Kısa sürüp ayrılıyor aslında çoğu kişi, engel diye düşünüyorum 🤔

Kısa sürüp ayrılıyor aslında çoğu kişi, engel diye düşünüyorum 🤔
Uzağı yakın eden radyo kanalı vardı onu dinle belki jilet atarsın kendine sonra aşk mı aşk zaten yakından yaşansa adı seks oluyor fakat aşk hiç bir zaman seks olmadı ne bir öpücük ne bir dokunuş bir mesaj sesi duyduğunda acaba onu attı diye çarpan kalbindeki telefon çalarken acaba onu arıyor diye ekrana bakma hızında işte bunu yaşatan birinin çıkması Dilek leriyle.
İnan eigin benim için hiçbir önemi yok fakat wow yazman eigten bile daha anlamlıydı en azından anlaman daha önemli
Sen sevmesen bile bot seçmiş wow eig gelmiş 😂
Seç olacaktı
Çoğu kişi Nasıl olsa bu uzakta görmez diyip aynı şehirden veya sanaldan başkaları ile konuşuyorlar diyor ama bunu kime göre neye göre yargılıyorlar bende yaptım yani bende uzak mesafe ilişkisi yaşadım ama aldatmadım çoğu kız arkadaşımla konuşmadım bile bu karaktere bakar kimse hiç birşeyi bilemez
Günümüz teknolojisinde uzak mesafe ilişkileri daha rahat yaşanmasına imkan tanıyor, telefonla görüntülü görüşme imkanlarıyla sevgilisini görüntü olarakta yatak odasına getiriyor. Nerde olursa canlı yayınla izleme imkanı oluyor. Arada bir buluşup hasretide giderme sandın oluyor
Nasıl olsa bu uzakta görmez diyip aynı şehirden veya sanaldan başkaları ile konuşuyorlar
%5 ihtimal yaşayanlar var onları tebrik ediyorum, güven önemli bir konu güven veren insanlar hak ediyor sevilmeyi. gidip görmek özlemek falan tatlı bir duygu.
Cevap
44Cevap
Yaşanıyor, onun da tadı başka :D
attık be hocam :D
Hepsinde ayrı bir tat hepsinde ayrı şefkaaağğt :D öyle birisi var ki imdat Allahım imdat
Zaman kaybı, sadece boşluk doldurmak amaç
Uzak mesafe ilişkisi yaşamıştım ve gerçektende sevip ona bağlanmıştım ama o uzak mesafe ilişkisi diye ciddiye almayıp beni takmamıştı eğer o da benim gibi olsaydı şimdide hâlâ sevgili olurduk çünkü ben sevdiğim erkekten kolay kolay ayrılmam savaşırım.
Onunla aynı şehirdeydik biz.
Beni unutmak için bı kızla konuştu sonra ona aşık olup sevgili oldular.
Tartışmalı yorgun bir ilişki yaşanır 3sene olacak uzaktan ilişki bizimki ayda 1 kere görüşebildik bazen senede 2. O görüşme heyecanı tatlıı her şey mükemmel ama yan yana çok başka çok zor uzaktayken her şeyden bir şey çıkarabilirsiniz birbirini anlamak zor o yüzden sevgilim evlenmek istiyor ama evlilik bunlara çözüm mü bilinmez
yaşanabilir..
sadece iki tarafında aynı istek ve arzu da olması ve istemesi gerekiyor
ne istediğinden emin ise evet..
ama değilse ne istediğinden bir taraf uzun sürmüyor evet
Zor ama yakın ilse yaşanabilir. Kişilerin durumuna bağlı.
Bilmiyorum. Yani yaşanır desek ne derece de olur. Yaşanmaz desek ne derece. Bazen o uzak mesafe ilk görüşte bitebiliyor.. o kadar zmaan ayirmisligin. Seni o kişiden anında soğumaya yetiyor..
Uzak mesafe ilişkisi zor hüzne ait tüm duyguların efendisidir mesefeli ilişki ne zaman yanında hissetmek istese şartların getiresi hüzünlükaramsar duygu yaşatıyor
Zor ama olanlar da var yani. Aradaki sevginin gücüne bağlı.
