İliklerime kadar özledim?

Sizede hiç oldu mu? Mutlaka olmuştur. Aldığım nefes bile fazla gelmeye başladı, öyle çok özledim ki her şey o olmadan haram bana sanki. Üstelik sevgi denilen şey bile olmadan. Eski sevgilim hatta ilk sevgilim.. Ayrılalı tam bir yıl olucak iki gün sonra. Aylar sonra ilk kez konustuk bugun konusmak bile denmez ya. Bizim sınıfa gelmşti benim yerime oturmus yanlıslıkla sonra şakadan kızalra görmediniz he diyip kalkarken bende yanına gidip çok geç gördüm bile dedim.. O da güldü bende güldüm eskiden bir espirisi vardı defterlerimize imza atardı hep, önce arkadasımın sonrada benim defterime imza attı bir şey olmaz diyip.. Keşke yine birlikte olabilme ihtimalimiz olsaydı.. Ben o şansı en son ay önce mesaj atarak denedim gayette güzel konustuk. Ama 2 gün sonra bir kızdan benimle birlikteyken ona seni seviyorum dediğini öğrendim. İnandımda.. Seneye son yılımız okulda biliyorum bir daha kesişmiycek yolumuz.. Onun liseden kalma bir hatıra olmasını ilerde çocukluk gençlik aşkımdı diye anmak istemiyorum.. Onu çok özlüyorum.. Ne yapmalıyım ki? O kız onları anlatınca sildim onu her yerden şimdi mesaj atmak bile imkansız :(
İliklerime kadar özledim?