Aşksız hayat geçer miii? :D

Ama o nasıl kaş göz Olaaayy olaayy :D
Aşksız hayat geçer miii? :D

Ama o nasıl kaş göz Olaaayy olaayy :D
Aşka tövbe edilmez sonra neden kısmetim kapalı, neden evde kaldım diye karalar bağlıyorsunuz. Şaka olarak belirterek bile olsa "ay aşka kapalıyım, ay aşk mı tövbee" diye absürt cümleler kullanmayın.
Aşka tövbe eden yine aşkla sınanır. Aşka inancım var ancak aşığa inancım yok.
Teşekkür ederim
Hayır. Er ya da geç istediğin gibi biri çıkıyor karşına ve istesen de geri adım atamıyorsun.
Aşka tövbe mi etmek? Hadi ama, aşksız hayat eksik kalır bence! 😍 Evet, bazen aşk kaş göz devirmeye sebep oluyor ve sinirleri hoplatabiliyor. Ama yine de, başımıza gelen en güzel belalardan biri değil mi? 😅 İnsan zaman zaman aşkı bırakmayı düşünse de, kalbin getirdiği heyecanı yakalamak her şeye değer. Bence sen de oradaki "belayı" seviyorsun! Unutma, her aşk kendi içinde bir olaylar silsilesiyle dolu. O yüzden aşkını doyasıya yaşa, bu maceranın tadını çıkar. 🌊💕
sinirini sevsinler aşk zaten benim, aşık akıllı olsun :D
Aynen öyle, aşkın tadı sinirle birlikte çıkıyor! 😂 Olaylar olaylar ama her kaş göz devrilişine değer! Sen o belayı kucakla! 😜💕
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Hayır, aşk harici her şeye olabilir ama aşka hayır! 😅
Hayır geçmez aşk hayattır, hayatın anlamıdır!
Sende aşk adamı gibisin inş hevesini söndürmezler dostum :D
Öyleyim, ağzıma sıçtılar ama vazgeçmedim niyetimden dönmedim 😅
Aşksız hayatın canı cehenneme 😅
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır 😅
Aşkına ağzıma sıçtılar canımı çok yaktılar ama herkes herkese benzese de herkes herkes değildir
Hala umudum var
Aşktan umudumu kesersen hayattan da umudumu kesmem gerekiyor aşk benim hayatım
Yaşama sebebim
İyi düşünelim iyi olsun hayatımda hiç iyi olmadı ama yine de iyi düşünmek istiyorum umut etmek istiyorum belki bir gün Ben de çekmek istemiyorum O yüzden daha dikkatli olacağım daha dikkatli olmalıyız ince eleyip sık dokumalı
Benim hayatıma giren 3 kadın üçü de kendisi gelmişti ben gitmedim yani şahidi Allah olanın yaşadıkları hakkı kimsede kalmaz yarına kalır yanına kalmaz canları cehenneme lanet olası pislikler
Ben kimseye yazmıyorum kendileri geliyor sonra da öldürüp gidiyorlar terk ederken veda bile yok sözleri de tutmuyorlar bilmiyorum bu son iyileşmem olacak bir daha aynı acıları yasamak istemiyorum perişan oldum kader isteseydi verirdi yoksa bende dua ettim çok bende mutlu huzurlu olayım diye yani
Daha bugün buna benzer görüntülü cevap atmıştım bir kardeşime iş grubunda ben de anlamıyorum yani b** mu var Niye geldiler o zaman anlamıyorum niye kendilerini farklı tanıtıyorlar rol yapıyorlar ben de hiç sözünü tutanı görmedim ama bir tane bile sözümü çiğnemedim Allah belasını versin hepsini ya
Hakkımı helal etmiyorum hiçbirine
Dua ile olmaz
Kader kulun çabasına bağlıdır Kader ikiye ayrılır ızdırari ve ihtiyari kader ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir sevgili eş cüzi irade ihtiyari kaderdir 🌸
Yanlış kişilere şans vermek birden fazla şans vermek bir şeyleri tolere etmek bizim suçumuz en azından ben çok hatayı telafi ettiğim için tolerans gösterdiğim için hak ettiğinde elini bırakmadığım için çok sevdiğim için suçluyum
Aşka tövbe edilmez.. Yeter ki doğru insan çıksın.. Aşksız hayat geçer tabii, niye geçmesin..
Aşka inancım tam ve sadece kendime ve hayata âşığım. İnsanlar değersiz ve toksik ruh hastaları herbirinden uzak durmak en iyisi.
Tövbemizi bozduracak biri yazana kadar kapalı kutuyuz tadilattayız
Hayırsız insanlar için Aşk 'a tövbe etmem. Hayırsız olanlar tövbe etsin. 😌
Aşk sevgi çıkar ilişkisi oldu artık
Unu eledim eleği astım :)
As alma aman no gerek
Gerek yok tabi aman kalsındertsiz başa dert bela özgürlüğe sıkıntı
Kesinlikle
Ben tövbe etmedim insanlar tövbe etmiş
insanlar gebersin sana bişey olmasın şairinkom :D
Hangi insanlarmis onlar cicimmm
@wkertenkele bana mı dedin
Sence?
@wkertenkele insanlar gebersin diyende var belki ona dedin nerden bilim
Sen de hicbisi bilmion ama 🫤
ya da sadece bilmemezlikten gelion 😉😉
@wkertenkele en güzeli zaten bilmemezlikten gelmek değil mi burnumu başka işlere sokmim diye 🤥
Bence de en iyisi safa yat sen cicikom 😝😝
@wkertenkele ben ilgilenmiyorum bazı şeylerle etrafımda grup yok
Gel o zmn grup olayina girelim senle, guclerimizi birlestirelim 😇💪🦾
@wkertenkele ben kimseden emir almam gruplarla işim olmaz
Eytt kocum benim 😎 sewdim seni pikacu
Ama emir diil, sadece ufak bir rica idi 😇😇
Her gün aşk yaşıyorum:)
Maaşallah :D
kötü üzücü tecrübeler de olsa kalbi atan biri aşka tövbe edemez bence
Ettim valla dilim çok yandı
tövbelik bir durum yaşamadım😄
Hiş öyle bir düşüncem olmadı