alma peki ne diyim sen bilirsin ben senin yanında olucam demedim eşlik edicem dedim işte her kes böyle vurdum duymaz her şeyi yanlış anlayan tiplersiniz.
Sosyal medyada bazi kizlarin aglama rolu yaptigi reelsleri bende izledim. Sevgilisine agliyormus gibi ses/video atiyor ama kapatinca guluyor falan. O sinsilik her insanda yok. Algi yaratan insanlari es gec. Kadinlarin geneli zaten erkeklere oranla daha duygusaldir. Zaten bu yuzden dinde bile iki kadinin sahitligi 1 erkege bedel.
Rica ederim. Hala onlara kiyamaman bile ne kadar kaliteli ve iyi kalpli oldugunu gosterir. İcini ferah tut, er ya da gec kazanan sen olacaksin insAllah. İyi gunler dilerim.
pek sanmıyorum çünkü öyle biri yok iyi bir kadın diye bir şey yok hepinizin içi aynı olduğunu her seferinde tekrar tekrar anlıyorum ama bu dediğine yine de umarım diyeceğim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çünkü erkek aşığım havası veriyor 35-40 yaşına kadar hayatını yaşıyor sonra da
seni çok sevdim, tek seni sevdim diye masum bir kız istiyorlar!
yanlış anlaşılmasın ama mandal veya eşya değilim. Hakedene hakettiğini vermek gerek.
ve ben hep dua edip hayırlısını diledim ve ilk defa mantığımla hareket etmeye başladım yani beni cepte gören x artık avucunu yalar;)
Rabbim karşıma hayalimin üstüne birini çıkaracağına eminim çünkü aminler boşa değil
amin hepimizin inşallah
Amin 🙏
ama bu devirde zor
Bende yalnız ölürüm sorun yok
Beni cepte gören kimseyi artık istemiyorum
bence bir obje değilsiniz ama merak etme yalnız ölmeyeceksin bende sana eşlik edicem :)
Almayayım
alma peki ne diyim sen bilirsin ben senin yanında olucam demedim eşlik edicem dedim işte her kes böyle vurdum duymaz her şeyi yanlış anlayan tiplersiniz.
Yapacak bir şey yok
;)
Acımasız değilim. Karşımda ağlasan mutlu olmam mesela.
ya öyle mi sende oturur ağlar mısın ağlamassın
Duruma gore degisir. Aglama ihtimalim de var.
sanmıyorum
Yok bee gercekten aglayabilirim. Aglamazsam da kotu hissederim. Daha birkac gün önce ağladım. Tas kalpli degilim.
belli olmaz o böyle diyenler çok var ama hepsi taş kalpli
Bazi insanlar gurur yapip da umursamazmis rolu yapar. İnan bana yarisi yalan. Cogumuz az ya da cok agliyoruz.
sana inanmıyorum çoğunuz sahtesiniz
Sosyal medyada bazi kizlarin aglama rolu yaptigi reelsleri bende izledim. Sevgilisine agliyormus gibi ses/video atiyor ama kapatinca guluyor falan. O sinsilik her insanda yok. Algi yaratan insanlari es gec. Kadinlarin geneli zaten erkeklere oranla daha duygusaldir. Zaten bu yuzden dinde bile iki kadinin sahitligi 1 erkege bedel.
bu çıkarımımım reelslerden değil ama
kendi yaşadıklarımdan
Seni nedensizce uzup sonra gulduler mi
evet
Aynisini yasamadan öleceklerini sanmiyorum
Yaşamasınlar yine de kıyamam kimseye
🙂 Güzel kalbin hatrina umarim birdaha asla yasamazsin bu durumu
Teşekkür ederim ama defalarca yaşadım artık bir daha yaşamayacağıma dair zerre ümidim yok ama yine de güzel yorumların için teşekkür ederim.
Rica ederim. Hala onlara kiyamaman bile ne kadar kaliteli ve iyi kalpli oldugunu gosterir. İcini ferah tut, er ya da gec kazanan sen olacaksin insAllah. İyi gunler dilerim.
İyi günler sizede
Bugun kadınları denedin yani?
hayır denemedim denemekten kastın nedir?
Bu karara varman için tüm kadınları tanımış olman gerek
çeşit çeşit kadınlarla tanıştım sohbet ettim bu yüzden bu kanıya vardım senin onlardan ne farkın var ki.
Beni tanıdın mı
tanışmak çok zor olmamalı.
Zor.
Nedenmiş o sende onlardansın diye mi korkuyorsun
Hayır, yeni insan tanımak istemiyorum
:) zaten hepsi böyle derler ilişki istemiyorum yeni insan tanımak istemiyorum
Ön yargıları kırmak atomu parçalanmaktan zordur.
biliyorum merak etme zaten işte şimdi doğrulandı senin bu cevabınla hepinizin aynı olduğu
Yarın bir gün iyi bir kadına rastlar da evlenirsen aklına dediklerimi getir anlarsın gülersin
pek sanmıyorum çünkü öyle biri yok iyi bir kadın diye bir şey yok hepinizin içi aynı olduğunu her seferinde tekrar tekrar anlıyorum ama bu dediğine yine de umarım diyeceğim