Yaşayan çok güzel yaşıyor ama bize sevmeyi bilmeyen beceriksizler denk geliyor 1 kere yaşadım daha yaşamam tövbeliyim
İki tarafta saygılı, karakterliyse eğer ilişkilerin en güzelidir. Devamlı bir hasret vardır daha sağlam bir ilişki olur fikrindeyim.
Aynen çok sağlıksız oluyor
Kişi sevdiğine her istediğinde ulaşa bilmeli
Peki sen yaşadın mı hiç
Yaşanabilir tabiki. Arada gerçek bir sevgi ve güven var ise. Ben hiç yaşamadım tabi bilemiyorum zorluklarını ama az çok tahmin edebiliyorum
Uzak mesafe cidden çok sıkıntı. Ben bir daha asla yaşamam mesela.
Yok ben hangi konuda asla diyeceğimi iyi bilirim 😂
Bu konuda mesela
Reelde görüşme fırsatı oluyorsa yeterli zaman aralıkları ile mümkün bu ilişki
2 defa denedim. Olmuyor. Buluşmak yan yana olmak lazım. Denendi. Bir daha istemem.
Zaten kıskanan ilgilenen merak eden biriyim bana göre değil yani.
Evet acır
Bu bilinç seviyesinde insanlarla ticari ilişkiye bile girmemek lazım ama mukadderat
Yaşayanlar var. Sonuna kadar yürütüp başarılı olanını görmedim daha.
Engelleri kendimiz yaratırız uzak mesafe ilişkisi yaşamak zor değil sevenler için
Ne kadar uzak olduğuna göre değişir. Birkaç saatlik yollar sıkıntı olmaz
Uzak dur 1.5 yıl sürdü sonu hüsranla bitti geçen zamana yanıyor sonrasında insan
Yani yaşanabilir tabii ama nasıl yaşandığına bağlı ne kadar süreyle bir araya gelindiğini
Zamanında iki defa deneyimledim. Kesinlikle yaşanmaz. Hayatıma biri girecek ise, yaşadığım şehirden birisinin olmasını arzu ediyorum.
Gercekten seven bekler. Benim Şu an ki sevgilim 2 sene uzaktan ilişkisi vardi.😀
Çok güzel yaşanır kardeşim karşınds insan gibi insan varsa çünkü diğer yarının nerede olduğunu kimse bilemez belki de o doğru kişidir ve asla karşılaşamama ihtimalin olan o kişi zamanımız teknolojisiyle artık imkansız değildir
Biraz öyle oluyor, her ne kadar yürüyor gibi olsa da, devamlı tartışma olabiliyor.
Istenirse yaşanır bu karakterle alakalı burnun dibinde olunca farklimi oluyor önemli olan saygı sevgi
Olmaz npc ile sevgili oluyormuş gibi olur 1 hafta arayla buluşmak bile çok uzun bir süre
Yaşanmaz illa ki arada yalanlar ihanetler girer...
her şey nasip yasanabilirde
Yaşanır, gidilir buluşulur tanışılır nedir yani.
Yaşanmaz. Mesafeler aşka engeldir
Yapmayin uzak mesafe iliskisi
Göz önünde yaşayamazken..
Fazla muhabbet tez ayrılık bundan ibaret bişey
Resimsideki çıplak mı
Nereye kadar yaşanabilir ki
Uzaktan kime sarılıyoruz?
Boş beleş işler
Dijital mektup arkadaşlığından ne farkı var ki?
Mesajlaşma arkadaşı o ilişki falan değil
Ayrılırım
Milyonlarca insan var sonuçta
Asla ve asla hayır
Engel engel
Yaşanıyor elbet ama özlüyor insan be
Kendi piskolojine çok zarar verirsin
Yaşanmaz
Kişiden kişiye değişir..
Yok vallahi yaşanmaz
Kimse ne istediğini bilmiyor
Çok zor olmuyor