Biten bir ilişkinizden kaç hafta/ay sonra yeni biriyle ilişkiye başlarsınız?
Biten bir ilişkinizden kaç hafta/ay sonra yeni biriyle ilişkiye başlarsınız?
Aslında bunun belli bir süresi yok yani insan kendini nasıl hazır hissediyorsa örnek veriyorum ayrıldığı ilişkinin üzerinden ne kadar zaman geçtiyse veya geçmişteki yaşadığı olaylar ya da ayrılık sebeplerine bağlı olarak da bu duygular değişebiliyor, mesela kimi insan 6 ay içinde normal hayatına dönebilirken kimi insanda bir sene sonra dönebiliyor yani yaşadığı psikolojik tramvaya göre değişir.
Bir de mesela bazı ayrılıklar vardır varlığından çok sizin için daha hayırlıdır işte durum böyle olduğu için de kişiden kişiye değişiklik gösterir.
Cevap
8Cevap
Sevgimin ve bağlılığımın gücüyle yıllar sürebiliyor, hayatımda olmayan birisi için bile sadakat duruyorum.
Canım klavyem sağ ol *duyuyorum
Hayat bu. Süre koyan biri değilim, üzüntümü yaşarım. Yaşarım yaşamasına ama hani ne olacağı hiç belli değil üzüntümün ortasında daha taze sayılırken biriyle tanışabilir, konuşabilirim. Tanıma süresi benim için önemli hemen ilişki kuramam fakat olmaz şey değil. Hatta belki kötü bakılabilir bu dediğime ama ilişki içindeyken de birine ilgi duyulabilir, tabii bu ayrılmayı gerektirir. Aksini asla kabul edemem. Öyle bir dünya ki yarın kül olabilir, ufak şeylerin hesabını çokta şey yapmamak gerekir ya 😄
Site çöktü görüşüm gitti şansa neyse. Spesifik bir zaman veremem açıkçası ama uzun ilişkiden sonra baya bi süre geçmeli diye düşünüyorum yoksa karşıdaki kişiye yazık olur bu yarabandı ilişki olur. Kısacası insan kendini ne zaman mental açıdan hazır hissediyosa (hayattaki öncelik sırasını da baz alarak tabii ki) o zaman bence hazırdır.
Erkekler genelde hemen başlıyorlar hatta daha mutlu oluyorlar yeni heyecanlar yeni kızlar ama kadınlar da durum tam tersi biz dibine kadar o ayrılık acısını yaşıyoruz 1 ayda atlatıyoruz tamamen silip atıyoruz. Bundan sonraki ilişkilerimiz de daha sağlam oluyor bu sayede yani en az 7 ay bence ilişki yapılmamalı.
Bunun belirli bir süresi yok benim için.. 5 ay da olur 2 yıl da olur.. ne zaman tekrar birini sevecek kadar kendimde o güveni hissedersem.. ya da aşık olursam o zaman olur.
Haftalar ve aylar surmez. Yillar surebilir.
3-6 ay arası bir inziva sürecini geçirdikten sonra düşünebilirim. Eskilerden arınıp yenilenmem lazım
bayağı bir zaman geçmesi gerekiyor kafandan silip atmak gerekiyor yoksa başlayamam
Zaman aralığı belirtmek değil de kafada silinmesi lazım başka biriyle konuşmak için
Çabuk unutan bir yapım yok o yüzden baya bir zaman geçmesi lazım. Bu süre ne kadar uzar bilemem.
Yıllar sonra. Belki almam bile , yerini doldurmak istemiyorum.
Ben hemen başlarım yasmı tutacağız arkasından
İlişkinin yıpratıcılığına bağlı benim için bu.
Bayadr manita yapmıyorum
Sevgilim olmadı..
hemen başladığım oldu. ex'in rüştü ile alakalı...
2 ay falan olabilir.
3 gün sonra olabilir beklemenin anlamı yok gadası
ne zaman doğru kişiyi bulduysam
Başlamam
Yıl neden yok shsjs
Genelde yıl olmuyor ya, nadir oluyor o djdj :D Varsa da söylesin arkadaşlar yıl olduğunu ekstradan. Soru uzamasın