ՏҽӀɑʍՏ ♡
Kadın yürümese “soğuk”, yürüse “kolay” mı oluyor¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Kadın yürümese “soğuk”, yürüse “kolay” mı oluyor¿

Bir kadının erkeğe yürümesi bana hiç garip gelmiyor. Aksine, içinde bir şey hissettiyse bunu saklamadan adım atabilmesi cesaret ister ve bence bu çok değerli bir şey. Alışılmış kalıpları yıkan, hislerini açıkça ortaya koyan bir tavırdır. Karşısındaki de gerçekten değer veren biriyse, o an kadın mı başlatmış erkek mi hiç önemi kalmaz, çünkü önemli olan iki kalbin aynı yerde buluşabilmesidir. Doğallığın en saf hali de tam olarak budur, hislerini olduğu gibi yaşamak ve hissettirmek.
Garip tabii ki.
Nerede olacağıdı burnumuz yerde mi
Yerde değil ama mütevazı olmaktada fayda var
Erkek her karşı cinsine yürür, hangisi düşerse onunla devam eder. Yürümek bir alışkanlığa döndüğünden, hayatında birileri varken de yürümeye devam eder, fazla mal göz çıkarmaz mantığıyla.
Kadın yürürse cinsiyete yürümez, o erkekte cinsiyetinden çok daha fazlasını görmüştür, aynı anda onlarca erkeğe yürüme ihtiyacı hissetmez haliyle.
Özetle, olması gereken kadının erkeğe yürümesidir, erkeğin yürümesine güvenerek iş yapılmaz çocuklar
Ohaa vay oluştur :D
Kadın durduk yere bir erkeğe yürümez, hissettiği veya aldığı sinyaller vardır. Erkeğin yürümesinden farklıdır genelde. Nadir bir durum olduğu için erkeklere göre daha değerli kabul edilebilir.
Değerli mi kabul edilir cidden yoksa sadece senin nezdinde mi öyle
Kendi düşüncem bu şekilde.
Ayrıca, belli bir hikayeye sahiptir, direkt olarak kadın adım atmaz hani.
O zaman tamam.. çünkü bence her erkek böyle düşünmüyor.
Diğerlerinden bize ne?
Hıhı bize ne 🙄
Ne kadar da uyumlusun🙄
Olmayayımmm, mı?
Ol ol nazar değmesin fnnd
Olmicam bana ne jdjs
Aaa cilve bu, tanıdım djd
Cilve kim tanışıyor muyuz 🤨
Aynı sana benziyor kendisi 😄
Tanıştır bizi çabuuuk 😒
Olmaz, ben devre dışı kalırım o zaman.🙁
Mümkün değil
Randevu ayarlıyorum hemen 😄
Sana güveniyorum 😅
4. Gün
Pardon 4 gün sonraya randevu aldım😄
Kötüsünnnn 😅
Böylesini bulamazsın dbd
Bu kötülükte dimi 😕
Adını sen koy djd
Çok zor bir görev sdff
Zorluk sana vız gelir😄
Gaza getirme işi de tamam :D Yapıyorsun bu sporu Medan djfj
Ooo en ağırından yapıyorum. Fjf
Ummadığın dambıl baş yarar 😅
Sjdjjd
Çok kötü video aklıma geldi
Haa o video bu videooo, seni şeytan djfj
Selam, ben Lucifer🙁
🤝😏
💪
Bu çok ustaca yapılması gereken bir şey seni basit kadın yahut kolay lokma gibi görmemesi lazım onsuz yapamayacağını düşünmemesi lazım ama diğer dişi çakallara açılan yola mayın döşeteceğin birkaç unsuru vermen lazım ki aklının bir köşesi hep sende kalsın 😂😂
Kime yürüyeceğimizi özenle seçmeliyiz 🧐
Onu seçemezsin kendi kendini seçer 😄 aşk bu kızıl ötesi değil ki milli piyango dairesi 😂😂
Hayır yapma bunu :D bırak beni hayal dünyamda djfj
Oooo piti piti yap tamam 👆🏻😄
Yaparım da yaparım 😕
Yaptiri yaptiri yap yap yappp 😂
Ahahah :D mersi
Ne demek 😂
Hafif kadın oluyorsun oturmayı kalkmayı bilmiyor oluyorsun sonra kendilerinin k*çı çok yer görüyor sanki
Karşı cinsimizden öğrendik djd
Biz bunları bir gün de öğrenmedik 😄 30 yıl verdik bebelere anlatın siz bunları onlar da mışıl mışıl dinlemeye meraklı zaten
Bence hiç garip değil 🌟. Kadının da hoşlandığına ya da ilgilendiğine adım atması kadar doğal bir şey yok. "Kolay" ya da "soğuk" etiketlerini bir kenara bırakmalı ve insanlar ilişkilere bu kadar yüzeysel bakmayı bırakmalı. Hangi cinsiyetin attığı adımın önemi yok, önemli olan niyet ve bu davranışın samimiyeti 💛. Bu biraz cesaret ve özgüven göstergesidir. 😉
👍 evet samimi ve dürüst olmak önemli.
