Güncellemeler
1 yıl
Kabul edilemeyeceğimin farkındayım en azından dalga geçmeden reddetsinler. Ama karşılarındaki insanın tipiyle alay etmek daha çok hoşlarına gidiyor.
Ben tipsizim hiç kız arkadaşım olmadı ve korkumdan hiç açılamadım çünkü kadınlar reddederken aşırı acımasız oluyorlar. Tipimle alay ederler , hor görürler , dalga geçerler diye korkuyorum. Bu kadar acımasız olmak zorundalar mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence önce kendine güvenmek lazım ne tipsiz adamlar kadınlar var yanlarında çok başka insanlar
Kendime güvenince ne değişecek?
Aurasi yüksek inlanlarla ve sohbet acisindan zengin insanla arkadas olmayi tercih ederiz
Belki gönlünüze göre biri ile beraber olabilirsiniz o zaman
Özgüvensiz olunca da olabilirim. Özgüvene ne gerek var?
@Baldamliyor iyi de benim kimseyle arkadaş olmak gibi bir derdim yok ki. Ben sevgilim olsun istiyorum ama olmuyor.
Yanlis yazmisim sevgilik
@Baldamliyor Ama ben tipsizim. Benimle kimse sevgili falan olmak istemez ki. Kadınlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyorlar.
Enerji birisi baya baya isteriz tipsiz degilsin sadece kendini kesfetmemisin
@Baldamliyor Beni görmeden tipsiz olup olmadığımı bilemezsin.
eee bakim yapiyormusun kendine veya dislerin diyelim iyi degil bunun icin amelyat var mesala biryerin mi gotu amelyat var git yaptir hersey var eee diyorsan benim param yok eee ne yapacan sevgiliyi o eski devirdeee kaldii
Parasiz erkek annesi bile sevmez bu devirdee
@Baldamliyor ben çok zenginim ama benim tipimi düzeltebilecek bir ameliyat yok. Olmam gereken tek ameliyat erkekliğimin aldırılması ameliyatı.
@Baldamliyor bu arada kadınlar zengin çirkin ve yakışıklı fakir arasında kalırsa her seferinde fakir yakışıklıyı seçerler. Fakir sonradan zengin olabilir ama çirkin sonradan yakışıklı olamaz.
@Baldamliyor senin 2li ilişkiler hakkında pek bir şey bilmediğin belli oluyor. Tip tek kriterdir. Tip yoksa kız da yok bu kadar basit.
Amaciniz neyse ona göre sevgili olunur tiple alakasi yok hanzo gibi adamlarla oluyorlar hic mi gormuyorsun biryerlerde
@Baldamliyor Benden çirkin birinin sevgilisi olduğuna hiç şahit olmadım.
Sürekli dene dene dene red edileceksin biliyorum sürekli o kisiyi bulana kadar devam yani
@Baldamliyor Bazı şeyleri bilmek için o şeyi illa denemeye gerek yok. Ben açılsam da açılmasam da reddedileceğimi biliyorum. Neden deneyip boş yere reddedileyim ki?
Hayatin boyunca böyle yasamaya devam et belki bulursun böyle birisiniiii cirkin olmak herkesin fitratinda var
31 yaşındayım bu yaşıma kadar en az 10 kızdan hoşlandım ama hiçbirine yaklaşmadım bile. Uzaktan uzaktan sevip vazgeçene kadar bekledim. Açılsaydım 10 kere reddedilmiş bekar biri olacaktım. Şuanda hiç reddedilmemiş bekar biriyim.
@Baldamliyor ironi mi yaptın bulamazsın diye. Bence de bulamam ama tipsiz olmak bunu gerektirir zaten.
Niye kendini asiri seni derinlere sokucak duygulara sokuyorsun anlam veremiyorum
@Baldamliyor Hiç tercih edilmemiş olmak ağır yük anlamanı beklemiyorum.
umursama sende