Çok farklı biri oldu çok sinirlendi onlari silince bana kinlenmis öyle söylüyor ağlattı beni resmen telefonda eğer yolda kaza yaparsam bu senin suçun anladin mi dedi
Maddeler olarak sıralayalım. - Tanımadığı insanların takibine izin veriyor. - Tanımadığı insanlar için öfke kusuyor. - Tanımadığı insanlar için seni ağlatıyor. - Tanımadığı insanlar için kalp kırıyor. - Amacının başka kızlar için yol açmak olduğunu düşündürüyor. - Kendisi haklı siz haksızsınız suçluluk psikolojisi yaratıyor
Vallahi bana bu tip ilişkiler güzel gelmiyor Ne alaka ya sevgilin başka kızların vücutlarına bakacak orasına burasına bakacak Ee sen benim sevgilimsin Hadi lan oradan Yazık ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sende karışma sonra ilişkiniz bitsin bu kadar karışma felan diye söylemek ne bileyim ilişkiyi tek yaşıyorsam ben yoluma bakayım derdim şahsen
Değil mi yani neyse bu çıkardı kadın takipcilerini işte varya kıyameti kopardı sen gözümden düştün dedi resmen o gitti başka bi adam geldi yerine
İşine baksın boş teneke gibi ses çıkartmasın ne halt yediği belirsiz benden kıymetliyse al o kişileri üst üste koy üstüne otur deseydin
Sen bi erkek olarak takipçilerini bu kadar önemseyen bi erkek hakkında ne diyorsun sevgilisine karşı onlari savunan tanıdık tw değil ki
Tanımadığı kişileri takipte alıyor takip ediyorsa yolunu arıyordur. Fırsat gözlüyor olabilir bana göre uzak kalınacak kişidir. Oradan uzaklaş derim
Takip etmiyor ama takip isteklerini kabul ediyor
Fark etmiyor söyledim millete kendini afişe etmiyor mu? Giren kişi profilini görüyor felan
Aynen öyle 🥺
Enine boyuna düşün ona göre kararınızı verirsiniz
Çok farklı biri oldu çok sinirlendi onlari silince bana kinlenmis öyle söylüyor ağlattı beni resmen telefonda eğer yolda kaza yaparsam bu senin suçun anladin mi dedi
Maddeler olarak sıralayalım.
- Tanımadığı insanların takibine izin veriyor.
- Tanımadığı insanlar için öfke kusuyor.
- Tanımadığı insanlar için seni ağlatıyor.
- Tanımadığı insanlar için kalp kırıyor.
- Amacının başka kızlar için yol açmak olduğunu düşündürüyor.
- Kendisi haklı siz haksızsınız suçluluk psikolojisi yaratıyor
Seçim sizin…
Çok teşekkür ederim bu yorumun için oldukça tatmin edici bi cevaptı
Sen de erkekleri takip et bakalım O ne yapacak
Sorun yok kabul edebilirisn ama çok olmayacak olursa beni görmezsin diyor?
Vallahi bana bu tip ilişkiler güzel gelmiyor Ne alaka ya sevgilin başka kızların vücutlarına bakacak orasına burasına bakacak Ee sen benim sevgilimsin Hadi lan oradan Yazık ya
paronayaksin
Birisi bana yazdı senden önce kaç kızı elden geçirdi dedi bende bunun üzerine böyle bisey istedim
Niye sen verdin mi ona
Ne vermesi bende anlamadım neden öyle bi cümle kullandı
Ayrıl
Sen nasıl yorumluyorsun
Sevgilisin karışacaksın tabi
O karıştırmiyor
Razısın
e sana ne
Neden kadınlardan gelen isteği kabul ediyor ne alaka
kızlar takip edebilir yakışıklıysa ne var abartma
Ama hesap gizli bu kabul ediyor
etsin abi aldatma değil bu sen rahatsız mısın?
Sen anlamıyorsun geçen gün bi kiz bana yazdı dediki bu sendne önce kaç kızı elden geçirdi burada yazdı şimdi gelde paranoya olma
yakışıklıdır ne güzel işte kıskan biraz tecrübeli erkek