AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Problem ikimizin arasında ise birden fazla olabilir ama 3. şahıslar üzerine ise ikincisi olmaz..
Bir kere ayrılırım ikinci olmaz
Ortada bir yanlışlık varsa, bir daha tekrarlanacağına emin olduğum için, bir daha barışmam. İnsanlar değişmezler, gelişirler. Gelişim zorunludur. Gelişmeyen insan cahil kalır. Eğer saygı çerçevesi içinde ilişkiye son verildiyse, bir daha geri dönüş yolları benim için açılmamak üzere kapanır. Ama bir yanlış anlaşılma meselesi falan olursa o zaman net konuşamam. Barışmalar asla eski tadı vermez. Bir insanla birden fazla da barışmam.
o değil de nasıl hayatta kaldın bu zamana kadar
pi sabiti diye bir şey var.. olmasa da hesap kitap yapmak için sabit alırız... oturmuş ayrılıp barışmanın sabiitini soruyorsun... ki bir kere ayrılmak geçiyor ise aklından ayrıl ve hayatına devam et... barışma
Ağustosta 124 oluyorum 😎
ol ol..
1 kere ayrıldıktan sonra araya 3. şahışlar girdiyse veya instagram takipçi listesinde kızları eklemeye başladıysa çok sevsem dahi kabul etmem net bir şekilde kafamda bitiririm.
Çok seviyorsam sürekli ayrılıp barışırdım sanırım.. Küs kalmaya zor dayanan bir insanım içim içimi yer ama keçi gibi inadımdan da vazgeçmem..🙄Tabi ağır suçlar işlenmediyse ilişkinin içerisinde..
1 kere sadece.. ben ayrıldığım zaman affetme ya da ikincisi olmaz.. bazıları var oyuncak ediyor ayrıl barış yaparak.. insan 6-7 defa ayrılıp barışmaz..
Ergenlik döneminde bir ilişkim böyle bir döngüye girmişti. Berbat bir şey net olmak lazım. Her fırsatta kestirip atanı ilk fırsatta atıyorum artık.
1 kere şans veririm ama gerçekten çok seviyosam daha fazla şans vermek için kendimi zorlarım en fazla 3 olur
Ben anlamıyorum o işlerden bir kere bitmiş se dönüş olmaz iplik kopunca düğüm atılır ada ele takılır olmaz
2 defa sonrası imkansız aslında 1 defa oda 2. Bir şans veririm oda olmassa bay bay çöp tenekesi 😉
Ayrıl barış olan ilişkilerde tahammül seviyesi azalıyor ve her barışma sonunda ilişki ömrünü yavaş yavaş tamamlıyor.
Gerçekten seviyorsam 7 kez bile ayrılıp barışırım. Yeni insan bul , tanış , cart curt çok zor.
Sayısını hatırlamıyorum oldukça fazla çok seviyorum galiba😄
İkinci bile olması hata... zaten düzgün olsa ikinci ye gerek kalmazdı
Ayrılıdıysam barışmam. Ayrılmamm demek herşeyin bitmesi demektir.
Ayrılmam ya küserim ayrılırsam 1 kere olur ve biter
6 senelik iliskimde 5 kere idi sanrm ama barisinca eski tad olmuyor
Ayrılma taraftarı değilim. Olmuyorsa baştan olmasın
En fazla 2 defa ayrildim, tek sans yeterli insana. Ikinciyi vermeye gerek yok
yani duruma bağlı, ama yani ayrıldıktan sonra niye geri gidersin ki bence sıkıldığı için ve başka birisini bulamadığı için geri gelmiştir
ömrüm boyunca yapabilirim aşırı zevk alıyorum
Ayrılmakta barışmakta insana Has özelliklerdir sınırsız
En fazla 3 olmuştu bir ilişkimde Lisedeyken bir daha düşmem o hataya
1 kere ayrılabilsem.
1 kez
7 yılda 1 kez ayrılık yaşadık
İkinci şansı yok bende
2 den fazlası zarar
2 fazlası canım
4 kere
1 kere anca.
Kaa olarak uyustugum biriyse hic