Aşk İlişkileri Aşka tövbe eden var mı? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Birdaha aşık olmucam dediniz mi? "Aşk güzeldir yaşamasını bilene " Aşka tövbe eden var mı? Cevapla Aşk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tövbe etmedim de uzun bir süre ilişmiyorum diyelim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 226,3b cevap paylaştı. Ben aşka inanmıyorum yıllar önce aşka inancım kaybettim 1 0 Yorumla
esmer0692 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Karşıma sevgimi hakedecek bir kadın çıkarsa neden aşık olmayayım. “Aşk aşk aşk” 1 0 Yorumla
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Aşk denen zırvalığa inanmadığım için, öyle bir tövbeye de ihtiyaç duymadım 0 2 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Sana zırva olan şey başkası için çok özel gelebilir aşık olduğunda anlarsın bunu ancak zırva olmadini Yorumla UrfadanBiri 1 yıl Efendim niye sinirlenip kılıç çekip üstüme geliyorsunuz? Bana göre zırva ve özenti bi durum. Sizin fikrinize dahil olmak zorunda mıyım? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Dedim , tövbe ettik biz ilkokulda sevdiğimiz kızın montunun yanına montumuzu asınca sevinen insanlardık ne hale geldik be 2 0 Yorumla
sahinturk00 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 12 ay ben ettim ama bu tövbe o kişiyi görene kadar. hani bir laf var ya görene kadar diye :) o hesap işte 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşık olmadım henüz 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kapattım o konuyu 1 0 Yorumla
Mahmut088 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Ben tövbe ettim daha girmiyorum aşk muhabbetlerine ( beceremiyorum) 0 0 Yorumla
AvBaranBey Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayir 55-56 1 8 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl 57 58 Yorumla AvBaranBey 1 yıl Jdjdj Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Yav he he 😂 Yorumla AvBaranBey 1 yıl Seni nerde görsem yazıyorum 55-56 😂 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Farkindayim 55 56 yazınca hatırladım nickinden tanımam gerçi tanimiyorum da seni yorumlarda yaziyon işte binde bir kafi zaten 😊 Yorumla AvBaranBey 1 yıl Sorun yorumsuz kalmasin abla 🌸 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Eyvallah teşekkür ederim 55 56 Yorumla AvBaranBey 1 yıl Rica ederm 😊 Yorumla
quArex1 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tam tövbe etmişken yoldan döndük 😂 0 2 Yorumla quArex1 1 yıl U dönüşü misali Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Tovbemi bozdum diyorsunuz yani iyiymiş bozdugunuza pişman olmayın da 🤭🤭 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ben varım. 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Galiba ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tövbe etmedim de uzun bir süre ilişmiyorum diyelim
Ben aşka inanmıyorum yıllar önce aşka inancım kaybettim
Karşıma sevgimi hakedecek bir kadın çıkarsa neden aşık olmayayım. “Aşk aşk aşk”
Aşk denen zırvalığa inanmadığım için, öyle bir tövbeye de ihtiyaç duymadım
Sana zırva olan şey başkası için çok özel gelebilir aşık olduğunda anlarsın bunu ancak zırva olmadini
Efendim niye sinirlenip kılıç çekip üstüme geliyorsunuz? Bana göre zırva ve özenti bi durum. Sizin fikrinize dahil olmak zorunda mıyım?
Dedim , tövbe ettik biz ilkokulda sevdiğimiz kızın montunun yanına montumuzu asınca sevinen insanlardık ne hale geldik be
ben ettim ama bu tövbe o kişiyi görene kadar. hani bir laf var ya görene kadar diye :) o hesap işte
Aşık olmadım henüz
Kapattım o konuyu
bir daha mı tövbe aşık olayım
Ben tövbe ettim daha girmiyorum aşk muhabbetlerine ( beceremiyorum)
Hayir 55-56
57 58
Jdjdj
Yav he he 😂
Seni nerde görsem yazıyorum 55-56 😂
Farkindayim 55 56 yazınca hatırladım nickinden tanımam gerçi tanimiyorum da seni yorumlarda yaziyon işte binde bir kafi zaten 😊
Sorun yorumsuz kalmasin abla 🌸
Eyvallah teşekkür ederim 55 56
Rica ederm 😊
Tam tövbe etmişken yoldan döndük 😂
U dönüşü misali
Tovbemi bozdum diyorsunuz yani iyiymiş bozdugunuza pişman olmayın da 🤭🤭
Ben vardım ama evliyim şu an 😅
Tövbe etmedim ama istemiyorum da.
Yooo tövbeli değilim
Etmedim ama işi. Olmaz
Ben varım.
Galiba ben