12 senelik bir mazi aklımdaki sorular sormalimiyim?

Merhaba yıllar önce bir erkek arkadaşım vardı sebebsizce ayrıldı ve gitti tam üzerinden 12 sene geçti ve ben onun için şehri terkedip başka bir şehre yerleştim bir kaç kez mesajlastik ama sabahına yine bni arama sorma kufuler hava da uçuş tu halbuki arayan oydu bir gece de birtirdim onu ve evlenmeye karar verdim evlendim de isteyerek evlendim üstelik 12 yıl sonra aklımdan gitmeyen sorulari sormak istedim ve ona ulaştım sevgili donemimize ait ne varsa her şeyi saklamis ve atmadığını söyledi her zmn bnmleydi dedi fakat yine kaçamak cevplar verdi evlenmedim hiç evlilik bana göre değil dedi ama hiç bir şeyi unutmamış en son söyledim sna sormak istediğim sorular var dedim oda bna 12 sene sonra ne sorucan bna dedi tozlu raftaki defteri doldurup kapayacaktim dedim o defter çoktan kapandı dedi bnde sana göre öyle çünkü giden sendin dedim uykum var gorusurz dedi bnde git bakalm dedim iyi geceler desene dedi bnde sinir oldum demeyeceğim dedim oda konuşuruz dedi ve konuşma bitti aklımdaki sorulari bir turrlu cevaplayamadik ki cvp da vermeyeck blli sanırsam biliyor ki o cvplari alsam bir daha yazmayacağımi eşimi seviyorum hemde çok ama hak etmedigim geçmiş için hesap sormak istiyorum neden bilmiyorum içimdeki sesi susturamiyorum...

12 senelik bir mazi aklımdaki sorular sormalimiyim?