Sevdiğimde uzun süredir uzak mesafe ilişkisi yaşadık ve bitti. Bazı sözleri var ki adeta kalbime ok gibi saplandı bir türlü çözemedim bu yüzden sizlere sormak istedim. Arkadaşlar şu sözler ne anlama geliyor
Ben çok yalnız hissesiyorum
Yapayalnız kaldım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uzak mesafe çok zorlamış belli ki yalnız hissetmiş kendini
Aptal kafam, çaresizliğim, umut verememişim, umut olamamışım. Daha iyisini yapmaya çalışırken elimden kayıp gitti.. Kim bilir anlatamadığı ne yanlızlıları vardı..
Uzak mesafe ilişkisi çok zor gelmiş ona, aslında belki seni seviyor olabilir ama sensizlik senden uzak kalmak ona çok ağır geliyor
Ben dgs sınavını kazanıp yanına gitmeyi düşünüyordum. Onun ve çocuklarımızın daha iyi bir hayata layık olduğunu düşünüyordum. Ancak öyle gittiğimde her şeyin anlamlı olacağını düşünmüştüm. Şimdi hemen hemen her gün kendimi kaybediyorum. Ne kötü bir duyguymuş..
Seninle ayrıldık ve tek başımayım. Bu kadar.
Ayrılmadan önce yazıyordu bunları demek o zamanlar çoktan kafasında bitirmiş. Keşke en azından birkaç kez gidip umut verseymişim. Kişinin kendi kazancı olmayınca her şeyin ayrı bir ezikliği oluyor işte... Sevmek sevilmek neyimize ki bu yollara girişmişiz...
Yanıma gel demiş.
Gidemedim işte lanet olsun içim öyle acıyor ki
Sen git git... Abi sözü dinle pişman olmazsın 😂
Başka bir ilişkiye başladı. Yoksa sınavları falan her şeyi bir kenara attım geleyim dedim düzeltelim her şeyi dedim ikna olmadı :(
Allah tren kazası vermesin işte tecrübe olmuş bak
Kadın duygularını anlamakta zorlandığımı farkettim. En büyük tecrubem bu oldu. Ama hep ona daha güzel bir hayat verebilmek için sınavlarla uğraştım durdum. Meğer her şey onla güzelmiş.. İşin en kötü yanı da ayrılırken söylediği acı sözler oldu..
işte senin hatan anlamaya çlaışmak kardşim 😂😂😂😂 Anlama, yap 😂😂😂
şu an ne yapmam gerekiyor bilemiyorum ki. Gitti artık, yeni bir ilişkisi başladı. Dönüp yapabileceğim ne kaldı ki :(
Belli her şey
Yalnızlık ama biz erkeklerden başka şekilde yaşanıyor bu
Yalnız hissediyormuş işte neyini anlamadın
Duyguları öyle rahatça anlatan biri değildi. Sanki istediği bir şeyi farklı kelimelerle anlatıyor gibi geldi bana. Kahretsin sormamıştım da nedenini..
Keşke sorsaymışsın o zaman
Sadece problemin büyüğünün bende olduğunu, her şeyin düzene gireceğine inanıyorum diye yazmışım. Hiç aklıma gelmezdi bunları yaşayacağım
Nasip değilmiş belli ki, çünkü uzak mesafe ilişkisinde bir birine güven olunca mesafe hiç sorun olmuyor. Sadece özlüyorsun başka zor tarafı yok
Evet biz bir kere olsun kavga etmedik, ara sıra geç cevap yazdığında sitemlerim oluyordu. Hatta ayrılırken bile ona hiç kırıcı davranmadım. Ama aramızdaki mesafeyi bir türlü aşamadık. Dgs sınavını kazanamadım, yeni işe başlamıştım tam gitmeyi planlıyordum işten çıkarıldım. Ben çoğu şeyi paylaşırken o sanki daha çok içinde yaşıyordu. Psikolojik olarak da iyi değil gibiydi ama bana hiç bişey anlatmazdı. Sadece sorunları olduğunu sezerdim sanırım yüzleşmek ona acı veriyordu.. Keşke şu an sadece nasılsın diye yazsa ona bile muhtacım :(
Sen yazsan olmaz mı?
Ben nasıl yazayım ki çalıştığı fabrikadaki güvenlikçi teklif etmiş o da benden umudu kesmiş olacak ki kabul etti.. En son ki görüşmemizde nerde hata ettim diye defalarca sordum. Hiç bir yerde hata etmedin dedi ama şimdi anlıyorum ki yalnızdı ama bu başka bir boyutta yaşanan yalnızlık. Son zamanlarımızda işten ve mesailerden dolayı belki de pskolojik nedenlerden dolayı iletişimimiz kesilmişti. Belki de bunlar yalnızlığını daha çok tetikliyordu belki de paylaşmadığı ailevi sorunları vardı. Tüm bunlar nedeniyle sığınacak bir kapı aradı belki de... Çözemediğim yüzlerce soru.
Uzak mesafe derken başka ülkelerde mi yaşıyorsunuz?
Bence sen herşeye çok anlam yüklüyorsun kız sıkılmış ve başka heyecan peşine düşmüş sanki, seni sevse veya en azından senin sevgine saygı duyda hemen başkası ile denemezdi
Türkiye'de yaşıyor yurt dışında değil. Bizim ilişkimiz 4 yıldan fazla sürdü başlarda hiç anlamadım ama ayrıldıktan sonradan bu davranışlarını çözmeye çalıştıkça sevgi açlığı yaşadığını düşünmeye başladım. Bu tavırlarının ondan olduğu aklıma geliyor. Sevgi konusunda da sonradan farklı açıklamaları oldu. O kadar yıldan sonra çok kötü hissettim kendimi. Beni gerçekten sevdi mesafeler mi bu sevgiyi bitirdi yoksa sadece ona olan ilgim mi hoşuna gitti. Hiç anlayamadım bu çıkmazı
İlgin hoşuma gitmiştir muhtemelen