Parasız adam gereksiz bir adamdır kızım diyor. Güvenliğin maaşı belli diyor, ne işin var onunla diyor. Ben erkek arkadaşımı seviyorum, çokta iyi bir insan. Sizce asgari ücretle çalışan bir erkekten koca olmaz mı?
Parasız adam gereksiz bir adamdır kızım diyor. Güvenliğin maaşı belli diyor, ne işin var onunla diyor. Ben erkek arkadaşımı seviyorum, çokta iyi bir insan. Sizce asgari ücretle çalışan bir erkekten koca olmaz mı?
olmaz asgari ücretli gitsin aç karnını doyursun bide çalışma der ise sana sonra taş yersiniz evlenseniz gene yersinizde işte çalışsanda değişmez kendini geliştirememiş toplumun tabaka insanıyla olmaz
Ya boş boş konuşup burada Celal Şengör ayağına yatma mq sende. Kendini geliştirmemiş toplumun tabaka insanı diyor, ülkenin %68'i asgari ücret ve civarı kazanıyor zaten. Sanki dersin koç holding de ceo olmuş. Tipe bak, kullanıcı adına bak, profile bak gelmiş boş boş konuşuyor. Sen kurban ol benim sevdiğim adama varoş
Cevap
5Cevap
Bu ülkede kac kisi asgari ucretle calisiyo annenin haberi yok sanırım benimki de ailesi yok diye kabul etmiyo ailelerimiz sevdiğimiz insanları niye istemiyolar çok para olsa bi taraflarimiza mi sürücez sanki
Ben çok çektim sen çekme diyor. Ayrıl diye tutturdu. Öncesinde sorun yoktu ben 2 senedir bu çocukla birlikteyim şimdi nasıl bırakayım ki. Ne diyip bırakayım benim buna vicdanım nasıl elverecek
Oha ya ne kadar ayni bende 1.5 yildir konuşuyorum simdiye dek sorun yoktu ciddilesmeye başlayınca istemiyorum oldu
Ülkenin geneli öyle o zaman herkes bekar mı kalacak rızkı veren Allah
Annem diyor ki güvenlikle evlenirsen aç kalırsın. 20 bin alıyor sevgilim aylık. E bende calisicam ona destek olucam zaten bende doktor avukat değilim ki çağrı merkezinde çalışıyorum ve bende asgari ücret kazanıyorum. İki senedir sorun etmedi sevgilimi ama şimdi sorun etmeye başladı ayrıl diye baskı yapıyor bana ya
Normal şeyler çoğu anne babadan duyarız. Hele bu hiperenflasyonda. Sen de garezine 40 bin maaş alan bul madem de.
Annen hangi dünyada yaşıyor ya? Ülkenin yarısından fazlası asgari ücretle geçiniyor zaten
Annen kaç para aylık alıyor? kendisi şirket ceosu galiba böyle konuştuğuna göre..
Anne bir bakıma haklı
Tamam da herkes yüksek maaş almak ister. Sende mesela eminim bütün olanaklara, en güzel şartlara sahip olmak isterdin ama olmayınca olmuyor. Karakteri çok sağlam yetmiyor mu yani bu. Herkes 50-60 bin maaş almıyor ki sonuçta
Nerde calısıyor ki her güvenlik asgari ücret almıyor daha fazla alıyor
Ayrıca senin meslegin ne güzel misin daha cok mu kazanıyorsun
Asgari ücretli çalışmak ayip değil ilerde her seyin oluyo önemli olan anlasmak huzur gerci annen öyle herseye karisirsa kocan zenginde olsa bi bosanirsin
Baban astsubay orgeneral mi? 😄
Babam emekli oldu ama öncesinde araba tamircisiydi. Bende mesela şu an çalışıyorum ve asgari ücret alıyorum ama annem ne istiyor ben anlamıyorum ayrıl diyor iki senedir sorun yoktu şimdi ayrıl diyor erkek arkadaşımi nasıl bırakıcam ben ona bir sürü söz verdim yazık günah değil mi
Tek sebebi buysa ayrılman saçma olur annenin bu lafı ile
Olmaz tabi. Annen haklı.
Siz ne iş yapıyorsunuz? Mesleğiniz nedir
Ben babadan zenginim.
Tamamda meslek yok mu 😂 onu sordum
Çalışmıyorum. Para için meslek edinilir, değil mi?
Ama insan çalışmadan yaşar mı evde mesela bunalir ya
Ben bunalmıyorum, hobilerim yetiyor, insan görmeye hiç niyetim yok reelde, pis kokan ağızlarını.
İnsanları sevmeme sebebin ne mesela burada insanların olduğu bir topluluk sanalda olsa
Burada kimseye ilişmiyorum, soru cevap yapıyorum genelde. Ayrıca uzak burdaki insanlar neticede, yakınımda değil.
Çok haklısın ben ikna oldum 😂🤭