Bir araya gelirmiş bunu öğrendim. Sevmek için illa yakın olmasına gerek yokmuş. İlla aynı şehirde olmak gerekmiyormuş.
Zaman, mekan, şartlar uyumlu ve müsait ise bir araya geliniyor...

#kehribark
Bir araya gelirmiş bunu öğrendim. Sevmek için illa yakın olmasına gerek yokmuş. İlla aynı şehirde olmak gerekmiyormuş.
Zaman, mekan, şartlar uyumlu ve müsait ise bir araya geliniyor...

#kehribark
Bence gelir ama değişir duruma göre. genellikle uzam mesafe ilişkileri her zaman biter çok nadir yürür.. hatta onu geçtim insanlar yakınken bile anlaşamıyor zaten uzaktan anlaşmaları ya da birbirlerine güvenmeleri tanımaları çok daha zor oluyor bana kalırsa.
Bence önemli olan karşılıklı sevgi ve kişilik.. Ne alakası var diyebilirsin ama bence öyle. Sevgi varsa engel yoktur.. Ve eğer karşıdaki kişinin kişiliği düzgün ise zaten sana güven verir. Önemli olan sevgi..
Mesafe dediğin nedir ki gülüm, sen beni kendine yakın hissettirebildikten sonra. Bir biletin getireceği o özlemim hasreti değil miydi aşk... Emeği olmayan bir sevginin değeri olur muydu? Ulaşılmaz bir duvarı tırmanarak aşmanın verdiği o keyfin adıdır aşk.
3 yıldan fazladır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Brir araya gelmeden bazı şeyler eksik kalır. Bu net...
O yüzden sık sık buluşmak ilşikiyi besler, paylaşımlar anı yaratmak mühim
Cevap
5Cevap
Gelebilir neden gelmesin yeterki istek olsun karşılıklı
Uzadıkça soğukluk oluyor kavgalar eksik olmuyor mümkün olduğu en kısa sürede buluşmali
aile dost gibi birileri vesile olmadıysa uzaktan ilişkiye inanmıyorum insanlar çok kolay yalan söylüyor
Geliyor. Dünya da milyonca örneğe sahibiz.
gelebilirler bencede
Ewet ben de istiyorum🥺
Ama konusmuyo🙇🏻♀️
ben yasadim ama anladim ki gitmiyooo
Saçmalık olir
Azmışlarsa gelir
O zaman sana neyzen teyfiğin mecnun şiirini armağan ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=QfufAGNTlMw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?