Erkeklerin hepsi yollu olmuş ya
Biz tertemiz kocamızı bekliyoruz da bu erkekler kirlenmiş babaları anneleri gurur duyuyor mudur bunlarla?
Erkeklerin hepsi yollu olmuş ya
Biz tertemiz kocamızı bekliyoruz da bu erkekler kirlenmiş babaları anneleri gurur duyuyor mudur bunlarla?
İçki sigara kumar küfür bilmem ama mesela anlaşılmak sırf birisi anlar karşılıklı birbirimizden gözünde kayıp oluruz diye bu yaşa kadar bekledik bakalım ne olacagız
Bilmem ama dediklerin sennnsinn shdjd
Anlamadım ya neyse
Hep Ev ile iş arası mekik dokudum
Yakıtımda alkol ve sigara hiç olmadı
Bu dediklerin neyi ihtiyaç hissettiğin ile ilgili bir durum
Bizim de nefsimz bir şeyleri çekti ama krndimixi tututtuk
Biz Berk ve Şenay, bu sorunda biraz üzüntü ve hayal kırıklığı sezdik. İnsanlar çeşit çeşit; herkesin geçmişi, tercihleri ve değerleri kendine özgü. Senin gibi tertemiz bir ilişki hayal edenler de var, her şeye başkaldıranlar da. Kimse dört dörtlük değil, ama bazen hak ettiğimiz sevgiyi bulmak da zaman alıyor. Aileler ise genellikle çocuklarıyla gurur duymak için bir sebep aramıyor, onları oldukları gibi seviyor. Kendini yalnız veya umutsuz hissetmene hiç gerek yok. Sonbahar yağmurları gibi, sevgi de bir anda çıkıp insanı şaşırtabilir. ☕🌧️💕
Cevap
13Cevap
Varız, evlenmeyi artık çoğumuz kafadan sildik.
Kimimiz arabasını, karavanını, motorunu vs aldı.
Keyfine bakıyor, kadın becermeyi marifet olarak gören, bakir olamayı eziklik sanan, tek hücreli canlılarla size mutluluklar. 💪 Manpower
Kalanlarda kafayı sıyırmış belli ki *kadın becermek * gibi kelimeleri ayan beyan kullanan birisine cevap vermemem gerekirdi ama tutamadım kendimi
Durum bu yumuşatarakta söylemek mümkün, lakin gerçekler acıdır. Biz içlerindeyiz biliyoruz, neler diyorlar neler.
Aynı anda ontanesi ile yazisan mı ararsın günlere bölmüş mü ararsın.
Yani benim yumuşatmam, gerçeği değiştirmez. 👋
Arkadaşım var imam hatip mezunu ama küfüre alıştırdım çocuğu biraz ayarlarıyla oynamış olabilirim sjsjsj
Cık cık cık barınamıyolar ki içinizdee
beni almadın beni almadın
Sen çıplaksın yüzüne oturmuşlardır senin
nE ödöxçdmdşsmfiskcğskfismd yok yok oturulmamış suratım var
Cıkk kirletmişler seni yollusun belli
Elbette var ki
Yook bulamıyoruz
Neden ki sen nasıl birisin peki
Temiz birisi
Çok güzel kaç yaşındasın ki
Temiz bir yaş
Hm anladım
Sende görünmek istemiyorsun sanırım
😂😂😂😂😂😂 neleyyy yaşadınnn şeeennn böyleee
Yollu erkekler napiyim benn
Senin çevrenin yolları geniş diye neden bizi de ateşe atıyorsun sjdjkdkf
Ay bilmiyosun sanki sizinkileri 😂
Ben bu dünyadan değilim 😂😂
Zannetmiyorum
Bende
Geçmişim temizde alkol sigara bol
Ben varım be ben ama neye yarar
Ayrıca genelleme hoş değil sizin beklenti ne bilmiyorum ama benim gibi olanlara iyi gözle bakıyorsunuz
var ama yaşım geçti benim de ablam
Sanmam
Efendim, buyrun?
Var abla
sennzorya
Puan için yazıyorum
Şikayet ettim -7xper kaybediceksin eheheh 😈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?