Cevap
99Cevap
Şahsen bana garip geliyo, kadın dediğin yürümez, ağır taşı kimse kaldıramaz. Herkesin kendi tercihi...
Benim de tercihim senden gibisi jdfj
Çoğunluk garipsememiş bizde mi var bi anormallik acaba.😀
Hayır tatlım biz normalizz :D sen sakın şüpheye düşme
Yok bu konuda hiç şüphem yok.😀
Aman sonra biz yanlış düşünüyormuşuz sosi yürüyelim falan deme bana :D
Aklını kullanan yürümez yürütür...😀
Yürütmek tarzımız değil koştururuz falanıma filan ddjd
Falanına filan olsunlar.😀
Kahve içek djdj
Haddi içek gönder.😀
Ama bizde hak ediyoz kızlar 🤣🤣
Yav yürüsün her şeyi de devletten beklemesinler çalışıyoruz işimiz gücümüz de var sjdjjd
Ay bıraaaak
Nereye ssjdjd
Aha şoraya
Bırahtım zuhujaaağ
İlk başta garip ama sevgili olunca serbest sjdjjd
Dimi evet bravo bana yürü djfk
Umarım değildir ahahahah
Nasıl ya sjd
Yok. Neden olsun ki, gayet normal
Değil
Neresi normal Allah aşkına ya
He oldu, sonra kadın ne olacak
Erkekler düzgünce yürümüyor dimi
Artık bazı erkekler her şeyi kadından bekler olmuş. Bence ilk adımı erkek atmalı. Kadın zaten bakışıyla gülüşüyle hoşlandığını belli eder ama harekete gecmek erkeğin işi olmalı bence. İsteyen kadında adim atabilir gayet normal. Ama erkekler şımarabiliyor. Bazı erkekler heralde istiyor ki çiçek çikolata alıp istemeye giderim onları ailelerinden 😀😀
Çocuğu da bunlar doğursun ben okeyim jdfk
O duruma kadar gidiş var valla jsjsjjs
İntihar ederim artık :D aşkım ben hamileyim diye dikiliyormuş karşıma
Her şeye cevap verip kadinlari elestirirler lafa gelince esitiz dogursunlar o zaman jsjsjsj
Değil. İnsanların özgürlüğü ve hür iradesi var. Uygun bir çerçeve de yürüyebilir bunda bence sıkıntı yok.
Çerçevenin uygunluğunu ne belirliyor
Konuşma üslup adap. Kimseyi zorla bir güzelliğe itemezsin ama kendini ifade edersin dersin benim sana karşı düşüncelerim farklı sen de uygun görürsen bir yola çıkabiliriz gibi.
Yürümek bu değil skfj
Daha ne olsun Allah Allah
😒😒
Bence hiç garip değil. Kadın erkeğe yürüdüğünde yanlış anlaşılıyor ya da farklı etiketleniyor ama aslında ortada abartılacak bir şey yok. Sonuçta duygular tek taraflı değil, hissetmek sadece erkeklere özgü bir şey değil ki. Kadının adım atması da gayet doğal. İnsan kimi isterse, kimden hoşlanırsa ona yaklaşabilir. Ama maalesef toplumda yürüse kolay, yürümezse soğuk gibi saçma bir bakış açısı var. Halbuki en güzeli, hislerini açıkça ifade edebilmek.
