Bak kızların çoğu benim gibi erkekten uzak duruyor Kısa boylu, sosyal olmayan evden işe gidip gelen böyle birine kızlar bakmıyor ayrıca paraya da bakıyorlar çok para kazanana mesela
35 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hayatımda hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim bile çünkü utangaç çekingen sessiz öz güvensiz biriyim dış görünüş olarak da çok zayıfım hiçbir çekiciliğim yok ayrıc işsizim asosyalim evden dışarı çıkmıyorum hicbir ortama girmedim normal arkadaşım bile yok
Bence hiç sevgilisi flörtü olmamış hiç sevgi ilgi değer görmemiş hâlâ bekar olan 35 40 yaşına kadar hep yalnız kalmış bir çok kadın ve erkek vardır bu benim gibilerin acı bir gerçeği maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet gelebilir tabi ki de
Mümkün değil yalandır şahsen ben inanmam inanmış gibi yaparım 'Yaaa ne hayran kaldım, bu zamanda böyle erkek kaldı mı be' vfbbg derim öyle.
Bana da öyle geliyo
Valla şu an 23 üm bakalım 😅 7 yıl sonra yazarım gelebilirsem
Gelemezsin imkansız çünkü
23 e kadar geldim alkolsüz ve sigarasız gelirim de sevgilim olur yaa evlenmeyi düşünüyorum o yaşa kadar 30 😅
Ben nasıl geldim o zaman 29 um ve 2.5 ay sonra 30 olucam
Yalancısın o zaman
Yalancı mı ne sigaram var ne içkim sevgilim de yok ayrıca niye yalan söylim
12 yılda hiçç mi sevgilin olmadı yalancı
Bak kızların çoğu benim gibi erkekten uzak duruyor
Kısa boylu, sosyal olmayan evden işe gidip gelen böyle birine kızlar bakmıyor ayrıca paraya da bakıyorlar çok para kazanana mesela
Çirkin bulduğun bir kıza yürümedin mi hiç?
1 tane çok uzaktan ve 1.5 sene sonra bitti desem
Sevgili sayılır mı sana göre
Bana göre sayılmaz
Alll iişteeeeeee yalancııı. 1.5 sen de görüşmüşsündür sayılmaz diyo biraz daha didiklesem acaba sayılmayan neler çıkar.
Hadi didikle o zaman ne duruyorsun
Ben 35 yaşındayım bunlar olmadan bu yaşıma geldim zaten
YALANNN İŞTEE 35 yaşında hayatınca hiç kadın olmadı yani?
35 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hayatımda hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim bile çünkü utangaç çekingen sessiz öz güvensiz biriyim dış görünüş olarak da çok zayıfım hiçbir çekiciliğim yok ayrıc işsizim asosyalim evden dışarı çıkmıyorum hicbir ortama girmedim normal arkadaşım bile yok
Yok yaa inanmıyorum ben siz e
Bence hiç sevgilisi flörtü olmamış hiç sevgi ilgi değer görmemiş hâlâ bekar olan 35 40 yaşına kadar hep yalnız kalmış bir çok kadın ve erkek vardır bu benim gibilerin acı bir gerçeği maalesef
çok zor erkeklerin en sevdiği şeyler bunlar
Bence de imkansız ve ben şu an yalan dinliyorum gibi
erkekler hep kendilerini iyi göstermeye çalışırlar bana hiç sevgilim olmadı diyen kişinin kaç tane eski sevgilisini duymuşluğum var
ki 19 yaşında 30 yaşında 100 kadın görmüştür dimi?
ya erkekler hiç boş durmuyorlar yaş arttıkça gördüğü kadın sayısı da artar aynen dediğin gibi
İmkansız bence olmaması anormal bir durum
Sen niye çıplaksın mesela
Seni ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Soru sordun fikrimi söyledim.
tamam :(