Aşk İlişkileri Neden kadınları üzüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok kadın= hiç kadın Güncellemeler1 yıl Gece gece duygusallaştırdınız beni sevgili KS halkı 🥲 Teşekkürler🧚🏻♀️ Güncellemeler1 yıl Dönmedi Rıza Baba Neden kadınları üzüyorsunuz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Çevresinde çok kadın olan adamların çoğu üzer, az olanlara da kadınlar bakmıyor. Keza çok güzel olan kadınların da çevresinde ilgiden egoları sismistir onlar da erkekleri üzer keza erkekler de daha ortalama aşağıya bakmıyor. Yani ne yapıyorsa insan kendine yapıyor çoğu durumda 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben bıtane cok tatşı bi hanımefendi buldum ama şu an ciddileşme aşamasında onu alsam musmutlu yaşarız sadakati eksik etmesin Allah kimseden 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Amin Cevap sahibi 1 yıl Amin
TrueDarkness Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 71% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazen gerçekten kötü insanlar olduğumuz için, bazen de ilişkilerin doğasında üzülmek var olduğu için bizim üstümüze kalıyor. 1 0 Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 85% 1 yıl “Çok kadın hiç kadın *ptal.” Şanışerin bir şarkısında böyle bir söz vardı o aklıma geldi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ondan aldım zaten jfhfgg Yorumla ÖylesineBirMikki 1 yıl Lrdldldldşd şanışer dinleyen bir kadın, şaşırtıyor bazen burası beni Yorumla Soran 1 yıl Yok. Kim olduğunu bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Sadece bu söz, bir yerde çıkmıştı karşıma kghfggh Yorumla ÖylesineBirMikki 1 yıl Tüh neyse o da güzelmiş yapacak bir şey yok dkdkdkf Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 25 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Üzülesiniz varsa biz ne yapalım arkadaşlar mızıkçısınız 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Değilim ki😢 Yorumla
Ecesencokslaksin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Umarım bizi prenses gibi hissettirecek adamlarla karsılasabiliriz bir gun💐💖💕 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çünkü çok kolay yenisini bulabiliyorlar 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadinlarda erkekleri uzuyoo naber 🤨 0 0 Yorumla
Gülümserken Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Üzmüyorum. Sadece güldürüyorum. 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onlar beni üzer genelde 😀 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben üzmüyorum 🤨 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27,2b cevap paylaştı. Erkekleri üzdüğünüz için 0 0 Yorumla
s1radan_b1ri Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Benim ne suçum var, ben tv izliyorum... 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. Hangi kadınları 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Beni beni, anime kızını Yorumla blondeaddict 1 yıl Yok kız ben üzmem beni üzerler Yorumla
senqq0 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Seçeneği olan üzer 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel söyledin böyle Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Üzmüyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yalnız, Furkanlar üzer Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Üzen düşünsün 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı. Onlar da bizi üzüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kimsenin üzmesine izin vermeyin
Çevresinde çok kadın olan adamların çoğu üzer, az olanlara da kadınlar bakmıyor.
Keza çok güzel olan kadınların da çevresinde ilgiden egoları sismistir onlar da erkekleri üzer keza erkekler de daha ortalama aşağıya bakmıyor.
Yani ne yapıyorsa insan kendine yapıyor çoğu durumda 😄
Ben bıtane cok tatşı bi hanımefendi buldum ama şu an ciddileşme aşamasında onu alsam musmutlu yaşarız sadakati eksik etmesin Allah kimseden
Amin
Amin
Bazen gerçekten kötü insanlar olduğumuz için, bazen de ilişkilerin doğasında üzülmek var olduğu için bizim üstümüze kalıyor.
“Çok kadın hiç kadın *ptal.” Şanışerin bir şarkısında böyle bir söz vardı o aklıma geldi
Ondan aldım zaten jfhfgg
Lrdldldldşd şanışer dinleyen bir kadın, şaşırtıyor bazen burası beni
Yok. Kim olduğunu bilmiyorum
Sadece bu söz, bir yerde çıkmıştı karşıma kghfggh
Tüh neyse o da güzelmiş yapacak bir şey yok dkdkdkf
Üzülesiniz varsa biz ne yapalım arkadaşlar mızıkçısınız
Değilim ki😢
Umarım bizi prenses gibi hissettirecek adamlarla karsılasabiliriz bir gun💐💖💕
Çünkü çok kolay yenisini bulabiliyorlar
Kadinlarda erkekleri uzuyoo naber 🤨
Üzmüyorum. Sadece güldürüyorum.
Onlar beni üzer genelde 😀