Bu adam bana sürekli ilgi gösterdi. Kendi anonimdi. Benim yaşımı biliyordu ama. Aramızda 30 yaş olduğunu bile bile bana şiirler aşk sözcükleri kullandı. Ben de etkilendim ve yaşını en fazla 30 falan sanıyordum. Sesini duydum. Tahmin etmiştim. Adamın yaşını bilmeden aşık oldum etkilendim falan. Ulan görüntülü konuşma açtık. Adamın yüzü hep kırışık saçlar bembeyaz, gözlerinin yanında kazayağı var. Ben tabi ayıp olmasın diye o an tepki vermedim. Adam beni görünce daha da aşık oldu. Peşimi bırakmıyor. Geçen konusu açıldı. Ulan adam 72 liymiş. Ben 2002 liyim. Aramızda 30 yaş olduğunu bile bile bana yavşamış. Napıcam ben nasıl kurtulurum bundan. Ad soyad vs. her şeyimi biliyor. Paralı da biri. Yani rahatsız edebilir beni istese. Psikopatımsı bi yanı da var. Allah rızası için bu iğrenç adamdan nasıl kurtulurum. Onu irrite etmeden. Yardım edin
Sanalda tanıştığım adam 52 yaşında çıktı!!! Yardım edin nolur?
Güncellemeler
+1 yıl
Allahını seven bir akıl versin napacağım ben
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İrite etmeden niye engelle gitsin ya napcak, kaçırmaz seni heralde bi süre evde dur 😂 sende adamın yaşını bilmeden görmeden hemen aşık olma
Korkuyorum adamdan. Gördüğüm an içime doğru ettim zaten. Yaşlı bir adam. Her şeyi yapabilir. Çok korkutucu
Yapmaz bence ya nerde yaşadığını adresini falan da biliyor mu
ilçeyi biliyor adres bilmiyor ama isimden adresime kadar bulur. Yani adamı küçük düşürmeden benden soğumasını sağlamam lazım. Takıntı yapmaması lazım
Öyle uğraşma derim. Drek engelle ya da tüm hesaplarını kapat sen ulaşamasın
Zaten için çekmez uğraşmak. O kolay kolay soğumaz hiç
Tamam böyle yapayım. İnşallah kurtulurum
Evet ben öyle yapardım, korkunç bi his çünkü
engelle baban yasindaki adamlarla konusman cok aptalca kendi yasitindakilerle konus adın cıkacak
Ya nerden biliyim adamın 52 yaşında olduğunu genç gibi davrandı. Aptallık bende sormadım yaşını. Ama o benim yaşımı bile bile konuştu. Hemen engelliycem
Görüşmek ve muhattap olmak istemiyorum diye söyle ısrar ederse Savcılığa şikayet edersin
Eğer sana ben öyleyim böyleyim diyorsa bir cacık değildir bu hareketlerine dewam edersen seni mahkemeye hakkında suç duyurusunda bulunacam de kanunlar kadından yana bunları yap yine dewam ederse aile bireylerine durumu izah et
Ben sana bir şey itiraf edicem sorun olur mu de başta sana adımı yalan söyledim falan de iki gün farklı isimle konuş sonra mesaja bakma
Bunu düşündüm ama adam benim ismimi mismimi önemsemiyor şu an. Görüntülü konuştuk ve beni gördü.
Engelle bir şey yapamaz
Çok korkuyorum ya offfff
Engelle Numarasını Da eskort numarası diye yaydır O vakit bulamaz sana 😀
Yuh ya adam evli mi tehtid et
Bilmiyorum ki evli mi değil mi. Sanal alemde tanıştık uzun süredir yaşını da bilmeden aşk yaşadım. Ama o benim yaşımı biliyordu ismimi falan öğrendi. Ben de ismini biliyordum ama yaşını söylemedi hiç. Romantik ilgili biri olunca ben de sormayı akıl mı edemedim ne oldu bilmiyorum. Evli bile olabilir.
Soyadını falan da mı bilmiyorsun
Hayır sadece ismini biliyorum. Onun benim soyadımı bilme sebebi de discordda görüştük. Ve ben aptal gibi nicki adım soyadım yapmıştım
Bir kavga çıkar konuşmak istemediğini soyle öğrendikten sonra neler yaptın sen
Öğreneli daha 2 gün oldu. Dün gece de yaşını sordum. Görüntülü konuşmaya karar verdik ya hani ben sanıyorum heralde en fazla 30 yaşında bir adam. Çünkü sesi öyle geliyordu. Bide ortak konularımız çoktu yani. Asla 52 yaşında birini tahmin edemezdim. Kendisi biliyodu ama benim 22 olduğumu. Ve bunu öğrendikten sonra midem bulandı. Suratını gördüm resmen yaşlı dedem gibiydi
Anlıyorum kötü bir durum konuşmak istemiyorum de olmadı birşeyi bahane et kart zampara ya sinirimi bozdu
Engellemeyi düşünüyorum direkt ancak öyle anlar midemin bulandığını. Şok yaşadım resmen. Kendisi bile bile küçücük kızla sevgilicilik oynamış abaza ya
Aynen ya ne olacaksa olsun ne yapabilir ki en fazla engelle gitsin
Çok sağol <3
Rica ederim kendine iyi bak bu da bir deneyim sonuçta
Kesinlikle öyle daha da sanal alemden kimseyle tanışmam dedim yani
Öyle kimseye güven olmuyor maalesef 🤷
Abin yok mu bir akraban.
Aradığında ulaşamasın...
Numarası varsa Rahatsız edek 🤣
Nereden
PAHAHAHAHAH