Ben çirkin olduğum için hiçbir kızın bana bakmayacağını düşünüyorum. Özgüvenli olsaydın bakarlardı diyorlar. Ama bence özgüvenin çirkin Bir erkekte arttıracağı tek şey reddedilme sayısıdır.
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
şöyle düşün özgüvensiz biri sallıyorum 1 2 kere reddedilir birini bulamaz diğeri 1000 tane reddedilir 20 tanesi okeyler hangisi avantajlı sen karar ver
Hayır bin kere de denese bin kere reddedilir.
o iş öyle olmuyor ne kadar fazla denersen o kadar fazla reddedilirsin ama birisiyle olma ihtimalin artar. az denersen ihtimal yok gibi bir şey olur
Öyle bir şey yok bütün kadınlar dış görünüşe bakarlar dış görünüşü yoksa kız da yok bu kadar basit
bende diyorum ki güzellik görecelidir. birinin hoşuna gitmesine bakar onun içinde çok denemen lazım. ağzının laf yapması da önemli
Çok konuşan yakışıklı erkeğe ağzı laf yapıyor , çok konuşan çirkin erkeğe ise geveze diyorlar. Güzellik de göreceli falan değil. 100 kadına sor Kıvanç Tatlıtuğ mu daha yakışıklı yoksa Hakkı bulut mu diye. Gör göreceli güzelliği.
her güzelin yanında kıvanç yok azıcık dışarı çıkarsan kızların yanında ne tipler olduğunu görürsün
Kızların yanlarında her zaman benden daha iyi tipler var.
işte tam olarak dediğim olay şu senin de konuşman iyi olacak. şöyle düşün tip önemli mi? evet önemli seni 1-0 veya 2-0 öne geçirir ama sünepeysen yakışıklı olsan bile 1-0 2-0 tersine döner. ağzının iyi laf yapması lazım özgüvenli olman lazım ondan sonra iş biter.
Ben hayatımda hiç özgüvensiz birinin özgüvenli birine dönüştüğüne şahit olmadım.
İsteyen kafa olarak kendini öyle bir degistiriyor ki inanamazsın. Salliyorum sen herhangi bir kizin yanina sanki şuana kadar her gün manita değiştiriyormuşsun gibi bir kafayla düşünerek gidersen çok başka davranırsın. İyi rol yapabilmekten bahsediyorum bu sadece biri. Spora baslayip ustune kultur olarakta bir seyler eklersen role girmene de gerek kalmaz. İsteyen değişir kararsız kalan veya gelisemeyecegini dusunen zaten degisemez
Ben spor da yapıyorum kültürlüyüm de ama bana hiç bir kız bakmaz diyorum yine de.
İngilizce c2 İspanyolca c1 biliyorum. Ama bakmazlar çünkü tipsizim.
giyim tarzın ne
Herkes ne giyiyorsa öyle. Pantolon t-shirt veya pantolon gömlek.
yeni tarzları takip et ve o giysileri giy
giyim en az tip kadar önemli
Çok denedim de bir işe yaramadı pek.
sen dış görünüşünü takıntı haline getirmişsin ne kadar zamandır ne sporu yapıyorsun
5 senedir body building yapıyorum.
muhabbet kurma becerisi ve ne kadar sosyalleştiğin problem bence 5 senedir yapıyorsan bu sporu uzun ara da versen fiziğin iyi olur dış görünüş olarakta kötü olduğunu düşünmüyorum. daha fazla insanla tanış dans kurslarına git genelde kızlar oluyor. en büyük problemin iki üç kızla konuştuktan sonra muhabbet gitmeyince hepsinde böyle zannetmek
Özgüven ve şeytan tüyünün ikna edemeyeceği insan yok bence.
Hadi be ordan sen ne anlarsın?
Çekici kılar net.