Bu insan beni seviyor mu sevmiyor mu?

Objektif bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Ben onu yıllarca platonik hisler besledim içimden sevdim. Birgün beklediğim karşılığı görürüm diye çok bekledim. Bu beklediğim süreçte bazı kötü şeyler yaşadım. Özel hayatımda. Oda benim hakkımda kötü şeyler düşündü hala düşünüyor olabilir bilmiyorum. Her neyse biz sevgili olduk ama o bana karşı hep uzaktı. Samimi olması için kendini yanımda rahat hissetsin diye ve yaptıklarımdan ötürü ona karşı hissettiğim vicdan azabından dolayı ona karşı hep toleranslı davrandım. Öyle ki ilişkide üç kişiydik. Terketmedim onu. Ama... O bana yaşattığı kötü şeyleri itiraf etti. Ve yine terketmedim. Kötü şeyler söyledi bağırdı hakaret etti yine terketmedim. Ama... İstenmediğimi düşündürdü başkasıyla sevgili olduğunu düşünüyorum yinede sadece bir hissiyat fakat hislerim çok kuvvetlidir... Biz bugün konuştuk bana çok kötü şeyler yaşattığını kırıcı olduğunu söyledim bana insan çok sevdiğini yerden yere vurur tarzında bir cümle söyledi... Çok mu seviyorsun dedim direk olarak evet demese de cevabı evetle eşdeğerdi... Sizce bu söylediğinde samimi midir? Gerçekten sevebilir mi? Offf ben birisi beni sevince anlayamıyorum ve çok fazla şey yaşadık inanamıyorum... Bir yanım da inanmak istiyor... Sizce ne düşüncesi? Bu konulardan pek anlamıyorum...

Bu insan beni seviyor mu sevmiyor mu?