Bence özgüven bir erkek çirkinse hiç yakışmıyor. Bu da kendini bir şey sanıyor dedirtiyor. Normalde olduğundan daha itici görünüyor.
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özgüven kavramı bana çok uyduruk bir kelime gibi geliyor. Eğer özgüvenden kastedilen kibir, şımarıklık, sululuk ise kalsın istemez. Bende özgüvenin başka bir karşılığı yok. Tevazulu, doğal, güzel ahlaklı ve zeki bir insan olmak daha iyidir.
aynen
Teşekkürler.
Şımarıklık sululuk kibir tamamen ayrı kavramlar. Özgüven kişinin kendine olan özsaygısı , sevgisidir. Birşeyler yapabileceğine olan içindeki inançtır. Dış görünüşünün hakkında olumlu yargılara sahip olmaktır. Mesela tipsiz bir erkek kalkıp da ben yakışıklıyım derse bu davranış o kişiye yakışmıyor.
Bu konuda düşüncem sabit. Özgüven bana göre uyduruk bir kavram. Tipsiz dedin mesela; kime neye göre tipsiz? Bu göreceli değil mi?
Değil
Neye göre değil babo
Mehmet bana göre tipsizdir sudeye göre tiplidir bu özneldir
Sen nesnel yapmaya kalkmışsın
Tamam tamam kardeşim sen haklısın sen süpersin sen mükemmelsin tamam
Yakışıklı olup adam olmayanlara hiç yakışmıyor çirkin olup delikanlı olana cok yakışıyor rabbim herkesi özel yaratmış
Çirkin olup da özgüvenin yakıştığı kimse görmedim. Genelde özgüvenli çirkin zaten görmedim alayı hep tipsiz oluyor.
Şunu söyleyeyim bilerek duygusal olanı tercih ediyorum haha
Sana neyi tercih ettiğini sormadım ki. Özgüven çirkin bir erkeğe yakışıyor mu yakışmıyor mu? Onu sordum.
S. alak gösteriyor işte yazdığım yanıttan belli
Hayır belli değil.
Bana göre fazla dikkatli olduğum için belli
Şimdiye cevabı 40 kere vermiştin ama lafı dolandırmayı seviyorsun.
Yoo zeki olsan anlarsın yazma ap. tal gibi çıkarım yapıyorsun awk
Tamam duygusal olan tipsiz mi yakışıklı mı? Özgüvenli mi özgüvensiz mi a kodumun kaş. arı seni.
Bi de anlarsın diyo mal oğlu mal
Engel bas git sen
Awk
Kodumun kaşarı
para varsa en cirkin bile guz3l go4unur
Ben çok zenginim ama hiç kız arkadaşım olmadı.
ne is yapiyorsun
Netflixte tercümanlık yapıyorum ama babadan zenginim. İşimle ilgisi yok.
bilemedim ozaman.. cunku para veya saglam gelirli iş birinci kriter
Öyle bir şey yok. Tipsizsen ne iş yaptığının veya kaç paran olduğunun bir önemi yok. O tipi iyi olanları ilgilendiriyor.
yanlis dusunuyprsun.. neden pilotlarin, doktorlarin kapisimda sira oluyor kizlar? neden zengin ailelerin cocuklari evlensin diye kendilerini paraliyorlar? bunlari dusun
Yanlış düşünmüyorum. Pilotlardan da doktorlardan da zenginim ama hiç kız arkadaşım olmadı hiçbir kızın da ilgisine dahi şahit olmadım.