Erkek arkadaşımdan hamileyim çocuğu aldırmamı istiyor ama ben ona aldırmak istemiyorum dedim ve o da bana bu mesajlar yazdı fotoğraflar da var okur musunuz sizce haklı mı?
Erkek arkadaşımdan hamileyim çocuğu aldırmamı istiyor ne yapmalıyım lütfen görselleri açıklamayı okuyup tavsiye verir misiniz?
abla aslında erkek sunduğu sebeplerde haklı madem çocuk istiyodun bu planlı olmalıydı korunmalıydınız ama ben çocuğun hakaret edip seni eziklemesini anlamadım başkasıyla olsaydın ve hamile olduğunu söyleseydin seni böyle bi duruma sokmaz seninle sevincini paylaşırdı ben açıkçası onun seni sevdiğini pek düşünmüyorum neden sana hakaret ediyo anlamıyorum
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
Çünkü 3 gündür bu olaydan önce de ben ona tuhaf davranıyordum hamile olduğum için mi bilmiyorum duygusalım kafamda biseyker kuruyordum falan sonra bi de çocuk olayını da aldırmayacağım deyince sürekli üstüne gittiğim için
ben hiçbir şekilde onun savunulcak tarafının olmadığını düşünüyorum sırf seviyosun diye bu hareketleri sineye çekip haklı bulmak zorunda değilsin sana olan davranışı çok ezikleyici
Sevgilin ilk etapta mantıklı konuşuyor görünse de niyetini anlayamadım, fakat kişi kendi çocuğunu yaptıysa, koşullar yerinde olmasa bile yerine getirmek zorundadır kesin ve net. ERTELEYEN KÍŞÍ, ERTELEDIGI ŞEYI YAPMAZ!!
0
17 Yorumla
Soran
11 ay
Ya zaten evlenemeyiz biz ben biliyorum yani o Şu an bile nikah kıyar ailemle hemen tanışır ama çocuğu Şu an istemiyor doğurmamı yani
Eğer durumunuz kötüyse çocuk yapamıyorsanız o zaman o çocuğu doğurupta böyle bir ortama getirmenin manası yok. Yapabileceğiniz kadar değil bakabileceğiniz kadar doğurun
yani cocuk aldirmak cinayet.. herkes hersey dort dortluk yolunda gitsin, dogru zamanda olsun ister. ben de pek cok sey planliyorum ama zamaninda olmayabiliyor. O zaman benim " a sen zamaninda degilsin" deme luksum yok. Elinde ne varsa onunla mutlu olmaya calismali insan. mukemmeli beklersen hicbir zaman olmaz. Hem madem bu kasar olmazciydi, önlem alsaydi. neyse gecmis olsun, gelecege bakmak gerek. Elimizde ne var ona odaklanmak gerek.
1
7 Yorumla
Soran
11 ay
Yani erkek arkadaşım böyle yazmış ya haklı aslında yazdıklarında ama dimi kötü niyetle dememiş aslında
benim yazdiklarimi yeniden okurmusun :) erkek arkadasin haksiz demek istiyorum. :) onlemini alacakti almadiysa sonuclarina katlanmali cunku cocuk aldirmak o cocugu oldurmektir. yani herkes mukemmel dort dortluk rayinda gitsin ister. Ama olmus. vah vah demek degil bu yonde plan yapmak gerekir.
Ama aldırmamı istiyor işte bende ağlıyorum ben aldirmicam dediğimde bana çok kötü davranıyor telefonu kapatıyor ağır konuşuyor ağlıyorum bu sefer de zoruma gidiyor her seferinde sorun çıkarıyorsun psikolojimi bozuldu senin yüzünden diyor
zor bir karar.. Allah yardimcin olsun. Ama brnce bunlari erkek arkadasina soyle.. bebek aldirmak cinayet de, cunlu kalp atmaya basliyor yani can artik orada. arti , madem istemiyordu onlemini alsaydin de.. ve sunu soyle , " herkes hayal ettigi sekilde plan dogrultusunda hayat ilerlesin ister. ama olmus artik, yapacak birsey yok. kimse planladigini yasamiyor hayatta. olmus yani artik, bu saaten sonra " ben bunu hayal ediyorum demek yerine elde olanda nasil hayat surersiniz onu dusunmelisin gibi birseyler soyle
Böyle şeyler dedim bana sen akılsız mısın deli misin falan diyip hakaretler ediyor çok sinirleniyor neden aynı şeyleri konuşup duruyoruz başa sarıyorsun diyor yeter diyor bıktım diyor
Abla adam haklı istemeni anlıyorum ama bi düzen en azından maddi anlamda ortalamanın üstünde olmadan cocuk yaparsanız süriyelilerden farkınız olmaz okuduğum kadar planlarınız varmış önceliği onlara verin cidden hayatınızı çok büyük etkiler
2
2 Yorumla
Soran
11 ay
Çocuk beni seviyor aslında yani ama bebek doğurma konusunda haklı ileriyi bekliyor maddi durumdan ötürü doğru mu anladım
Evet haklı. Ben de mesela daha kendi düzenimi kurup ev almadan evlenmeyi doğru bulmuyorum. Önce kendinize ait bir eviniz olsun kesinlikle 😊 aşkınız daim olsun yenge
Evet yorumlarda demişsin tek başıma bakarım diye. Tek başına nasıl bakiyon çocuğa 😅 sadece bebek bezi ve mama değil ki, bir ton abur cubur isticek, alamazsan aglicak sokaklarda. Bu kadar pembe görme hayatı. Ekonomi zorlar baya yani
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımdan hamileyim çocuğu aldırmamı istiyor ne yapmalıyım lütfen görselleri açıklamayı okuyup tavsiye verir misiniz?