Olgun erkekler ilgimi çekiyor, yaşıtlarımla anlaşamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

18 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim. Yaşça fark olan erkekler ilgimi çekiyor. Bu durum hem garip karşılanan hem de “kullanılırsın” diye yorum yapılan bir durum. Bunu öğrenen herkes böyle yorum yapıyor. Ama ben, gerçekten çok hoşlanıyorum. Bakımlı, uzun boylu ,27-28 yaşındaki erkekler çok ilgimi çekiyor. 24 yaşında konuştuğum da oldu yaşıma yakın konuştuğum da oldu 28 yaşında konuştuğum da oldu. 24 ve aşağısı yaşta konuştuklarım bana asla keyif vermedi. Çocuk çocuk trip atmalar, “aşko, güzelim” diye hitap etmeler… uzatarak (örn: nedeenn) yazmalar.. Çok ergence. Ben, olgun erkeklerden çok daha fazla hoşlanıyorum. Konuşmasını , oturmasını , kalkmasını bilen ; bir kadına nasıl yaklaşacağını bilen ; sevgisini , ilgisini göstermeyi bilen biri istiyorum. Anlatamıyorum belki ama gerçekten olgun erkekler bir başka. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada 28 yaşındaki konuştuğum kişiyle ilişkim , onun beni aldatmasıyla bitti. Sonra pişman oldu ama nafile…

Olgun erkekler ilgimi çekiyor, yaşıtlarımla anlaşamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?