Aşk İlişkileri Bir erkeğe böyle yürümenin kadınca anlamı nedir sizce? Lauraemy Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şudur:Sen benim kalemim olabilirsin bütün meydanları bırak bana bak demek😁 Bir erkeğe böyle yürümenin kadınca anlamı nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 11 ay Bir üstü hepsi senin mi yavrum 0 1 Yorumla Lauraemy 11 ay 😁😁😁😁o da güzel evettt Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fazla takipçisi yokmuş görme ihtimali yüksek 😅 1 1 Yorumla Lauraemy 11 ay Aynen kankaa Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Mahallede bile böyle laf atan kalmadı, Yavuzcan adına üzgünüm:)) 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 11 ay Mavi tik ve ün, unvan, üniforma sizi bu duruma itiyor.😌👍 0 0 Yorumla
gghostman Takip Et Yoda Yaş: 28 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben ağırbaşlı insanı severim şahsen. Bu çok cıvık giriş olur 0 4 Yorumla Lauraemy 11 ay Öyle de bazen içimizdeki canavarı daha fazla uslu tutamayız, eğer benliğimiz hâlâ yaşıyorsa.. Yorumla gghostman 11 ay Canevarlar da ağırbaşlı olabilir. Mesela normal bi meraba yazsan da olur Yorumla Lauraemy 11 ay Tamam sen uslu ol hep Yorumla gghostman 11 ay Ha bu mesaj cinsel istek mi ifade ediyordu. Hiç belli olmuyor Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 37 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. O nasıl yürüme yürüme değil badoslama koşma 0 6 Yorumla Lauraemy 11 ay 🤣uçma bile karşılamaz bence fırlamak olabilir Yorumla Daredevil39 11 ay Evet bu hızla marsa gider Yorumla Lauraemy 11 ay Abartma o anca kucağına direkt oturmayla olur Yorumla Daredevil39 11 ay Kim oturacak 😯 Yorumla Lauraemy 11 ay 😁yavrucuğum bu muhabbetler artı 18 büyü de gel hadi Yorumla Daredevil39 11 ay Ben mi büyüyeyim büyümüşüm büyüyeceğim kadar 🤣🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 224,9b cevap paylaştı. ciddiyetsizlik. 0 0 Yorumla
Bittirüyabitti Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Fazla lakayt 0 1 Yorumla Lauraemy 11 ay Ya da ihtirassss Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 40 , eic 31% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bence hoş görünmüyor 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 42 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. o ne be :D :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir üstü hepsi senin mi yavrum
😁😁😁😁o da güzel evettt
Fazla takipçisi yokmuş görme ihtimali yüksek 😅
Aynen kankaa
Mahallede bile böyle laf atan kalmadı, Yavuzcan adına üzgünüm:))
Mavi tik ve ün, unvan, üniforma sizi bu duruma itiyor.😌👍
Ben ağırbaşlı insanı severim şahsen. Bu çok cıvık giriş olur
Öyle de bazen içimizdeki canavarı daha fazla uslu tutamayız, eğer benliğimiz hâlâ yaşıyorsa..
Canevarlar da ağırbaşlı olabilir. Mesela normal bi meraba yazsan da olur
Tamam sen uslu ol hep
Ha bu mesaj cinsel istek mi ifade ediyordu. Hiç belli olmuyor
O nasıl yürüme yürüme değil badoslama koşma
🤣uçma bile karşılamaz bence fırlamak olabilir
Evet bu hızla marsa gider
Abartma o anca kucağına direkt oturmayla olur
Kim oturacak 😯
😁yavrucuğum bu muhabbetler artı 18 büyü de gel hadi
Ben mi büyüyeyim büyümüşüm büyüyeceğim kadar 🤣🤣
Nasılsa yazmayacak kafası 😀
ciddiyetsizlik.