Ayrıldım aldandım iyi değilim?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 8 aydır biriyle beraberim ayrıldık barıştık aramızda biraz yaş var o 40larida ben 20 lütfen yargılamayın herşeyi anladım farkındaydım ve psikolajim iyi değil kandırılmış ve gerçekten hiç sevgi görmemis gibi hissediyorum çirkin biri değilim ama hayatımda birinin beni sevicegine ailem sayesinde hiç inanmadim ve hala inanmıyorum kendimi hep iyi göstermeye çalışan ama olmayan basit biriyim simdi sürekli onun geçmişindeki insanlari değiştirmeye çalıştım benimle beraberken aynı evde eski birlikte yaşadığı kişinin kardeşiyle yasiyomus ben sorduğum da sürekli arkadaşımin eşi diyip durdu yurtdışından gelince gidicekler diyip durdu sonra kendi itiraf etti tamam göndercem diye bu ay kira verdiler sonunda gidicekler diye ben hep bi guvensizlikle gittimi napiyolar diye düşünürken onunda bunallttim kendimde ve ayrıldım 2 ay kadar konuşmadik şans verdim tekrar başladık ve ikametini kadının ordan çektirdim şimdi telefon hattida bunun ustuneymis bugünde bunun için uğraştım degisttirt diye iptal et diye tamam dedi arabayı tamire götürdü sorduğumda gittim sorunvar dediler dedi ben yine güvensizlik ve şüpheyle yasisyirum senden sıkıldim dedim yalanlabindan bıktım dedim oylemibfln dedi tamam dedi kapattti ama bunları yaparken benimlede ilgileniyodu telefon aldı daha 2 hafta önce ehliyete yazdirdi beni güzellik merkezinden istediğim paketleri aldı istediklerimi yapiyo sevdiğini de biliyorum ama aklımda sürekli o kadın var onunlada arasında bişey yok bence kadın bacım yani bildiğiniz sevgilisiyle onda kaldılar ama arkadaşlik kurmasini istemedim sevgisini biliyorum ama onu evden gondermemek için bana daha önce söylediği yalanı asamadim şimdide sırf hattı iptal etmemek bu raddeye geldigimize inanıyorum tamam falan dedi ama direten hep benim onu zorluyorum konuşmasını istemiyorum kötüyüm hiç iyi değilim ne bir arkadaşım ne gerçek bı kardeşim var atlatamiyorum sürekli düşünüyorum bı isimde yok uğraşacağım ölmek istemiyorum ama hayatimdan çok umutsuzum guvenicegim kimsem yok öylesine yaşıyorum sürekli aklıma gelicek onlar bugün yine uyuyamiycam yarında ben napiyim lütfen fikirlerinizi düşüncelerinizi paylaşın belki bana iyi gelir

Ayrıldım aldandım iyi değilim?