. Evlenince de bu kafayla evlenen cok zaten erkeklerde. Sevgisiz, duygusuz sekilde evlenebiliyorlar sirf ihtiyaçlar karsilansin diye.
Suanda fazla sevmesem de sevildigim biriyle beraberim. Huzurluyum. O daha cok seviyor, yer yer belki daha fazla fedakarlik yapiyor ama dengeyi buluyoruz.
Her seyden once gonlumu hos tutuyor, kiyamiyor, her konuda gozumun icine bakiyor. Bende buna elimden geldigince karsilik veriyorum.
Benim sevdigim iliski yorucuydu. Kadin olarak daha detayci ve duygusalliktan kaynakli surekli diken ustunde olma, daha cok baglanma vs gibi seyler soz konusuydu.
Zaten onun sayesinde daha kimseyi o kadar sevmemeyi öğretti bana. Bir kadin olarak benim cok sevdigim degil de kismen sevdigim ama erkegin sevdiği iliski daha iyi geldi bana.
Ha az bucuk sevmesem olmaz zaten. Icim almaz, dokunamam, konusamam. Hic sevmiyor degilim yani. Sadece aramizda onun sevgisi benden daha fazla olarak hissediyorum. Her sekilde boyle bir kombinasyon daha iyi bence.
Erkek sevmeyince cok kırıyor kalbini. Senin kadin olarak duygusalligini gormuyor, ilgi ihtiyacini gormuyor, nazik olmuyor, kiyamamazlik yapmıyor, soyledigi sozler, yaptigi davranislari boyle soylesem yapsam üzer mi diye dusunmuyor, ince dusuncelere, ince davranislar aklina dahi gelmiyor ama erkek sevdigi zaman bunlar tam tersi halini aliyor. Erkek sevmeyince kaybetmekten de korkmuyor ama seven kaybetmekten korkup ona gore de davraniyor.
Diger kadinlari bilmem ama erkegin davranislari, kadini iyi hissettirmesi zamanla kadinin da sevmesine neden oluyor zaten. Bazen diyoruz ya bebek gibi kizlar maymun tipli erkegi yaninda niye tutuyor diye. Bazen bu tiplerin parasi bile olmuyor ama bu kizlar bu erkegi yabinda turuyorlar.
Cok guzel kadin, o tipsiz erkek kendisini iyi hissettirdigi, deger kiymet verdigi, kiyamadigi, gozunun icine baktigi, mutlu ettigi, sevdigini hissettigi ve gordugu icin beraber oluyorlar. O yuzden bence gercekten erkegin kadina gore sevmesi daha iyi sonuclar doguruyor.
Genelde annem dışında beni gerçek anlamda karşılıksız seven değer veren bir insana çok denk gelmedim yani denk geldim desem yalan olur dolayısıyla seven taraf oldum diyebilirim ama genelde kendi hatalarımdan kaynaklı üzüldüğüm zamanlarda çok olmuştur, bunca zaman boyunca insanlara gerekli gereksiz fazla anlamlar yükledim m
Beni seven çok oldu isteyende ama aşık olan olmadı. Ben aşk insanıyım ama aşık olana hiç denk gelmedim. Seven oldu bazı sebeplerle zeki olmam çalışkan olmam efendi dürüst işinde gücünde olmam sebebiyle isteyenler çok oldu ama aşk olmayınca 32 yaşına kadar bekar kaldım sonra evlendim