Daha önce aşık oldum ama çok üzüldüm ve maalesef yataklara düştüm diyebilirim her aşık olan insan gibi lakin ben bu sefer böyle gerçekten sevildiğim ve sevdiğim biriyle olmak istiyorum için kıpır kıpır olsun ona teslim olmak korkutucu olmasın ona güvenmek sığınak gibi olsun her şey çok güzel olsun istiyorum elbette tartışmalar olur tuzu biberi lakin saygısızlık olmasın saygı çerçevesinde olsun istiyorummm 🥹
OLSUUUN BEEE
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kafaya takmadığın zaman oluyo o yüzden ben de takmıyorum artık
Kafaya takmıyorum da bir şeyler biraz yoluna girdiğinde olursa hiç fena olmaz 😅 çünkü yolunda gitmezken olduğunda genelde o ilişki de yürümüyor
Aynen işte o yüzden hiç kafana takmıycaksın biri hayatına girince de fazla kapılmıycaksın hep pozitif düşün hep hayırlısı de inan bana olur. Bunu diyen de günlerdir ağlıyo bu konudan dolayı ahaha
Sabret... olur bir gün...
Bende hiç olmaz diyordum.. ama şu an haytmdaki insanı seviyorum.. sevildiğimide hissediyorum.
Maşalllah 🥹 ömür boyu huzurlu ve mutlu birliktelik diliyorum size 🩷
İnşaallah canım teşekkür ederim
Bende istiyorum ama yaa
Olur inşallah 🥰
İnşallah seninde olur bizi sevicek yalısıklı beyimizi buluruz tabi sevecegimiz
Amiiiiiin 🥰🥰
Az sabret olur zamanla
Kısacası Allah b. e. l. a. m. ı versin istiyorsun
😂😂😂
😄😄😄
Hayır ya işte bu sefer Allahın bel a sını değil lütfunu istiyorumm
İşte öyle bir lütuf yok b. e. l. a illaki olacak benden söylemesi hadi eyvallah
Hayır kardeşim var normal ilişkisi olan insanlar da var negatif enerjini de alıp gidwr misin lütfen
Bizde istiyoruzda para yok kimseye bakamıyoruz alamıyoruz hayatımıza ne yapalım
Paranın çok ötesinde bahsettiğim aşk ve sevgi elbette para olacak lakin her şey para değil ihtiyaç ve istekleri (abartılı istekleri kastetmiyorum) giderecek kadar kazanabiliyorsa erkek böyle bi sevgide sorun etmez insan zaten
Gayette ediliyor her şey para resmen
Değil. Para bi araç ihtiyaç ve isteklerin giderilmesi içim amaç değil.
Amaç değil zaten ama hayatındaki insana mutlu hissettirebilmek için fazlasıyla gerekli. Ev para araba para farklılık olsun dışarıda güzel bi yemek yiyelim demek para doğum günü kadınlar günü tanışma/evlenme yıl dönümü anneler günü sevgililer günü hepsi para evlenmek düğün yapmak para çocuk yapmak ayrı para kısacası her şey para.. Parasız ne aşk olur ne sevgi olur bi süre sonra iki tarafta birbirini yemeye başlar sonu ayrılık olur.
Kardeşim ben beş parasız olsun demiyorum zaten illa ki para kazanabilen ve onu çoğaltabilen bi adam olmalı ama her şey mükemmel olmak zorunda değil mesela aşırı bi zenginlikte olmak zorunda değil durumunun iyi olması yeterli olur ki zaten bir şeyleri bahane etmeseniz mi bu konuda çalışana karşılığı var.
Olur belki de bir gün.. bekle
Felsefe sevdiginde
😂😂 kanka felsefeyle kafayı bozmuşsun ama eminim bi gün öyle seveceksin bunu gözün görmeyecek bile fhıdbdjd
Sıkılırım bro
Kendimi biliyorum
Tamam o zaman kafa ve ruh dengi birini bulursun inşallah ☺
Aşk bir ilişkide her tatminin kaynağı değil
İnsan anlaşılmak ister
Ortak zevklerinin olmadığı birisiyle nasil vakit gecirebilirsin
Sool
Öyle zaten sevgiye dönüşmüyorsa aşk ileride sorun olur zaten aşkın da bi ömrü var ara sıra közleyince daha uzun sürdüğünü söylüyor uzmanlar lakin anlayış ve sevgiyle olabilir bu..
