1 yıldır sevdiğim biri vardı. O da bana karşı öyle davranıyordu yani sevdiğine emindim ama açılmadı konuşmadı hiç sonra ben ona?

Ben ona söyledim ona karşı hissettiklerimi. keşke yapmasaydım. Ciddi düşünüyorsan olur dedi aksi halde kusura bakma seninle görüşemem hiç bir türlü. Bir an şaşırdım nasıl yani falan dedim yani evlenmeyeceksen olmaz dedi. Sevdiğine emindim. Birden böyle biri çıktı. Bu arada çok yakın değildik de bazı ortak arkadaşlar falan vardı onlar sayesinde bir araya geliyorduk ama o çok konuşmazdı kızlarla genel olarak gruptaki erkeklerle daha yakındı. Benimle de çok konuşmazdı da birkaç kez konuştuk arada bakıyordu. Bir arkadaşla (onun arkadaşlarından değil) şakalaştık yüzü düştü morali bozuldu. Yani birçok şey varda yazı uzun olmasın kısaca o da çok belli ediyordu tam yazamadim ama. Şimdi de böyle söyledi ne tepki vericem şimdi. Tek derdi biri olsun da evleneyim mi

1 yıldır sevdiğim biri vardı. O da bana karşı öyle davranıyordu yani sevdiğine emindim ama açılmadı konuşmadı hiç sonra ben ona?