Aşk İlişkileri Sevdiğiniz kadar sevildiğiniz oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Herkes çok efkarlı Güncellemeler+1 yıl Cevaplarrr gelsinnnn Sevdiğiniz kadar sevildiğiniz oldu mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Sevdim kadar sevseydi gidi beni aldatmazdı demki sevilmemişim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha gençsin sevilirsin inşallah Yorumla Kalbim_sin +1 yıl Evet da güven mek zor olur Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl sevmesin kimse benisadece memelerini koklayım aşklarımın 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Geçmişte yaşadım bu durumu ne kadar sevsemde olmadı… şu an için bir sıkıntı yok 0 0 Yorumla
TurcarumImperator Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ataları seviyorum onlarında beni sevdiklerinden eminim.. 0 0 Yorumla
Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Emin olamıyorum ki bu konuda ama zannetmiyorum. 0 0 Yorumla
diriamaölü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Milim bile sevillmedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha gençsin ya sevilirsin elbet Yorumla diriamaölü +1 yıl İnsallah😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevdim kadar sevseydi gidi beni aldatmazdı demki sevilmemişim
Daha gençsin sevilirsin inşallah
Evet da güven mek zor olur
sevmesin kimse beni
sadece memelerini koklayım aşklarımın
Geçmişte yaşadım bu durumu ne kadar sevsemde olmadı… şu an için bir sıkıntı yok
Ataları seviyorum onlarında beni sevdiklerinden eminim..
Emin olamıyorum ki bu konuda ama zannetmiyorum.
Maalesef olmadı
Milim bile sevillmedim
Daha gençsin ya sevilirsin elbet
İnsallah😏
Oldu
Olmadı
Hayır
fazlasıyla sevildik
Çok oldu
Hayır olmadı
Oldu evet
Olmadı