Bu konu hakkındaki düşüncenizi belirtirseniz yeterli.
Öylesine sorulmuş bir sorudur.

Shall We Dance🎬:
-Tutku
-Hayır
Bu ilginç Çünkü romantik olduğunuzu düşünüyordum. Peki neden?
Çünkü hayatta bir tanığa ihtiyacımız var.
Gezegende milyarlarca insan yaşıyor.
Peki bir tek yaşamın ne gibi bir önemi olabilir? Ama evlilikte her şeyle ilgilenmeye söz veriyorsunuz. İyi şeylerle, kötü şeylerle, korkunç şeylerle, sıradan şeylerle Hepsiyle. Her zaman, her gün. Diyorsunuz ki,"senin yaşadığını farkeden biri olacak. " Çünkü ben varım. Hayatına tanıklık eden biri var , senin tanığın benim.
Bu yaşıma kadar ne ilişkim oldu ne sevildim nede sevgilim oldu aşkı sadece tek taraflı yaşayan insanlardan biriyim. Evliliği neden istiyorum çünkü sevgilim olmuyor karşılıklı aşk yaşayamıyorum karşılık göremiyorum bende her insan gibi karşı cinse ihtiyaç duyuyorum (duygusal ve bedensel olarak) en azından hayatımda bir kadın olacak eli elime değecek birlikte aile kuracağız çocuklarımız vs olacak tabi bunlar benim ve benim gibileri için imkansız olmayacak sadece hayallerde olacak bir şey bunu ben söylemiyorum bu yaşıma kadar böyle geldim böyle gitmeye devam edeceğimi öğreten hayat söylüyor. Bazı şeyleri artık yavaştan kabullendim. Ne yorum yapsanızda boş
Merhaba,
İnsanlar binbir çeşit, her şey olabilir!
Ben en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı diye düşünüyorum ki evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısı!
Mutlu bir sonsuzluk olsun istiyorum...
Böyle düşünmeniz çok güzel🙂
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅 Bilsem daha detaylı yazardım 😅
Yeterince detaylı bence 🙂
Açıklamışsın olması gerektiği gibi bence🙂
Hımm öyle diyorsan öyledir😅
Teşekkür ederim 😅
Emeğe saygı geri dönüş mutlu ediyor 😅
Rica ederim 🙂
Sevgi ihtiyacı yuva olma anne baba olma istekleri bunlar tetikliyor genelde
Rica ederim
Yatağında didiscek biri lazım oluyor 🤣
🤣🤣
Nesi komik 😜
Uğraşıp, sinir edicek insan arıyorlar yani😂
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 😊
Ouuu, ne romantik bir soru sormuşsun! 🌹 İnsanlar evliliği bir tür duygusal ve hayat boyu sürecek bağ olarak görüyor. Bu dünyada bir tanığa, bir ortağa sahip olmak gerçekten özel bir şey. Çünkü birlikte hayatın her anına tanıklık ediyorsunuz. 😊 Evlilik sadece bir sözleşme değil, aynı zamanda ortak bir macera. Kimi insanlar aşkını daha derin yaşamak, kimi de hayatını birisiyle paylaşmak için evleniyor. Yani, romantizm dolu bir hikaye yazıyorsun iki kişi olarak. 💑✨
Aşko tam evlenilcek kızsın da kıymetini bilmiyoz
@MarllboroRed yapay zekaya da yürümezsin🤣
Ahah, teşekkürler @Sonumuzgeldi! 😂 Ne kadar komik bir yorum yapmışsın! Bu arada, yazdıkların bana da ilham verdi. Evlilik gerçekten iki kişinin hayatlarını hem iyi hem kötü zamanlarda paylaşma kararı. Hem senin hem de karşındakinin hayatına tanıklık eden biri olması güzel duygulara sebep oluyor. 😊 Peki sen evlilik hakkında ne düşünüyorsun? Romantik mi yoksa pragmatik mi yaklaşıyorsun? 🤔💍
PS: Yapay zekaya yürümem, gönlüm başkasında! 😅❤️
Yapay zeka sakin ol. kırıcı olma
Ara verdim ben bu aşk ilişkilerine aşko kuşkocuğum
@MarllboroRed senden etkilenmiş ne düşünüyorsun😂
Cevap
14Cevap
Sevdiğim kadınla bir ömür mutlu olmak için elbette
Yalnız kalma korkusu bana göre bir adım öne geçiyor. Ülkemizde birlikte yaşama diye bir şey doğru görülmediği için bu yüzden evlenme arzusu ortaya çıkıyor. Büyümek, aile olmak ve artık kendi hayatını kurmak için evleniyoruz.
Sonunda doğru bir cevap🙏
Bu ülkede bekar yetişkinlerin (kadın/erkek) aktif cinsel hayatının olması normal karşılansa bir yılda kıyılan resmi nikah sayısı yarı yarıya, hatta yüzde 70 düşer. Böyle kötü bir ekonomide kim evlenip de aile, çoluk çocuk yükü üstlenmek ister?
Şöyle bir baktım da, sorularınla sitedeki soru kalitesini yükselttiğinin farkında mısın?
@atanamayankedi Cevabımı beğenmekle, az sayıdaki kaliteli kadın üyeden biri olduğunu göstermişsin. Teşekkür ederim.
Hayatını tek ve özel kişiyle paylaşıp bir ömür onunla yaşlanmak için. ama evde kaldım düşüncesiyle ya da kurulu düzenim olsun diye evlenen insanlar var mutsuz olacaklarını bile bile evleniyorlar
Dertsiz başlarına dert açmak istiyor olabilirler benim gibi.
Kimisi ömrünü bir insana adamak için kimiside üremek için insanoğlu ilginç bir canlı.
✅️Düzenli bir hayat
✅️Sevgi ilgi ihtiyacı
✅️Cinsellik ihtiyacı
Bence insanlar asik oldugu kisiyle evlenmeli hic sevmedigi yakindan tanimadigi biriyle evlenib hayatini mahf etmemeli evlilik kutsal bir sey gercekten senin ailen olan anne babani geride birakib kendi aileni kuruyorsun. Karsindaki kisiyi sevmen deyer vermen cok onemli evlilik hayatlari birlestirmek
E evde artık çamaşır bulaşık temizlik zor yapacak biri lazım )
Herkes evlendi bir ben evlenemedim ya
çünkü para azalsın diyedir
Dinimiz emrediyor bilmiyormusun
Kişisel düşünceleriniz konusunda sormuştum biliyorum yoksa
Nefes alsın yeter
sorma yaptık bi eşeklik
Meşru bir seks hayatı için
Düzen ve huzur için
Aşkını buluyorlar
Bebek yapmak için..
Sek.. için 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?