Erkek arkadaşım bebek istiyor, ne yapmalıyım sizce?

3cu aydir birlikteyiz. Aslinda iliskimizi kimse bilmiyor. O benim ingilizceden ogretmenimdi oyle tanistik kendisi Nijeryali. Bastan gorusmeye basladigimizdan beri zaten ilk sorulari siyahi erkekle evlenirmisin falan olmustu ben de onayliyordum. Son gunler iliskimizin ciddi olmasini dusunuyordum bugun icimden gecenleri yazdim, eger ciddi dusunmuyorsak devam etmeyelim diye. Ilk sordugu cumle benim icin bebek yaparmisin oldu. Yani su zamanlarda. Ben seni , sen de beni iyi tanimiyoruz hala dedim zaten ailem evlilikten once izin vermez dedim. Ama kafam cok karisik. Tam beynimdeki ideal erkek kendisi o kadar yakin hiss ediyorum ki onu kendime. Bebegi ben de istiyorum hem de siyahi olacagini dusundukce daha da mutlu hiss ediyorum kendimi icim kipir kipir. Sizce bu normal mi? Iliskiyi hep bebek yapmaya ceviriyor surekli konusdukca. Kendisi 35 yasinda ben 25. ailem bebek de ne, kendisini bile zar zor kabul eder. Ama benim fikirlerimi de kabullenecekler sonunda eger ikimiz de cok istiyorsak. Sadece aklima cok kotu bir ihtimal da geliyor dusunmek istemiyorum aslinda ama soylemem gerek , yani adamin kokunu tanimiyorum
belki bebek dogdukdan sonra mafiya organlarina falan verir diye.. daha once bebek yapmayi denedin mi diye sordum yok dedi. Belki cocugu olmuyor diye de ihtimal var aklimda bide benimle denemek istiyor tabi bu da benim icin buyuk risk

Erkek arkadaşım bebek istiyor, ne yapmalıyım sizce?