Nasıl yürüdüğü önemli aslında. İlk adımı atıp sohbet başlatabilir bunda sorun yok ama ilk "seni seviyorum" ya da "biz şimdi neyiz" gibi şeyleri erkeğin yapması gerekiyor. Bazen kadın ilk adımı atıyor, sonra erkek ne yazarsa yazsın soğuk yapıyor, böyle de olmaması lazım. Tamamen duruma göre değişir.
Hayatım boyunca hiçbir zaman ben yürümedim, adım da atmadım. O yüzden azıcık 🤏 garip geliyor. Erkek dediğin kelimesinden de asla hoşlanmam da gel açıl yani ben mi ayağına geleceğim diye düşünürüm ahahahsj
Hey yavrum hey jzdj
Haklıyım ama🥹
Haklısın 😌
🫂💕💕
Oy🤍

Doktorlar cinsiyet belirtmemiş yürüyebilir yani 😂😂
😅 o yürümek bu yürümek mi
Değil mi 😂😂
Noo değil 😂
Haydaaaa kandırdılar mı bizi 😂😂
Öyle görünüyor 😅
Neyse güneş bitti ben bahçeyi sulucam
Kolay gele
Sağol gel sonra bahçede çay keyfi yapıcaz
Mangal var mı :D
Bu saate yemek mi kalır kız
Saat 18:30 idi ben yazdığımda jddj
23 dakika öncesi 19:38 di benim gördüğüm bu
Peki 😕
Ama karnın açsa yemek var
Misafiri aç bırakmam
Yok yedim az önce djfj
Afiyet olsun çaya bekleriz
Mersi 🤝
Kim yururse diğeri kaçıyor o yüzden şimdilerde trend pasif bakisma stalking vs asdhdjdjdjjd tavsiyem yürümeden önce biraz bilgi toplayın çıkmaz yolda karşımıza çıkmayın 🤓
Ahah maalesef çok doğru 😅
Benim için tamamen normal bir şey. Sonuçta ikimizde insanız ve aynı duyguları taşıyoruz. Duygularımızı neden özgürce ifade etmeyelim?
Et kız djdj
Yürümesi garip değilde kimisi bildiğin sarkıntılık ediyor o çok çirkin yok ellemeler taciz ettiği tmeler falan 😂😂
Yalan :D
Valla bak tacize uğramışlığım var korkuyom öyle olunca 😂😂 en son kadın bildiğin sevgilisi olmasına rağmen beni okşadı çaktırmadan
Şimdiki erkekler çok nazlı kizlar yürümesinde napsin sjjhsx ben yürümem o ayrı
Oy 🧌 nazlılarmış oyyy
Uzmeyelim askokusko erkoslari sjjhs
Üzelimmm djd
Atacakları bir adım onu da karşıdan bekleyen adamla işim olmaz yürümem o da otursun oturduğu yerde
Helalss 😏
🌸💖
💙
Artık kadınlar yürümüyor bazıları direkt üstüne atlıyor.
Uuu :D abaza kadın da ne bileyim ya
Garip buluyorum.
Bir kadının hissi yoksa içinde "Saçma" der geçerim.
Ben de..
Gayet normal ve güzel bir şey. Niye kötü algılanıyor ki?
Belki de bu tür şeyleri normal görmeye başladığımızdan beri, her şey anormal bir hal almaya başladı.. çünkü bence kadınlar bunu bile abartıyor, yürüme işini yani. Basitinden basiti durumuna düşüyorlar, kaldı ki kadınlar erkeklerden daha yapışkan bir hal alabiliyor.
Sulandırmadan yapmak gerekir her şeyi.
Hayır değil tabi hak eden erkeğe yürünür.
Totos erkeklere değil
Nereden anlıyoruz :D
10 dakıka sohbet etmek yeterli sosyetik inat.
Hatta arkadaş ortamında sohbet ederken hal ve hareketlerine bak hemen anlaşılır
Nasıl yeterli ya 🙄 bana yetmez
Yeter kız , mal adam kendini 5 dakıkada belli eder 😂
Hemen not veremeyiz öyle ya, belki adamın kötü bir gününe denk geldik 😕
Kötü günde olsa o beyin aktif çalışır ya da ortamda nasıl davranacağını bilir.
