Karşı cins ile çok samimi olan biriyle sevgili olunur mu?
Karşı cins ile çok samimi olan biriyle sevgili olunur mu?
Kadınlar yedekleri olan erkekleri severler. Yani o kız için rekabet oluşturur. O yüzden her erkeğin çevresinde kızlar olmalı. Çünkü kadınlar tercih edilmiş olanı isteyecek rekabetçi varlıklardır. Amaç o çocuğu ben elde ettim hirsidir.
O yüzden kadınlar her zaman istemeyecekleri erkek kriterlerini size sunar ve tam tersi erkekleri severler.
O yüzden asla cekinmeyin, kızlarla samimi olun, kız çevreniz ve alternatif isleriniz olsun. Şiddet uygulayan erkekler neden cazip geliyor? Umursamaz ve dengesiz oldukları için. O yüzden kadına yüzde yüz güven verirseniz giderler.
Evlenilecek kızlar da var ama bosuna bir kadına yatırım yapmayın çok enerjiniz gidiyor. Çünkü kadınların sürekli duyguları değişecek ve ayak uydurmaya çalışırken enerjiniz tukenecek. Baktın naz yapıyor direkt bırakın, cinsellik veriyorsa bir süre devam et sonra bırak gitsin o kadını
Olamam
Ne demek ^^ Günaydın :D
Cevap
5Cevap
Karşı cins ile samimi olan biriyle sevgili olmam. Asla !
Çok fazla olmasın samimi olsun ama yerini de bilsin ve bildirsin isterim.
"Çok" kelimesi bence işi bozuyor, ben olamazdım. Sürekli bu durumdan dolayı sorun çıkartırım rahatsız olduğumdan. Karşı cins arkadaşı olması sorun değil ama her şeyin bi dozu olmalı o dozu ayarlamayacaksa sevgili olmamak daha iyi.
Yeteri kadar mesafe koymayi bilmiyorsa hayir.. hem bu durum her iki karsi cins icin gecerli bence. kim kabul eder ki?
Abartı samimiyet varsa sorgulatır. Seviyeli değilse ilişki zordur arkadaş kalınması o yüzden sıkıntı yaratır güven oluşması açısından..
Hayır olmaz bence de.. zaten insan en samimi dostu yine sevdiği olur.. mesafeli şekilde arkadaşları olabilir sayılı
Niyetine tavırlarına bakarım ne kadar samimi içten olsada bir sınırı olmalı elbet
Olunmaz. Ya kıskançlıktan kendimi yer bitiririm ya da onu boğazlar katil olurum. İkisi de hoş değil.
Delikanlı adamın kız arkadaşları olmaz kız arkadaşı olur.
Hayır olunmaz. Ben olmam yani.
O-lun-maz.. bu kadar net ve basit..
Olmam. Olamam.
Uzak olsun öylesi
Olunmaz sonu iyi bitmiyor.
Sacmalik boyutundaysa hayir
Olunmaz hayır
Allah başıma vermesin öyle birini aman aman.
Olmam
Ben olmam
olunmaz
Olunmaz
G
üvenilmez
Hayır
Olunmaz
Sınırı olmalı
Yok ya olmaz
ım hayır
hayır olunmaz