Sevgilim çok fazla konuşuyor ve beni dinlemiyor bu durum beni aşırı yordu resmen radyo dinler gibi hissediyorum napmalıyım?

2 aydır beraberiz o kadar çenesi o kadar düşük ki enerjimi alıp götürüyor resmen ayrıca çok hızlı ve kelimeleri yutarak konuşuyor ve o kadar çok konuşuyor ki bana konuşma fırsatı vermiyor. Hep kendini övüyor anılarından arkadaşlarından falan bahsediyo zaten çoğu dediğini anlayamıyorum bile telefonum çaldığında ne desem de açmasam konuşurken ise ne bahane bulsam da kapatsam diye düşünüyorum O sıkıldığımı görmüyor mu sizce bu kadar çok konuşunca hiç bu kıza niye söz hakkı vermiyorum falan diye düşünmüyor mudur? Devamlı beni bastırıyor herseyi o biliyormuş gibi ben ben konuştuğum zaman o konudaki bir anısını anlatmaya başlıyor aynı şeyi bende yaşadım vs diye yine anlatmaya başlıyor ve ben konuşamadan anlaşılamadan hemen susuyorum maleses çünkü soluksuz konuşuyor resmen ve dakikalarca susmuyor ben ne diyeceğimi unutmuş oluyorum çoktan bu yüzden sohbeti zevkte vermiyor artık ayrılmalı mıyım?
Sevgilim çok fazla konuşuyor ve beni dinlemiyor bu durum beni aşırı yordu resmen radyo dinler gibi hissediyorum napmalıyım?