Hee çok kötü bir gün geçiriyordur o zaman zaten yalnız kalsın. Gorusme sağlıyor ya da ortama o kafayla giriyorsa yine maldır
Tamam pes ya :D tam bir apaçisin.
İkna ol kız pes etme 😂 her türlü 😎
İnsanlar birlikte büyüdüğü kardeşini tanıyamıyor daha doğru dürüst 😏 devam ediyorum dkfjs
Eeee bende kardeşimden daha iyi tanıyorum benim agaları.
Ya konu senin ağalar mı şu an 😅
Kız benim agalarda erkek ya hani 😂
Ya sayılmaz erkekler kendi cinslerine zaten daha farklı davranıyor
Olay o zaten.
Ortamda 2 kız görünce kıçı başı dağıtan herif kendini belli eder.
Başbaşa oldugunuz zaman da net anlarsın zaten
Birkaç seneyi de kadın olarak geçirebilseniz keşke :D bak bakalım kolay mı yoksa zor mu..
Tövbe tövbe kız kafama sıkarım daha iyi 😔
Tamam itiraf et, zor erkeklerin niyetini çözmek de, tanımak da, karakterini çözmek de.
Tanımak kolay ama niyet işi zor işte. Bir de niyet karşıya ne hissettirdiğinle alakalı ya 🤔
Niyetini bilmiyorsan tanımış olmazsın
Eeee kısmen tanıdın ama adamın niyeti değişti 🤔
Kısmen tanımak yetmez 🙄
Kız sen tam anlamıyla kendini bile tanıyamazsın ki 🤔 ben bunu nasıl yapmışım , nasıl böyle demişim dediğin zamanlar mutlaka olmustur mesela
Yoo ben onu yapacak veya söyleyecek kapasitede olduğumu biliyormuş, fazla şaşırmam djdj
Yürüyen erkeğin abaza damgası yediği yerde adım atılmaz. Sıra sizde artık biraz da siz garipsenin 😀
😕😕
Yürümenin adabını bilip yürürse sıkıntı yok”iki taraf için de”
Catwalk işte djdj
Aynen öyle
Erkeğin gözünde flörtöz ve çapkın olabilecek düzeyde algılanırsa kolay basit düşünülebilir fakat erkeğin kişiliğini karakterini beğeniyormuşçasına yani ilerisini düşünecek tarzda yürümek ise bu garip algılanmaz aksine cesur kadın denilebilir buna…
Yürğmeyi gectim evlilik teklifi yapanı var sevdigi icin verdigi mücadekeyi takdir ederim
Ben etmedim
Takdir djf
Etmem bana ne
Öyle diyorlar :D demek ki gaddarım
😈 tabii ki olmaz
Artık evlenme teklifi bile ediyorlar gadınnnnn, yürümek ne ki sjsjsjs
Onlar şaapmış :D kafaları durmuş onların
Aha kıvrımlısından olsun ddj
Yani odun gibi de olmasın yürümesi gayet güzel , kolay izlenimi vermez ağırbaşlı olmaması gevşek çok laylaylom olması o izlenimi verir daha çok , kolay kişi kendini belli ediyor zaten
Hemcinsim milleti uydurmasi da ancak yürüme kelimesine olumsuz bakıyorum. Çünkü çok egoist kelime gibi duruyor. Yürüme kelimesini daha çok yılışık durum olarak algılıyorum.
Bana bir keresinde çıkma teklifini sevgilim etmişti ve garip gelmişti yani. Tabii kadınlar da yürüyebilir ama bana çok tuhaf geldi alışmışım benim yapmam lazım diye heralde 😂
Hayır yani ki hiçbir konuda olmadığı bu konuda da cinsiyetçi olamam seven kimse kim daha ozguvenliyse o konuşmalı bir kadının bana bana böyle şey söylemesi herhalde aldığım en güzel haber olabilir
Kimin kimde gözü varsa yürüsün olduysa oldu olmadısa olmadı gariplik bir durum yok öyle düşünen varsa zihniyeti pistir.
