Bana ben duygusalım kötü hisettigim için ağlamadım duygulandığım için ağladım dedi
Gerçekten benden hoşlanıyor mu sizce? yoksa bu öylesine hoşlantı mı, ben öylesine sana öyle geliyor hoşlanmıyorsun dedim ona o da emin değilim tam ne hisettiğimden dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Berbat bir durum. Bu konuda zayıf erkek kokusu alıyorum. Duygulandığın için ağlamakla, kötü hissettiğin için ağlamak arasındaki fark nedir? Hata yaptığının farkında ama senin yanında ağlamaması gerektiğini biliyormuş en azından.
Bana hep ağla içinde tutma diyor duygularını kendisi de öyle yapıyor ve yengeç burcu
Burçları iyi bilirim ama inandırıcı gelmiyor. Bir erkeğin daha arasında yakınlık bile olmadığı bir kadının yanında ağlaması hiç normal değil. Ben 1 yıllık arkadaşlarımın yanında ağlamıyorum.
O duygusal işte bir arkadaşı mesela rededilmiş yanında oluyor destek çıkıyor seni anlıyorum diyor
Bende duygusalım hanımefendi. Çevremdeki erkeklere göre genelde daha duygusal olurum. Ama hiç böyle bir şey yapmadım.
Zaten hüngür hüngür ağlamadı sessizce ağlıyodu bi baktım yüzünü çevirmiş gözlerinden yaş akıyo üzüldüm niye ağlıyorsun dedim öyle anlattı
Niyeti iyi olan bir erkek olduğunu anlıyorum. Ama ona, insanların yanında, özellikle dost olarak görmediği insanların yanında ağlamaması gerektiğini söyle. Bu doğru değil.
Evet öyle dedim ama o da bir yanı eksik diyelim dedesine çok bağlıymış o da erkek adam ağlamaz diyormuş onun vefatından buyana sanırım biraz boşluk içinde ailesiyle yakın değil çok arkadaş gibiler ailesi dedesi olmuş yani
Bazı şeyleri kontrol edemediğini anlıyorum bir şey demiyorum sadece çok duygusal olmak bana ters dedim ben öyle değilim dedim o da biliyorum benim zayıf yanim bu dedi
Erkek adam ağlamaz lafı bizim kültürümüze yapışmış bir laftır ama kimse aslında ne demek olduğunu bilmez. Bu işin psikolojik tarafı var. Hayatta kimse kimse acımaz, dışarısı kurtlar sofrası. Bir erkeğin zayıf bir noktasının bilinmesi onu açık hedef yapacaktır. Kadınlar için bu biraz daha farklı ama yinede onlarında gizli tutmasında fayda var. İnsanların ağlaması gerekebilir bazı durumlarda, ama duygularını kontrol edemeyen bir erkek hayatın her alanında elenir ve asla mutlu olamaz.
Kadınlar içgüdüsel olarak güçlü ve genetiği iyi erkekle birlikte olmak isterler. Bu durumu sen kabul etsen de, beynin asla kabul etmeyecek ve her zaman sana, "bu erkek güçsüz" sinyali verecek.
Biliyorum ben onu zaten erkek arkadaşım olarak görüyorum sevgili değil kanka tarzı
Hoşlandığım erkekler genelde narsist oluyorlar ztaen
Bence iletişimi kes, çünkü ona zarar veriyorsun.
Ama benden tam anlamıyla holandığını söylemedi kendisi de kararsız kalmış ve benimle konuşmak ona iyi geliyormuş öyle dedi birlikte vakit geçirmek gülmek eğlenmek hoşuna gidiyormuş
Bide bana geçmişimiz aynı benzer o yüzden daha yakın hisetmişim belki diyor 🤷🏻♀️
Onunla konuşmayı bırakma diye öyle demiştir. Senden çok hoşlandığı belli.
Hmm öyle mi dersin
🙄
Ben de anlamadım zaten nasıl hoşlandığını
Duygusal olduğu için normaldir. Erkekler hiçbir ilişkiye arkadaş gözüyle bakmazlar. Gerçi kadınlarda öyle bakmıyor ama neyse.
Evet başta erkekle kadın arkadaş olamaz diyorduk zaten ben nebileyim böyle olcağını hala benden hoşlandığına inanmıyorum açıkcası öylesine etkilenmiş olabilir bence
Ne kadardır arkadaşsınız
5 6 aydır
Olabilir
Karışık bişey ya
Evet ben de anlamadım