Aşk İlişkileri Duygularınız ile oynayan kişiden intikam alır mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor sizce alırmısınız Evet alırım, onu kendime aşık ederim sonra bırakırım Hayır muhattap olmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Duygularınız ile oynayan kişiden intikam alır mısınız? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Umurumda olmaz artık uzaklaşırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o zamanda yaptıgı yanına kalcak Yorumla Theguardy +1 yıl Zaten sen iyi biriysen zamanla anlicak kaybettigini birsey yapıp muhatap olmaktansa bence uzaklaşmak en iyisi Yorumla
Manasızdidik Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seninle oynayan birini nasıl aşık edebilirsin ki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl her şeyin bir taktigi oldugunu düşünüyorum ben mesela. Kaçan balık her zaman büyük olur. Yorumla Manasızdidik +1 yıl Yapamazsın , senle oynayan biri için tekrar oynayabiliceği bir oyuncaktan başka bir şey olamazsın, daha fazla yara almadan yoluna bak Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aldık hemde nasıl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıldı Yorumla Engin28 +1 yıl Dm anlatayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Umurumda olmaz artık uzaklaşırım
o zamanda yaptıgı yanına kalcak
Zaten sen iyi biriysen zamanla anlicak kaybettigini birsey yapıp muhatap olmaktansa bence uzaklaşmak en iyisi
Seninle oynayan birini nasıl aşık edebilirsin ki?
her şeyin bir taktigi oldugunu düşünüyorum ben mesela. Kaçan balık her zaman büyük olur.
Yapamazsın , senle oynayan biri için tekrar oynayabiliceği bir oyuncaktan başka bir şey olamazsın, daha fazla yara almadan yoluna bak
Hayır almam uğraşmam
Aldık hemde nasıl
nasıldı
Dm anlatayım