Soğuk ile kalsa iyi ego'lu oluyor.😒
Kadın da beğendiği erkeğe adım atabilir. Bunda hiçbir sorun yok, tamamen tercihtir.
Aykırı değil sadece irade meselesi ve o tek kadında aradığı herşeyi bulup bulamaması gibi durumlar etkiler
Garip değil ama ilk adımı bence erkek atmalı.
Kadın cesaret versin erkek yürüsün kafasındayım ben.
Ben hoşlanan kişinin yürümesi gerektiği düşüncesindeyim. Kadının da gönlü varsa neden geri dursun. Hafiflik gören aynaya baksın
Hoşlanıyorsam yürürüm acımam, mezara mı saklayim hislerimi jdjd
Sakla samanı gelir zamanı dkfj
Karşındaki insanın düşüncelerine ve algısına bağlı bence duygular gizlenmemeli hoşlandıysa söylemeli hayat kısa, keşkeler pahalı , zaman telafisiz.
Garip değil. Ayrıca, bana kalırsa soğuk veya kolay demeden beğenen biri mutlaka adım atmalı. Hayat kısa. Bir de bu tür tabirler ile kimseyi kategorize etmeyelim.
Eskiden garipti. Hatta yürüyen kadına yollu bile deniyordu. Şimdi düşünceler değişti, beyinler biraz parladı. Gayet normal bir durum.
Eskisinden de beter olduk en azından eskiden erkeğinde şu tarz şeyleri ayıp görülüyordu fakat şu an sadece kadının yaptıkları o. orspuluk oluyor özellikle erkeklerin zihniyeti bu şekilde çünkü işlerine geliyor, vee cahil ataerkil kadınların düşüncesi bu yönde zaten şu ikiyüzlü erkekleri bu tarz kadınlar büyütüyor.
erkek yürüyünce oluyod a kadın yürüyünce neden olmuyo olabilir bence
Bulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim
Artık o kadar şey gördük ki hiçbir şey garip gelmemeye başladı
Gayet normal ama bana yürüyen kadınların başka erkeklere de yürüdüğünü düşünüyorum
Değil neden garip olsun, yani erkek nasıl sevdiğine sevdiğini söylüyorsa kadında söylemeli.
Bence en güzel ve en sağlıklı ilişki kadının başlattığı ilişkidir. 🌹❤
Neden garip olsun ki.
Kadınların özgüveni erkeklerden daha çok yaşadığımız dönemde
Garip değil. Kadından olumlu bir hamle görmediğim sürece asla yürümem. Avrupada yaşasam farklı olurdu. burada tercihim bu yönde
Erkek yürüse abaza yürümese pısırık. İyi ayarlamak lazım.
zaten hep öyle olmuyor mu? kadın pas vermeden hangi erkek yürüyüp sonuç alabilir...
Hayır garip değil. İlgisini ve sevgisini gösteriyor işte ne güzel
Bence değil hatta hoşuma gider çunkü bu begenilme duygusunu ortaya cıkarır.
Soğuk durmasın, yürümesin de, sadece bir sinyal versin.
Devir zaten değişti artık nerdeyse kızlar teklif edecek :d
Garip değil. Normal karşılanmalı. Hemen yaftaya lüzum yok.
Garip ama ben de birine yürüdüm.3 sene önce. Hala yürüyorum ama bulusmak isteyince kacıyorum. Hep faso fiso yani.
Olması gereken eşitlik kim kimi istiyorsa yürüsün yok ucuzlukmuş yok basitlikmiş takılmamalı baktın iş yapar yürü çekinme
Bence garip olamamali ama artik yürüyen kadin basit görülüyor maalesef ki sonra da diyorlar lafta anca erkek mi ilk adim atacak siz neden atmiyorsunuz deniliyor sacmalik erkekler hic bir iyi seyi haketmiyor ya vallahi yuzde 90 ı böyle
Ben prensesim, erkekler bana yürüsün 😂
Oy oy djfj
Uuu :D yok böylesi
Garip değil yürüsünler tabi hdhs
Koşsunlar hatta şakacı seni djfj
Gariptir değildilr bilemem de , çok tercih edilebilinir değil. Bana biri yürüse beni etkilemez , yani çok şey hissedemem ona karşı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?