Merhaba uzun süreli bir ilişkim vardı ayrıl barış derken bir şekilde birleşmeyen bir yol vardı.
Kız bana evlenmek istemediğini ve bunu hiç kimseyle istemediğini belirtti.
ailesi benı ıstememişti (ilişkinin 4. yılından sonra isteme olacakken olaylar neticesinde) ona rağmen altı yıl kadar süren bir ilişki vardı ama nedense artık evlenmeyeceğini belirtti.
Sizce bu kadın neden evlenmek istemez?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendisine sorsan abi neden evlenmek istemiyormuş
Sordum tabi ki ama işte maalesef kimseyle evlenmek istemediğini ne benımle ne de bensız yapabıldığını belırttı
sakladi bisey mi var ki
Sana söylemek istemedi bisey olabilirmi
valla kardeşim bilmiyorum ama eski sevgilisi vardı 8 yıllık ilişkisi olan ama onu sevmediğini açık olarak belirtmişti. çevremizde evlenenler var ve çoğu mutlu değil çoluk çocuk geçim derdi derken ondan mı etkilendi bilemedim
olabilir mi acaba?
kizin demek istemedi biseyler olabilir sana cocuk sahibimi olmak istemiyor aceba?
Eski sevgilisini olaçani dusunmuyorum senle niye birlikde o vakit
valla cocukla alakalı degıl ama evlenmek ıstemıyorum dedı aılesı de vermıyor belkı ondan mı
Olabilir ailesi istemiyorsa
acaba dıyorum eskı sevgılısı evlenmemıs onu mu beklıyor
Ama sacmalik degil mi o vakit senle niye birlikde?
Bu kiz seni yedekliyor mu amaçi bu mu yani
ama 6 yıldır neden yedeklesin ki.
Iste o da var sonucta bence eski sevgilisi felan degil
Baska bisey var bu kizda
Ailesi istemiyor diye olabilir bence
inşallah öyledir
hayirlisi hakinda ailesi istemiyorsa kizda istemiyorsa zaman kaybetme ya ugras kizi al kizida ikna et ama bakdin olmuyor yol ver gitsin zaman kaybi
ya ramazanda bır ay konusmadık sonra bu bana mesaj attı özledım gıbısıne artık dayanamıyorum fılan gıbı neyse. sonrasında aksam bulustuk oturduk filan, ruyalarımda senı gordum Allaha cok dua ettım fılan dedı. hayırlısıysa dondun manasında ama sonra bız konustuk fılan dedım bu sefer senı alıcam hanı evlenelım bıtsın artık bu cıle ne olursa olsun nokta koyalım tamam dedı 2 gun sonra hıssettım kı oda ben ıstemıyorum dedı evlılık. eğer evlılık dıyeceksen bana gelme dedı
ne istiyor o kiz? bi ömur boyu böyle arada ciddi bisey olmadan sevgili durumu mu
Birak ya kiz acik acik belli etmis senle evlenmek istemiyor
anlamıyorum cok kararsız hem olsun ıstıyor hem de olmasın ıstıyor. çok dusundum dıyor aılemle oturmıcam normal de o diyo ki ailenle otursak para bırıktırsek ev alsak fılan dıye cok dusundum dıyor
bıraktım bende ben ayrıldım bu son du dedım bır daha arama sorma dedım engelledım her yerden
En iyisini yaptin birak böyle kalsin hayatina bak belirsiz insanlarla olmaz
hem seni oyaliyor hem kendi bellirsizlikleri var
cok oyalandım evlenmek ıstıyorum bu seferde bırını bulmak cok zor olmaya basladı
tabikide yaşın varsa bide.. evlenmek en dogal hakkin
32 yaşındayım uzun bır ılıskıden cıkınca sorun oluyor hazırsın ama bu sefer bırını bulmak sorun oluyor
canı istememiştir zorla evlenemez kimse
İster de adam yoktur
ayıp olmuyor mu?
neden istesin
neden istemesini soruyorum ben istememe sebebını değil