Bu yüzden
Ne yapmak lazım brocan...
Ayni anlayışa sahip insan bulmak lazım
Öyle sırf dili iyi diye sevmemek lazım
Ama kadınlar dengesiz işte
Çok dusunmuyorlar
Brocan kadınlar diye genellemeni sevmedim. Ama kadınlar da erkekler gibi bi dönem her şey farklı olsa da bir şeyleri halledebileceği bi dönem atlatıyor özellikle 20 li yaşlarına kadar falan 20 li yaşlarının ortasına doğru da bunun bi hayal kırıklığı olduğuyla yüzleşen gurup dengi biriyle daha mutlu ve huzurlu ilişki kurabileceğini farkedip tercihini o yönde yapıyor her kadın ve erkek bir değil yani bu yapan erkekler de var çok zıt bi kızı hayatına alıp değiştirme çabası sonra da ayrılık kaçınılmaz oluyor.
Bak işte bu çok kötü
Kadınlar 30 lafına kadar p. c erkekle her haltı yiyor
Evlenmek daha huzurlu bir yaşam için safın birini kafaliyorlar
Elbette istisnaları var ama...
Gene genelleme yaptın nasıl felsefecisin sen? Sinir oluyorum ama... Ben 23 yaşıma gireceğim kimseyle yakın ilişkim olmadı sevgilim oldu ama ileri gitmedik evet şerefsiz erkek de sevdim ama doğru erkekle ya denk gelemedim ya da farkında olamadım bilmiyorum lakin 22 yaşımın sonlarına doğru bi erkeğin bana zarar verip vermeyeceğini 2 hafta içerisinde anladım ve 1,5-2 ay içerisinde hayatımdan çıkardım önceden olsaydı 6-7 ay uğraşırdım düzeltmek için insan akıllanınca aynı şeyleri tekrar etmeye hevesli olmuyor. Özetle bahsettiğin kadınların dışında kızlar da var.
Evet istisnalar var..
Bak mesela insanların bir elinde 5 parmak var degilmi
Ben insanların elleri 5 er parmaklidir dediğimde
4 parmaklilar yok mu diyorum
Evet iyi kızlar görüyorum
Ama onlarda zamanla bozuluyor
Çünkü kadınlar ilgi sevgi ve cinsellik istiyor. Her geçen zaman kadının aleyhine
Daha da sabirsizlaniyor
Hee zaten p. c seven kızlar için sorun yok
Onlarda ortalık malı oluyorlar zamanla
Çünkü yipraniyorlar
Bir çok kişiyle cinsellik romantik duygular yaşamış bir kişi
Partnerine karşı daha tahammülsüz olduğu gibj
Ve geçmişteki kişilerlede kıyaslıyor.
Sonuc başarısız evlilikler
Ortada kalan cocuklar
Tamam... iyi ki bir şey paylaştık cidden.
Bu yüzden genel anlamda değmez diyorum
Güzel insan bulmak zor
Vicdansız bir erkek olsam
Bir de müslüman olmasam
Takılırım geçerim kızlarla
Anlamı yok
Onlarda zaten takılan erkek istiyor
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Bu arada sende kendini iyi bir insan olarak görme
Saygın yok
İyi bir erkek eğer kendisinede saygısı varsa seninle uğraşmaz hadi iyi gunler
Mesajların geç geliyor
Artistlik yapma sana çok meraklı degilim
😂😂😂 güle güle.
Düşüncelerini dikte edemediğin için saygısız olmuş olmuyorum sıktı sabahtan beri genellemelerin ne yapabilirim? İyi günler.
Fikirlerime katılmana gerek yok
Seninde beynin var
Cevap yazmak istemezsen susar geçersin
Sen terbiyesizlik yapıyorsun
Neyse daha da cevap yazma
Tatlı ye